Psaris Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, icenex είπε Απο τα σχολια μερικων καταλαβαινω οτι θα πρεπε να νιωθω ασχημα που μεγαλωσα βλεπωντας πορνο απο μικρη ηλικια και τον ειχα κανει λαστιχο. έλα πες τώρα από την φυλακή μας γράφεις... εσυ πρέπει να εισαι σεσημασμένος ..... 1 1
aris1986 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Το πορνό δεν είναι κακό, απλά μερικές κατηγορίες δεν είναι για όλους. Και τα sites τα έχουν όλα. Είναι εύκολο κάποιος να αναπηδήσει σε μια περίεργη κατηγορία, περίεργη για μικρή ηλικία... Ίσως θα έπρεπε να ξεκλειδώνει ανάλογα με την ηλικία από 13 -> masturbation μέχρι τα 21 ολο το πακέτο!
RTW4ever Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, KilliK είπε αν δεν μπορει να τα μπλοκαρει ολα τοτε να διαπαιδαγωγησει τα παιδια του. εχω ενα φιλο, ο οποιος τα εχει παρει στο κρανιο γιατι ειδε την 15χρονη ανιψια του να ποσταρει φωτος με thong bikini στο IG της. και μου λεγε αν τολμησουν να κανουν το ιδιο και οι κορες τους (ειναι λιγο μικροτερες και οχι ακομη tech savvy), θα τους κοψει τα χερια, θα τους εχει το ιντερνετ μονο για το σχολειο και βλακειες. του εξηγησα οτι αυτη δεν ειναι λυση, οι σημερινες νεες γενιες εχουν αλλη νοοτροπια, και να αποκοψεις τις κορες σου απο το συνολο αυτο, να τις κανεις καλογριες ουσιαστικα, θα λυσεις ενα προβλημα αλλα θα δημιουργησεις αλλο. του ειπα σαν γονιος το μονο που μπορει να κανει ειναι να τις διεπαιδαγωγησει καταλληλως, να τους δωσει την ελευθερια να κανουν οτι θελουν, με καποια λογικα ορια φυσικα, αλλα και να τους δωσει την γνωση να αξιοποιησουν αυτη την ελευθερια σωστα. αλλιως ας τις στειλει στο μοναστηρι. Μπούρδες. Δηλαδή μου λες ότι η 15χρονη κόρη μου θα έλεγε μέσω τέτοιας φωτό, ελάτε παιδιά να μου γμσετε το κωλ@ράκι και εγώ θα έλεγα, α εντάξει, είναι φυσιολογικό της εποχής μας. Εκτός του ότι η κόρη μου έχει την ηθική να ΜΗΝ εκπορνεύσει τον εαυτό της, ΑΝ το έκανε, ο πέλεκυς θα ήταν βαρύτατος. Σπάσιμο με σφυρί το κινητό μπροστά της, διακοπή όλων των παροχών, και έχουμε και συνέχεια. 15 χρονών είναι παιδί και έχω υποχρέωση να την προστατεύσω. Όποιος λέει το αντίθετο, να τα κάνει στη δική του κόρη, εγώ τον γράφω στα @ρχiδι@ μου.
KilliK Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, RTW4ever είπε Μπούρδες. Δηλαδή μου λες ότι η 15χρονη κόρη μου θα έλεγε μέσω τέτοιας φωτό, ελάτε παιδιά να μου γμσετε το κωλ@ράκι και εγώ θα έλεγα, α εντάξει, είναι φυσιολογικό της εποχής μας. Εκτός του ότι η κόρη μου έχει την ηθική να ΜΗΝ εκπορνεύσει τον εαυτό της, ΑΝ το έκανε, ο πέλεκυς θα ήταν βαρύτατος. Σπάσιμο με σφυρί το κινητό μπροστά της, διακοπή όλων των παροχών, και έχουμε και συνέχεια. 15 χρονών είναι παιδί και έχω υποχρέωση να την προστατεύσω. Όποιος λέει το αντίθετο, να τα κάνει στη δική του κόρη, εγώ τον γράφω στα @ρχiδι@ μου. δηλαδη οποια κοπελα ανεβαζει φωτος με μαγιο, ειναι πορνη. οκ.
RTW4ever Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, KilliK είπε δηλαδη οποια κοπελα ανεβαζει φωτος με μαγιο, ειναι πορνη. οκ. Δεν είπα αυτό. Είπε πριν thong, δηλ. όλος ο κwλος έξω. Και μιλάμε για 15 ετών κοριτσάκι, όχι γυναίκα. Καμία σχέση με αυτά που λέω. Μάθε να διαβάζεις προσεκτικά. Όταν ενηλικιωθεί, και αφού πάρει τις Αρχές που πρέπει, φυσικά θα τραβήξει το δρόμο της. Η διαπαιδαγώγησή της όμως είναι ευθύνη δική μου. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δικαίωμά σου, και δικαίωμά μου στην οικογένειά μου να κάνω αυτό που νομίζω σωστό.
KilliK Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Δεν είπα αυτό. Είπε πριν thong, δηλ. όλος ο κwλος έξω. Και μιλάμε για 15 ετών κοριτσάκι, όχι γυναίκα. Καμία σχέση με αυτά που λέω. Μάθε να διαβάζεις προσεκτικά. Όταν ενηλικιωθεί, και αφού πάρει τις Αρχές που πρέπει, φυσικά θα τραβήξει το δρόμο της. Η διαπαιδαγώγησή της όμως είναι ευθύνη δική μου. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δικαίωμά σου, και δικαίωμά μου στην οικογένειά μου να κάνω αυτό που νομίζω σωστό. το τελευται πραμα που με απασχολει σε αυτον τον πλανητη ειναι τι θα κανεις με την οικογενεια σου. αλλα το κοριτσακι με το thong, το χαρακτηρισες αμεσως πορνη. αυτο ειπες στο ποστ σου. και αυτο κραταω. 2
froyd Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 7:36 ΜΜ, randomcat είπε Οι τσόντες ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ μέσο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και όσοι λέτε ότι δεν είναι ειλικρινά δεν ξέρω τι να υποθέσω για την κριτική σας σκέψη. Είναι τόσο απλό, τόσο αυτονόητο. Μάλλον το ξέρετε και οι ίδιοι και ντρέπεστε να το παραδεχτείτε. Αλλά το πουριτανιλίκι δείχνει καλύτερο χαρακτήρα, ισχύει. Και ας είναι δήθεν. Λοιπόν, βλέποντας τσόντες μπορεί κάποιος να μάθει πολλά πράγματα για το σεξ και το άλλο φύλο - όσον αφορά το σεξ. (Ακόμα θυμάμαι που μου είχε πει ο πατέρας ενός φίλου μου "τουλάχιστον εσείς βλέπετε πως είναι και πως λειτουργεί στο Ίντερνετ - εμείς έπρεπε να φτάσουμε να τη γδύσουμε την άλλη για να δούμε πως είναι ένα μ**νί ή βάζοντας τη φαντασία μας με τα περιοδικά που είχαμε"). Αυτά περί "καγκουροσαβουρογαμίας" και "λάθος μηνύματα στους εφήβους" είναι πέρα για πέρα άκυρα. Εάν κάποιος βγάζει λάθος συμπεράσματα από τις τσόντες που βλέπει, αν δεν μπορεί να διαχωρίσει την πραγματικότητα από την τσόντα, και αν παίρνει κακά στοιχεία αντί για καλά... μαντέψτε! Δεν φταίνε οι τσόντες για αυτό αλλά το ίδιο το άτομο και η γενικότερη διαπαιδαγώγησή του. Το ίδιο χαζο-debate έχει γίνει για τα βιντεοπαιχνίδια - ότι θα παίξει ο έφηβος grand theft auto και θα αρχίσει να κλέβει αμάξια. Ναι, μπορεί βέβαια να γίνει και game developer στο μέλλον. Whatever. Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες όμως, οι ενήλικοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ενήλικες - ενδεχομένως με upload ταυτότητας - οπότε πάει περίπατο μεγάλο μέρος του "μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν". Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ λογαριασμό ή ανέβασμα ταυτότητας για να δω τσόντα (ναι, σοκ! που και που βλέπω). Και έπειτα, η ηλικία της σεξουαλικής συναίνεσης (και συνεπώς σεξουαλικής πράξης) στην Μ. Βρετανία είναι τα 16. Δηλαδή ναι ας πηδιούνται, αλλά τσόντες δεν θα βλέπουν! Γελοιότητες. Οι τσόντες δεν είναι η σεξουαλική πράξη. Είναι η σεξουαλική πράξη από τη πλευρά ενός άντρα που δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για την δική του ευχαρίστηση. Μία σκηνή σε τσόντα διαρκεί 15 λεπτά, όμως την γύρισαν σε μια εβδομάδα. Νομίζεις ότι στις γυναίκες αρέσει να τις εκσπερματώνουν στη μούρη με (ψεύτικο) σπέρμα; ή να τους προκαλούν ρήξη σφικτήρα και αυτές να ουρλιάζουν (δήθεν) από ηδονή;
bluesattack Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Eδω γινονται εγγραφες για το κινημα αναβιωσης της Βικτωριανης ηθικης ? 😆 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από bluesattack 2
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 hour ago, froyd said: Οι τσόντες δεν είναι η σεξουαλική πράξη. Είναι η σεξουαλική πράξη από τη πλευρά ενός άντρα που δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για την δική του ευχαρίστηση. Μία σκηνή σε τσόντα διαρκεί 15 λεπτά, όμως την γύρισαν σε μια εβδομάδα. Νομίζεις ότι στις γυναίκες αρέσει να τις εκσπερματώνουν στη μούρη με (ψεύτικο) σπέρμα; ή να τους προκαλούν ρήξη σφικτήρα και αυτές να ουρλιάζουν (δήθεν) από ηδονή; Φίλε μου, κατανοώ ότι δεν θες να συζητήσεις μαζί μου μιας και έχουμε αντίθετες απόψεις, αλλά καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι είναι λίγο γραφικό πάνω σε ένα θέμα που δεν έχει απολύτως κανένα όριο και στο οποίο δεν μπορεί να οριστεί καμία κανονικότητα, να παίρνεις την προσωπική σου θέση και την μετατρέπεις σε απόλυτη αλήθεια που ισχύει παντού και πάντα; Ή όχι; 2
randomcat Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, froyd είπε Οι τσόντες δεν είναι η σεξουαλική πράξη. Είναι η σεξουαλική πράξη από τη πλευρά ενός άντρα που δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για την δική του ευχαρίστηση. Σωστά το έχεις βάλει το "froyd" βλέπω 👌😂 6 ώρες πριν, froyd είπε Μία σκηνή σε τσόντα διαρκεί 15 λεπτά, όμως την γύρισαν σε μια εβδομάδα. Νομίζεις ότι στις γυναίκες αρέσει να τις εκσπερματώνουν στη μούρη με (ψεύτικο) σπέρμα; ή να τους προκαλούν ρήξη σφικτήρα και αυτές να ουρλιάζουν (δήθεν) από ηδονή; Ναι, πρώτον, τι μου τα λες όλα αυτά εάν και εφόσον διάβασες αυτά που έγραψα; Αφού εκτός των άλλων έγραψα ότι "Εάν κάποιος βγάζει λάθος συμπεράσματα από τις τσόντες που βλέπει, αν δεν μπορεί να διαχωρίσει την πραγματικότητα από την τσόντα, και αν παίρνει κακά στοιχεία αντί για καλά... μαντέψτε! Δεν φταίνε οι τσόντες για αυτό αλλά το ίδιο το άτομο και η γενικότερη διαπαιδαγώγησή του." Έπειτα, επειδή με ρώτησες, σε αρκετές γυναίκες όντως αρέσουν (ή τουλάχιστον αρέσουν περιστασιακά) σεξουαλικές πράξεις που ίσως να είναι πιο συχνές στις τσόντες απ' ό,τι στην πραγματικότητα (σίγουρα με ψεύτικο σπέρμα δεν τη βρίσκει καμία πάντως). Και αρκετά ζευγάρια τη βρίσκουν καμιά φορά με role playing - δηλ. να εμπλουτίζουν το πήδημά τους και με λίγη ηθοποιία. Και μιλώντας για ζευγάρια, στην Αθήνα γίνονται όργια που θα ζήλευαν και οι Ρωμαίοι. Long story short, αυτά που δείχνουν οι τσόντες δεν είναι απαραίτητα εκτός πραγματικότητας. Έπειτα, υπάρχουν και οι amateur τσόντες, με αρκετές ψεύτικες σκηνοθετημένες τσόντες ανάμεσά τους, αλλά και με αρκετές σεξουαλικές πράξεις από καθημερινούς ανθρώπους. Και είναι στην κρίση του κάθε ανθρώπου να πιθανολογήσει και να κρίνει αυτό που βλέπει. Αν εσύ ζεις κάτω από πέτρα και δεν το γνώριζες αυτό και μου λες για τσόντες που τις γυρίζουν μια εβδομάδα, τι να πω... δεν θα γίνω ο σεξουαλικός οδηγός σου - ενημερώσου. 😜 1
stefanos_th Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 12:05 ΠΜ, palawiaris είπε Και εδώ το γουδί για τους πιτσιρικάδες Άγγλους τελειώνει. ετσι και αλλιως λολοσφυριχτρες ητανε. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Θα συνοδεύεται και με πιστωτική η μλκια πληρώνεται .... Βαθύ αυτο
HALF EVIL Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 4:55 ΜΜ, randomcat είπε Σωστά το έχεις βάλει το "froyd" βλέπω 👌😂 Ναι, πρώτον, τι μου τα λες όλα αυτά εάν και εφόσον διάβασες αυτά που έγραψα; Αφού εκτός των άλλων έγραψα ότι "Εάν κάποιος βγάζει λάθος συμπεράσματα από τις τσόντες που βλέπει, αν δεν μπορεί να διαχωρίσει την πραγματικότητα από την τσόντα, και αν παίρνει κακά στοιχεία αντί για καλά... μαντέψτε! Δεν φταίνε οι τσόντες για αυτό αλλά το ίδιο το άτομο και η γενικότερη διαπαιδαγώγησή του." Έπειτα, επειδή με ρώτησες, σε αρκετές γυναίκες όντως αρέσουν (ή τουλάχιστον αρέσουν περιστασιακά) σεξουαλικές πράξεις που ίσως να είναι πιο συχνές στις τσόντες απ' ό,τι στην πραγματικότητα (σίγουρα με ψεύτικο σπέρμα δεν τη βρίσκει καμία πάντως). Και αρκετά ζευγάρια τη βρίσκουν καμιά φορά με role playing - δηλ. να εμπλουτίζουν το πήδημά τους και με λίγη ηθοποιία. Και μιλώντας για ζευγάρια, στην Αθήνα γίνονται όργια που θα ζήλευαν και οι Ρωμαίοι. Long story short, αυτά που δείχνουν οι τσόντες δεν είναι απαραίτητα εκτός πραγματικότητας. Έπειτα, υπάρχουν και οι amateur τσόντες, με αρκετές ψεύτικες σκηνοθετημένες τσόντες ανάμεσά τους, αλλά και με αρκετές σεξουαλικές πράξεις από καθημερινούς ανθρώπους. Και είναι στην κρίση του κάθε ανθρώπου να πιθανολογήσει και να κρίνει αυτό που βλέπει. Αν εσύ ζεις κάτω από πέτρα και δεν το γνώριζες αυτό και μου λες για τσόντες που τις γυρίζουν μια εβδομάδα, τι να πω... δεν θα γίνω ο σεξουαλικός οδηγός σου - ενημερώσου. 😜 Τι είναι το ψεύτικο σπερμα; με το συμπάθιο κιόλας.
randomcat Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τι είναι το ψεύτικο σπερμα; με το συμπάθιο κιόλας. Μάλλον βλέπει πολύ περίεργα πράγματα ο τύπος και μας το παίζει και πουριτανός 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα