keysmith Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 κατάλαβα.. θα γυρίσουν στις "έντυπες" εκδώσεις που "δάνειζε" ο ένας στον άλλο μέχρι μία μάνα να τις βρει κάτω από το στρώμα ή η καθαρίστρια να τις πετάξει όταν τις έβρισκε στο κλιμακοστάσιο στην ταράτσα.. 😜😎✌ .. για όλα υπάρχουν/υπήρχαν λύσεις και πριν υπάρξουν τα φλασάκια και το ιντερνετ. Υ.Γ. Το έχουν χαμένο εκεί στην Βρετανία; Από ποιο πλανήτη ο εμπνευστής; 🚀🛸🛰 2 1
Iris_89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Θες να ξέρεις πως το ανέλαβαν (δηλαδή ποιον δωροδόκησαν) ή πως θα κάνουν τους ελέγχους; Και τα 2, με περισσοτερη κλιση προς το 2ο. Α το πορνο εφταιγε δλδ τοσα χρονια, γι αυτο και γυναικες στην ηλικια μου εχουν 5-6 παιδια. Cool cool cool cool cool
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Περιμένω την ήμερα που θα διαρρεύσει ότι όλες αυτές τις νομοθεσίες και τα άρθρα 13 και τα torrent block κλπ που περνάνε στις χώρες της ευρωπης, τις προωθεί από πίσω κάποια μεγάλη εταιρία με VPN... Tο τι λεφτά παίζει να βγάλουν από όλα αυτά, δεν λέγεται. 1
cambo99 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Vpn για όλα τα εγγλεζάκια. Βέβαια το σωστό είναι να μην έχουν πρόσβαση τα μικρά παιδιά, αλλά αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει!
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Just now, cambo99 said: Vpn για όλα τα εγγλεζάκια. Βέβαια το σωστό είναι να μην έχουν πρόσβαση τα μικρά παιδιά, αλλά αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει! Κλασικα, μην αναγκασουν τον γονεα να αναλαβει ευθυνες. Οοοοοχι. Θα κανουμε το internet παιδικο σταθμο, γιατι 5 μαλ@κες δεν μπορουν να ειναι σωστοι γονεις και αφηνουν τα μουλικα τους στο PC ολη μερα απο τα 5 τους... 8 1
ratpack3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Αφήστε τον κόσμο να τον παίξει ρεεεεε κι αυτού κουμάντο θα κάνετε ΕΛΕΟΣ! 3 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Την βλέπω τη δουλειά... μετά από τους φορολογικούς παραδείσους, στο μέλλον, να έχουμε και πορνογραφικούς παραδείσους😀
archer100 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Θα ηθελα να ξερω πως... Oh well, εδω δε μου δινουν beer w/ alcohol, αυτο θα μας πειραξει 😂 Γιατι δε σου δινουν αλκοολ; Το 89 δεν εισαι; 9 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Και τα 2, με περισσοτερη κλιση προς το 2ο. Α το πορνο εφταιγε δλδ τοσα χρονια, γι αυτο και γυναικες στην ηλικια μου εχουν 5-6 παιδια. Cool cool cool cool cool Αγγλιδες;; 14 λεπτά πριν, keysmith είπε κατάλαβα.. θα γυρίσουν στις "έντυπες" εκδώσεις που "δάνειζε" ο ένας στον άλλο μέχρι μία μάνα να τις βρει κάτω από το στρώμα ή η καθαρίστρια να τις πετάξει όταν τις έβρισκε στο κλιμακοστάσιο στην ταράτσα.. 😜😎✌ .. για όλα υπάρχουν/υπήρχαν λύσεις και πριν υπάρξουν τα φλασάκια και το ιντερνετ. Υ.Γ. Το έχουν χαμένο εκεί στην Βρετανία; Από ποιο πλανήτη ο εμπνευστής; 🚀🛸🛰 Εζησες κι εσυ εποχη του Tutti;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Και τα 2, με περισσοτερη κλιση προς το 2ο. Α το πορνο εφταιγε δλδ τοσα χρονια, γι αυτο και γυναικες στην ηλικια μου εχουν 5-6 παιδια. Cool cool cool cool cool Μιλάς για british white trash? Εκεί υπάρχει οικονομικό όφελος να κάνεις παιδιά και να παίρνεις επιδόματα. Όσον αφορά το πρώτο: Ο ιδιοκτήτης της Manwin/ MindGeek είναι 'buddies' με Theresa May. Όσον αφορά το δευτερο: Ο έλεγχος θα γίνεται σε IP's που προερχονται από UK ή ακόμα και όταν έχεις VPN αλλά έχεις DNS leak που προδίδει την πραγματική σου τοποθεσία.
Iris_89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, archer100 είπε Γιατι δε σου δινουν αλκοολ; Το 89 δεν εισαι; Αγγλιδες;; Γιατι δε μοιαζω με 30. Με full makeup. Με χωρις makeup δεν σχολιαζω. Και ναι Αγγλιδες, ξεκινανε απο τα 15, 16 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Μιλάς για british white trash? Εκεί υπάρχει οικονομικό όφελος να κάνεις παιδιά και να παίρνεις επιδόματα. Όσον αφορά το πρώτο: Ο ιδιοκτήτης της Manwin/ MindGeek είναι 'buddies' με Theresa May. Όσον αφορά το δευτερο: Ο έλεγχος θα γίνεται σε IP's που προερχονται από UK ή ακόμα και όταν έχεις VPN αλλά έχεις DNS leak που προδίδει την πραγματική σου τοποθεσία. Αρα ουτε με Orbot. Damn /s 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Μιλάς για british white trash? Εκεί υπάρχει οικονομικό όφελος να κάνεις παιδιά και να παίρνεις επιδόματα. Όσον αφορά το πρώτο: Ο ιδιοκτήτης της Manwin/ MindGeek είναι 'buddies' με Theresa May. Όσον αφορά το δευτερο: Ο έλεγχος θα γίνεται σε IP's που προερχονται από UK ή ακόμα και όταν έχεις VPN αλλά έχεις DNS leak που προδίδει την πραγματική σου τοποθεσία. Οχι, μιλαω για τυπικες Αγγλιδες. Υπαρχουν trash sure, αλλα η αληθεια να λεγεται πως το 1ο τυχαινει κ τα υπολοιπα ειναι για benefits/council house 2
fytotech Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Και τα 2, με περισσοτερη κλιση προς το 2ο. Α το πορνο εφταιγε δλδ τοσα χρονια, γι αυτο και γυναικες στην ηλικια μου εχουν 5-6 παιδια. Cool cool cool cool cool Unexpected Brooklyn Nine Nine. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Οχι, μιλαω για τυπικες Αγγλιδες. Υπαρχουν trash sure, αλλα η αληθεια να λεγεται πως το 1ο τυχαινει κ τα υπολοιπα ειναι για benefits/council house Μιλάμε για κάτι άλλο τώρα, αλλά η Αγγλία έχει ισχυρή (ακόμα!) οικονομία και δε πέρασε τη δεκαετή κρίση που έχουμε εμείς. Εδώ και να θέλει ένα νέο ζευγάρι να κάνει παιδιά, δε μπορεί γιατι με βασικό δε βγαίνεις με τίποτα.
Iris_89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Μιλάμε για κάτι άλλο τώρα, αλλά η Αγγλία έχει ισχυρή (ακόμα!) οικονομία και δε πέρασε τη δεκαετή κρίση που έχουμε εμείς. Εδώ και να θέλει ένα νέο ζευγάρι να κάνει παιδιά, δε μπορεί γιατι με βασικό δε βγαίνεις με τίποτα. Πες το μου που ερχονται τα διδυμα και ο παιδικος ειναι ενας μισθος μου 😂 3
kti23 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Περνάνε σκηνικά από το μυαλό μου που θα πασάρουν βίντεο σε usb ή με cloud παράνομα. Άν υπολογίσουμε ότι κλείνουν και τα τορεντάδικα, θα έχουμε μια νέα αγορά στα χέρια μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα