paraske Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, chsam είπε Οχι, ακριβως απο κατω εχει και για μη πιστοποιημενους χρηστες, απλα πρεπει να εισαγεις ολα τα στοιχεια μονη σου. θα πρεπει να γραφτω δλδ;
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, paraske είπε θα πρεπει να γραφτω δλδ; Πατα το να δεις, μην φοβασαι δεν δαγκωνει.Δεν "γραφεσαι" απλα πρεπει να εισαγεις οτι στοιχεια ζηταει μονη σου, ενω αν ειχες τους κωδικους του taxis θα ηταν τα πιο πολλα προσυμπληρωμενα. Φορολογικη δηλωση κάνεις;Τοτε θα εχεις κ κωδικους.
paraske Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, chsam είπε Πατα το να δεις, μην φοβασαι δεν δαγκωνει.Δεν "γραφεσαι" απλα πρεπει να εισαγεις οτι στοιχεια ζηταει μονη σου, ενω αν ειχες τους κωδικους του taxis θα ηταν τα πιο πολλα προσυμπληρωμενα. Φορολογικη δηλωση κάνεις;Τοτε θα εχεις κ κωδικους. αααα μαλιστα καταλαβα....θα παρει φωτια το λαπτοπ σημερα χαχαχα
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, paraske είπε αααα μαλιστα καταλαβα....θα παρει φωτια το λαπτοπ σημερα χαχαχα Κ μετα για master στην αγγλια!!! Ελπιζω (αν κανεις πρωτη φορα ασεπ) να ειδες προσεκτικα τα προσοντα που ζητανε στις μονο 4 θεσεις ΔΕ. 1
Muchacho Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Η επικύρωση σε δημόσια έγγραφα δεν έχει σταματήσει? Για ποιό λόγο να πας στο ΚΕΠ?
chsam Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Muchacho είπε Η επικύρωση σε δημόσια έγγραφα δεν έχει σταματήσει? Για ποιό λόγο να πας στο ΚΕΠ? ειπε νωριτερα :"πηγα στα κεπ σημερα κ ρωτησα για το αν μπορουν να μου βγαλουν αυτοι παραβολο μου ειπαν οτι γινεται, απλα μετα θα πρεπει να παω να το πληρωσω στην τραπεζα. "
paraske Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Muchacho είπε Η επικύρωση σε δημόσια έγγραφα δεν έχει σταματήσει? Για ποιό λόγο να πας στο ΚΕΠ? οταν μετεφρασα το πτυχιο των αγγλικων σε δικηγορο κ τους υπολογιστες μου ειπε ο δικηγορος να παω κ στα κεπ να τα επικυρωσουν κ αυτοι. πηγα στα κεπ κ μου πε η υπαλληλος οτι δεν ισχυει τα βγαζεις αντιγραφα πλεον κ τα στελνεις στους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ. αυτο που λες ειναι για το αν μπορουν να δωσουν παραβολο κ στα κεπ περα απο σαιντ! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από paraske
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 εχετε συμπληρωσει την αιτηση στον ασεπ για την προκηρυξη 3Κ/2019?? e-παραβολο μπορω να εκτυπωσω εχοντας τους κωδικους του ταξισνετ; ευχαριστω!!
chsam Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, paraske είπε εχετε συμπληρωσει την αιτηση στον ασεπ για την προκηρυξη 3Κ/2019?? e-παραβολο μπορω να εκτυπωσω εχοντας τους κωδικους του ταξισνετ; ευχαριστω!! Βρε paraske αφου σου εδωσα πιο πριν την σελιδα που πας με ή χωρις κωδικους για να το πληρωσεις και να το εκτυπωσεις. 1
ardi21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Εχω μια απορια οσον αφορα την εργασιακη εμπειρια. Θελω να κανω αιτηση για καποιες θεσεις ΔΕΗ που βγηκαν. Ειμαι Πανεπιστημιακης εκπαιδευσης και οι θεσεις ειναι Διοικητικου-οικονομικου, το πτυχιο μου ειναι μεσα σε αυτα που θελουν. Στην εργασιακη εμπειρια ρε παιδια τι ακριβως βαζω? Εγω π.χ εχω δουλεψει σε ελεγκτικη εταιρεια με ορκωτους λογιστες, σε καταστημα vodafone κτλ κτλ. Δηλαδη σε μια θεση που λεει "λιανικες πωλησεις" θα βαλω μονο την vodafone, τα υπολοιπα δεν μετρανε? Θεση για τα λογιστικα που εχω δουλεψει δεν υπαρχει, την πεταω την εμπειρια στη ελεγκτικη εταιρεια δηλαδη?
theo93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, είδα ότι σήμερα βγήκαν κάποια ονόματα, αυτά είναι από αυτούς που πέτυχαν; Επίσης αν κάποιος δεν συνεχίσει έχει κάποια ποινή;
nickmanak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-2k2019-etsi-tha-ginoyn-oi-diorismoi
mylo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Στις Thu Sep 05 2019 στις 3:30 ΜΜ, theo93 είπε Καλησπέρα, είδα ότι σήμερα βγήκαν κάποια ονόματα, αυτά είναι από αυτούς που πέτυχαν; Επίσης αν κάποιος δεν συνεχίσει έχει κάποια ποινή; Όχι δεν είναι από αυτούς που πέτυχαν. Είναι αυτοί που βάση όσα δήλωσαν οι ίδιοι, έχουν τα περισσότερα μόρια. Τώρα πρέπει να στείλουν τα χαρτιά τους και μετά θα βγει πίνακας προσωπικά επιτυχοντων 1
annou_l Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Είχα κάνει αίτηση για την 2κ/2019 και είχα στείλει τα δικαιολογητικά όπως κάνω πάντα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης. Το όνομα μου βρίσκεται σε αυτά τα αποτελέσματα και τους πήρα τηλ να τους πω πως τα δικαιολογητικά τα είχα στείλει τον Μάϊο 2019 και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να τα ξαναστείλω. Έτυχε αυτό σε κάποιον; Τι λέτε να κάνω να τα ξαναστείλω μήπως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα