Προς το περιεχόμενο

"Other User" Win10 log in screen Problem

spongebobgal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα !

Αλλαξα στο καινουργιο μου laptop Lenovo 330 15IKB τον HDD με τον SSD. Κανω boot απο USB στο οποιο εχω περασει WIN 10 image  απο το creation tool και επιλεγω "Remove files and clean the drive". Ολοκληρωνεται η διαδικασια, ΔΕΝ μου βγαζει να ρυθμισω ωρα cortana κλπ οπως σε καθε καθαρη εγκατασταση και πηγαινω στο περιβαλλον log in των WIN οπου υπαρχει ο χρηστης Other User και ζηταει username και password τα οποια φυσικα δεν υπαρχουν. Προσπαθω ηδη 7 ωρες να βρω ακρη(safemode,netplwiz κλπ). Το μονο που δεν εχω κανει, ειναι να ξαναβαλω τον HDD και να κανω clone ή τελοσπαντων να δω αν εξακολουθει το προβλημα.

Οι εικονες ειναι απο το web αλλα ειναι ιδιες με το προβλημα μου.

Eιναι ψιλοπαλιο προβλημα απο οτι εχω καταλαβει , οποτε ισως καποιος εχει καταφερει να το λυσει.

Ο ssd που πηρα ειναι o 860EVO.

Εκτιμω καθε βοηθεια !!    @vste @micos000 @matrixxx @zacharis1955 

Ευχαριστω !

IMG-20190201-WA0000.jpg

sadsdsa.png

68f37918-5700-4b7a-b8e2-d920cbb555a6.png

Επεξ/σία από spongebobgal
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο creation tool χρησιμοποιησες για να φτιαξεις το φλασακι; Επισης αφου ο SSD ηταν καινουριος (και αδειος) που σου εβγαλε την επιλογη "Remove files and clean the drive"; Κανονικα μπουταρεις, επιλεγεις σε πιο δισκο θες να γινει η εγκατασταση και ξεκινα η εγκατασταση.

1 minute ago, asmilon said:

Πιο creation tool χρησιμοποιησες για να φτιαξεις το φλασακι; Επισης αφου ο SSD ηταν καινουριος (και αδειος) που σου εβγαλε την επιλογη "Remove files and clean the drive"; Κανονικα μπουταρεις, επιλεγεις σε πιο δισκο θες να γινει η εγκατασταση και ξεκινα η εγκατασταση.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Απο το site της microsoft. Την πρωτη φορα εβαλα το USB που σημιουργησα συμφωνα με το support της lenovo αφου τους ειπα οτι θελω να αλλαξω σκληρο . Και μου εστειλαν αυτο το link για να φτιαξω image https://support.lenovo.com/gr/en/solutions/ht117511

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα για να καταλαβω, εχεις κανει 2 φορες την εγκατασταση των Win10 , μια με το εργαλειο της Lenovo και μια με το επισημο της Microsoft και καταληγεις στην ιδια οθονη;

Επεξ/σία από asmilon

Ειναι περιεργο το θεμα σου... Θα προτεινα να χρησιμοποιησεις το επισημο εργαλειο της Microsoft (https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209) σε ενα νεο flash για να φτιαξεις το installation media. Κατα την εγκατασταση των Windows 10 φροντισε να διαγραψεις καθε προηγουμενο partition πριν προχωρησεις και λογικα θα πρεπει να κατσουν ολα καλα...

Λιγο δυσκολο μου φαινεται με απειρακτο το installation media, αλλα σε αυτη την περιπτωση κανεις boot με το GParted ωστε να σβησεις τα partition του δισκου; Εναλλακτικα βγαλε τον δισκο και συνδεσε τον καπου αλλου για να κανεις αυτη την δουλεια και δοκιμασε παλι την εγκατασταση.

Θα έλεγα να κατεβάσεις τα windows ξανά αλλά αυτήν την φορά να επιλέξεις να τα κατεβάσεις σαν iso και όχι να δημιουργηθεί usb εγκατάστασης. Μετά κατέβασε το rufus και τρέξτο (είναι portable). Φόρτωσε το iso, επέλεξε το usb όπου θέλεις να το γράψεις και στην επιλογή partition scheme επέλεξε MBR και στην target partition επέλεξε BIOS or UEFI.. Επέλεξε το στικάκι και άσ' το μέχρι να τελειώσει. Μπούταρε πάλι από το usb και δες πως θα πάει.

Η όλη ιστορία είναι μήπως το στικάκι είναι για gpt και uefi συστήματα ενώ το δικό σου δεν υποστηρίζει τέτοια κόλπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, micos000 said:

Αν δεν τον έχεις διαγράψει θα δουλέψει κανονικά.

Οχι δεν εχω πειραξει τιποτα. Απλα τον εβγαλα και εκανα την αντικατασταση.Εννοω μηπως κατα μια εννοια εχουν περασει οι αλλαγες και στην μητρικη οποτε και ο αλλος θαχει θεμα..

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

EDIT :   Να ξαναβαλω τον HDD στην θεση του και να βαλω τον SSD στο SATA του optical drive (αν εχω καταλαβει σωστα)(χωρις caddy ομως) και να κανω το clone?

Επεξ/σία από spongebobgal

9 ώρες πριν, spongebobgal είπε

Να ξαναβαλω τον HDD στην θεση του και να βαλω τον SSD στο SATA του optical drive (αν εχω καταλαβει σωστα)(χωρις caddy ομως) και να κανω το clone?

Μπορείς να το κάνεις και αυτό αλλά πως θα μπουτάρεις; Δύσκολα θα κάνεις κλώνο από λειτουργικό στο οποίο έχεις μπουτάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...