stafaf Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, HackerIglo είπε Προτιμω σαπιο κουτι του 98-99 και μεσα να κρυβει θησαυρο. Old school φαση ειναι φοβερη παντα... Ένας καλός οφθαλμίατρος θα βοηθούσε στην περίπτωση της θέασης (ξανά) του μπεζ κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FishFIsh Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πείτε με τρελό, αλλά εγώ μυρίζομαι new intel internal graphics σε laptops. Δεν θα με χάλαγε κάτι αντίστοιχο των Vega Graphics σε Intel. Πολλά χρόνια μείνανε οι Intel με τα HD Graphics, αρκετά! Θέλω cheap κινέζικα ultrabooks και τα θέλω τώρα! (ψιλοάσχετο, αλλά γι'αυτό θέλω decent Intel Graphics, επειδή δεν υπάρχουν κινέζικα λαπτοπάκια με Vega Graphics xD) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από FishFIsh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HackerIglo Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, stafaf είπε Ένας καλός οφθαλμίατρος θα βοηθούσε στην περίπτωση της θέασης (ξανά) του μπεζ κουτιού. Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης? Δεν το καταλαβα... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από HackerIglo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, HackerIglo είπε Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης? Δεν το καταλαβα... Εννοώ ότι ήταν πολύ άσχημα κουτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HackerIglo Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, stafaf είπε Εννοώ ότι ήταν πολύ άσχημα κουτιά. Ενταξει απλα το ειπα επειδη προσωπικα μου αρεσουν τα vintage Πραγματα και εχω αρκετα σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, HackerIglo είπε Ενταξει απλα το ειπα επειδη προσωπικα μου αρεσουν τα vintage Πραγματα και εχω αρκετα σπιτι. Ναι βρε απόλυτα δεκτό και εμένα μου αρέσουν, κουβέντα κάνουμε. 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logica1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, eleosre είπε Ότι αξίζει μένει Intel 10nm 2019.. ...στο ράφι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MitsosDaBest13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Φαντάζομαι ότι θα κοστίζουν όσο ένα νεφρό, όπως και οι CPU της... 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Άντε να μπει και κανένας άλλος παίχτης, γιατί η AMD κοιμήθηκε τα τελευταία χρόνια στις dGPU.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, ThePCFreak είπε αν εβλεπες τα pc που φτιαχνω δεν θα το ελεγες αυτο Αν μου έλεγες ότι φτιάχνεις pc μέσα σε γραφείο με τζάμια κλπ κλπ ναι οκ το να πάρεις ένα κουτί έτοιμο όμορφο με 10 RGB fans που απλά τους βιδώνεις και κολλάς μια ταινία led πάνω στο κουτί και την συνδέεις στο header της μητρικής είναι κάτι που θα το έκανε ο καθένας... Για μένα αυτά είναι και λίγο πεταμένα λεφτά πχ να ξοδέψεις 100 ευρώ για λαμπάκια και από επεξεργαστή να έχεις έναν pentium ας πούμε πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggAnast Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Περιμένω amoled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThePCFreak Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, possiz είπε Τα ledκια είναι για μωρά. η για οσους δεν ξερουν να μονταρουν σωστα 16 ώρες πριν, Billator είπε Μπα δύσκολο 😂 Αν δεν αρέσουν τα φρουφρου και τα άρωματα σε κάποιον θα είναι άσχημο ότι κ αν πιστεύεις εσύ. δεν εχεις απλα ιδεα......οποτε το αφηνω ετσι 5 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Αν μου έλεγες ότι φτιάχνεις pc μέσα σε γραφείο με τζάμια κλπ κλπ ναι οκ το να πάρεις ένα κουτί έτοιμο όμορφο με 10 RGB fans που απλά τους βιδώνεις και κολλάς μια ταινία led πάνω στο κουτί και την συνδέεις στο header της μητρικής είναι κάτι που θα το έκανε ο καθένας... Για μένα αυτά είναι και λίγο πεταμένα λεφτά πχ να ξοδέψεις 100 ευρώ για λαμπάκια και από επεξεργαστή να έχεις έναν pentium ας πούμε πχ. κανω πολλα περισσοτερα ως τεχνικος το πεταμενα λεφτα ειναι σχετικο...παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, ThePCFreak είπε η για οσους δεν ξερουν να μονταρουν σωστα δεν εχεις απλα ιδεα......οποτε το αφηνω ετσι κανω πολλα περισσοτερα ως τεχνικος το πεταμενα λεφτα ειναι σχετικο...παντα Εχεις κολλησει. Πας να πεισεις τον αλλον που δε του αρεσει κατι οτι δεν εχει ιδεα και πρεπει να του αρεσει. Ρεβυθια εχω να φαω 15-20 χρονια γιατι δε μου αρεσουν, οχι γιατι δε τα μαγειρευουν σωστα!! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα