Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβάζοντας περίμενα απλως να επιβεβαιωσω οτι εχουν γυναικα ανω των 55 σε υπουργική θεση. confirmed.

ας της χαρισουν ενα ημερολογιο, εχουμε 2019 οχι 1950.

• Thanks 1
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Καταλαβα, δες το λιγο κ αλλιως.

Εισαι Αγγλια, το κρατος ως κρατος δινει επιδοματα. Ενα σεβαστο ποσοστο Αγγλιδων ειναι single mums. Δε μπορει λοιπον μια μητερα να δουλεψει (ειδικα αν δεν εχει να αφηνει το παιδι) μεχρι τα 4 του χρονια. Το council εχει υποχρεωση να τη σπιτεψει, συν καποια επιδοματα. Μετα η μητερα θα γλυκαθει κ θα κανει κ 2ο κ 3ο.

Κ καπως ετσι γινεται endless cycle

Ξέρω, ξέρω..

Τα έχω δει από κοντά και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

θα πρέπει να έχουν διεξάγει διεξοδικούς ελέγχους για την εξακρίβωση της ηλικίας του, προκειμένου να είναι απολύτως σίγουροι ότι πρόκειται για ενήλικο χρήστη.

Δηλαδή τώρα μας λένε πως η συμπλήρωση της "ημερομηνίας γέννησης" κατά την επίσκεψη δεν είναι διεξοδικός έλεγχος;.. :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Δηλαδή τώρα μας λένε πως η συμπλήρωση της "ημερομηνίας γέννησης" κατά την επίσκεψη δεν είναι διεξοδικός έλεγχος;.. :rolleyes:

Τώρα θα κάνεις login με λογαριασμό Google. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους πόσο χρονών είσαι, που μένεις, τί γούστα έχεις κτλ Τα προσωπικά σου δεδομένα είναι ασφαλή, απλά τα χρησιμοποιούν για να σου προβάλουν πιο προσωπικές διαφημίσεις...

Ξέρεις, για τη Μαρία από Αθήνα, που μένει πολύ κοντά σου και θέλει να βρεθείτε...

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.

Θα μπαίνει ο γιος με το λογαριασμό του πατέρα, και για αντάλλαγμα ο πατέρας θα μπαίνει με το λογαριασμό του γιου σε teens only groupακια 

• Like 1
Δημοσ.

το αστειο ειναι πως το πορνογραφικο υλικο στο ιντερνετ κατα 99% ειναι απολύτως υγειες και προσφέρει περισσοτερα ΟΥΣΙΩΔΗ πράγματα στον ανηλικο/ενηλικο απότι πολλά άλλα σαιτ μπουρδολογιας, κοινωνικής δικτυωσης aka "ειμαι οτι φαίνομαι κάντε μου like" κτλ που ειναι νόμιμα και "ηθικά". ο κοσμος παει πισω... τα παιχνιδια βιας σκοτωνουν κοσμο και το πορνο διαφθείρει τους νεους. ξεφτιλα made in Britain. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει το διαβάζω και δεν το πιστεύω. Η ουσία είναι πως θα αποδείξεις την ηλικία σου. Για να γράφεις σε φόρμα και σε κουτάκια στο site πόσο είσαι,... καλά το έχουμε δει το έργο, ο καθένας θα γράφει οτι είναι μεγαλύτερος. Για το άλλο με το πάσο από το πρακτορείο τώρα, οκ, κανένας δεν θα κάτσει να δίνει προσωπικά στοιχεία για να βλέπει τσόντες. Δεν ξέρω τι θα κάνουνε, προβλέπω να μεταφέρουν τις υπηρεσίες τους όσα sites σχετίζονται με τέτοιου είδους περιεχόμενο σε servers εκτός UK για να μην είναι υπόχρεα στον νόμο, οπότε και ο κάθε χρήστης εντός UK θα μπαίνει άφοβα.

Δημοσ.

Καλά κάνουν από την μία και εγώ νόμιζα μικρός ότι όταν μεγαλώσω για να ικανοποιησω μια γυναίκα έπρεπε να την πνίξω και να τις δίνω σφαλιάρες! 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, georgepppo είπε

δηλαδή ο μέσος έφηβος που απο τα 12 τον κάνει λάστιχο μέχρι να μεγαλώσει λίγο και να γνωρίσει τις γυναίκες απο κοντά τι θα κάνει θα παίρνει μάτι τις γειτόνισες μονο  :D  

ααααχ, δεν θα ξεχασω ποτε.. 

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris1986 είπε

Καλά κάνουν από την μία και εγώ νόμιζα μικρός ότι όταν μεγαλώσω για να ικανοποιησω μια γυναίκα έπρεπε να την πνίξω και να τις δίνω σφαλιάρες! 😁

What??? Δεν ισχύει τελικά; 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...