SupaCoopa Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Αναζητω ενα προγραμμα για να κανω back-up κατ' επιλογη ξεχωριστων folder, με τα εξης χαρακτηριστικα: 1) Να ειναι freeware, εντελως. Αντε, το πολυ-πολυ να κανω ενα registration με καποιο e-mail. 2) Να μπορει να κανει differential back-up. Θελω μετα το αρχικο back-up τα επομενα να μην ξεκινουν απο την αρχη αλλα στο τελικο back-up να μπαινουν φυσικα και τα καινουρια αρχεια και οσα εχουν αλλαξει (πχ αρχεια TIFF και AI που εχουν ξαναδουλευτει) οπως επισης και να αφαιρουνται οσα εχω διαγραψει απο την πηγη. 3) Και μαλλον σημαντικοτερο (καθως οσα προγραμματα εχω βρει που καλυπτουν τις δυο πρωτες προϋποθεσεις δεν καλυπτουν αυτη) θελω το τελικο back-up να μην ειναι σε μορφη συμπιεσμενων ή proprietary αρχειων, αλλα να ειναι κανονικα αρχεια σε κανονικους φακελους. Λειτουργικο Windows 7 x64, το back-up θα γινεται αποκλειστικα σε εξωτερικο σκληρο δισκο. Δεν με ενδιαφερουν αυτοματισμοι, scheduling κλπ. Ευχαριστω
gpolic Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Αυτό το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι χρόνια. Όταν φτιάξεις το σεταπ σου, διαλέγοντας τα folder και τα options που θελεις, μπορείς να τα σώσεις. Καθε φορά που συνδέεις τον εξωτερικό δισκο μπορείς να ανακαλέσεις τις ίδιες επιλογές. Αυτό που θέλεις να κάνεις νομίζω ότι το ονομάζει Mirror. https://freefilesync.org/
zx1234r Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, SupaCoopa είπε Αναζητω ενα προγραμμα για να κανω back-up κατ' επιλογη ξεχωριστων folder, με τα εξης χαρακτηριστικα: 1) Να ειναι freeware, εντελως. Αντε, το πολυ-πολυ να κανω ενα registration με καποιο e-mail. 2) Να μπορει να κανει differential back-up. Θελω μετα το αρχικο back-up τα επομενα να μην ξεκινουν απο την αρχη αλλα στο τελικο back-up να μπαινουν φυσικα και τα καινουρια αρχεια και οσα εχουν αλλαξει (πχ αρχεια TIFF και AI που εχουν ξαναδουλευτει) οπως επισης και να αφαιρουνται οσα εχω διαγραψει απο την πηγη. 3) Και μαλλον σημαντικοτερο (καθως οσα προγραμματα εχω βρει που καλυπτουν τις δυο πρωτες προϋποθεσεις δεν καλυπτουν αυτη) θελω το τελικο back-up να μην ειναι σε μορφη συμπιεσμενων ή proprietary αρχειων, αλλα να ειναι κανονικα αρχεια σε κανονικους φακελους. Λειτουργικο Windows 7 x64, το back-up θα γινεται αποκλειστικα σε εξωτερικο σκληρο δισκο. Δεν με ενδιαφερουν αυτοματισμοι, scheduling κλπ. Ευχαριστω Πολύ καλό το freefilesync που προτείνει ο συμφορουμίτης. Εγώ όμως δεν θα βασιζόμουν σε freeware για backup δεδομένων και ειδικά αυτό που θες να κάνεις.
adminaros Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, gpolic είπε Αυτό το χρησιμοποιώ εδώ και κάτι χρόνια. Όταν φτιάξεις το σεταπ σου, διαλέγοντας τα folder και τα options που θελεις, μπορείς να τα σώσεις. Καθε φορά που συνδέεις τον εξωτερικό δισκο μπορείς να ανακαλέσεις τις ίδιες επιλογές. Αυτό που θέλεις να κάνεις νομίζω ότι το ονομάζει Mirror. https://freefilesync.org/ και εγω το ιδιο 3 χρονια με freefilesync απροβλιμάτιστα
donblunts Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, SupaCoopa είπε Αναζητω ενα προγραμμα για να κανω back-up κατ' επιλογη ξεχωριστων folder, με τα εξης χαρακτηριστικα: 1) Να ειναι freeware, εντελως. Αντε, το πολυ-πολυ να κανω ενα registration με καποιο e-mail. 2) Να μπορει να κανει differential back-up. Θελω μετα το αρχικο back-up τα επομενα να μην ξεκινουν απο την αρχη αλλα στο τελικο back-up να μπαινουν φυσικα και τα καινουρια αρχεια και οσα εχουν αλλαξει (πχ αρχεια TIFF και AI που εχουν ξαναδουλευτει) οπως επισης και να αφαιρουνται οσα εχω διαγραψει απο την πηγη. 3) Και μαλλον σημαντικοτερο (καθως οσα προγραμματα εχω βρει που καλυπτουν τις δυο πρωτες προϋποθεσεις δεν καλυπτουν αυτη) θελω το τελικο back-up να μην ειναι σε μορφη συμπιεσμενων ή proprietary αρχειων, αλλα να ειναι κανονικα αρχεια σε κανονικους φακελους. Λειτουργικο Windows 7 x64, το back-up θα γινεται αποκλειστικα σε εξωτερικο σκληρο δισκο. Δεν με ενδιαφερουν αυτοματισμοι, scheduling κλπ. Ευχαριστω Είσαι σίγουρος οτι θέλεις differential και οχι incremental backup?
SupaCoopa Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ευχαριστω για τις προτασεις. Αρχιζω δοκιμες... Στις 19/4/2019 στις 1:16 ΜΜ, donblunts είπε Είσαι σίγουρος οτι θέλεις differential και οχι incremental backup? Συμφωνα με αυτο το επεξηγηματικο διαγραμμα, προτιμω για λογους απλοτητας το differential backup. 1
smpt Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) συμφωνώ με το differential backup. Επίσης να αναφέρω ότι το sync είναι παραπλήσιο, αλλά δεν είναι backup. Δεν έχει versions. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από smpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα