Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατάλαβα.. θα γυρίσουν στις "έντυπες" εκδώσεις που "δάνειζε" ο ένας στον άλλο μέχρι μία μάνα να τις βρει κάτω από το στρώμα ή η καθαρίστρια να τις πετάξει όταν τις έβρισκε στο κλιμακοστάσιο στην ταράτσα..  😜😎

.. για όλα υπάρχουν/υπήρχαν λύσεις και πριν υπάρξουν τα φλασάκια και το ιντερνετ. 

Υ.Γ. Το έχουν χαμένο εκεί στην Βρετανία;  Από ποιο πλανήτη ο εμπνευστής; 🚀🛸🛰

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Θες να ξέρεις πως το ανέλαβαν (δηλαδή ποιον δωροδόκησαν) ή πως θα κάνουν τους ελέγχους;

Και τα 2, με περισσοτερη κλιση προς το 2ο. 

Α το πορνο εφταιγε δλδ τοσα χρονια, γι αυτο και γυναικες στην ηλικια μου εχουν 5-6 παιδια.

Cool cool cool cool cool

Δημοσ.

Περιμένω την ήμερα που θα διαρρεύσει ότι όλες αυτές τις νομοθεσίες και τα άρθρα 13 και τα torrent block κλπ που περνάνε στις χώρες της ευρωπης, τις προωθεί από πίσω κάποια μεγάλη εταιρία με VPN... Tο τι λεφτά παίζει να βγάλουν από όλα αυτά, δεν λέγεται.

• Like 1
Δημοσ.

Vpn για όλα τα εγγλεζάκια. Βέβαια το σωστό είναι να μην έχουν πρόσβαση τα μικρά παιδιά, αλλά αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει!

Δημοσ.
Just now, cambo99 said:

Vpn για όλα τα εγγλεζάκια. Βέβαια το σωστό είναι να μην έχουν πρόσβαση τα μικρά παιδιά, αλλά αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει!

Κλασικα, μην αναγκασουν τον γονεα να αναλαβει ευθυνες. Οοοοοχι. Θα κανουμε το internet παιδικο σταθμο, γιατι 5 μαλ@κες δεν μπορουν να ειναι σωστοι γονεις και αφηνουν τα μουλικα τους στο PC ολη μερα απο τα 5 τους...

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Την βλέπω τη δουλειά... μετά από τους φορολογικούς παραδείσους, στο μέλλον, να έχουμε και πορνογραφικούς παραδείσους😀

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Θα ηθελα να ξερω πως...

Oh well, εδω δε μου δινουν beer w/ alcohol, αυτο θα μας πειραξει 😂

Γιατι δε σου δινουν αλκοολ; Το 89 δεν εισαι;

9 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Α το πορνο εφταιγε δλδ τοσα χρονια, γι αυτο και γυναικες στην ηλικια μου εχουν 5-6 παιδια.

Cool cool cool cool cool

Αγγλιδες;;

14 λεπτά πριν, keysmith είπε

κατάλαβα.. θα γυρίσουν στις "έντυπες" εκδώσεις που "δάνειζε" ο ένας στον άλλο μέχρι μία μάνα να τις βρει κάτω από το στρώμα ή η καθαρίστρια να τις πετάξει όταν τις έβρισκε στο κλιμακοστάσιο στην ταράτσα..  😜😎

.. για όλα υπάρχουν/υπήρχαν λύσεις και πριν υπάρξουν τα φλασάκια και το ιντερνετ. 

Υ.Γ. Το έχουν χαμένο εκεί στην Βρετανία;  Από ποιο πλανήτη ο εμπνευστής; 🚀🛸🛰

Εζησες κι εσυ εποχη του Tutti; :D

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Cool cool cool cool cool

Μιλάς για british white trash? Εκεί υπάρχει οικονομικό όφελος να κάνεις παιδιά και να παίρνεις επιδόματα. 

Όσον αφορά το πρώτο: Ο ιδιοκτήτης της Manwin/ MindGeek είναι 'buddies' με Theresa May.

Όσον αφορά το δευτερο: Ο έλεγχος θα γίνεται σε IP's που προερχονται από UK ή ακόμα και όταν έχεις VPN αλλά έχεις DNS leak που προδίδει την πραγματική σου τοποθεσία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, archer100 είπε

Γιατι δε σου δινουν αλκοολ; Το 89 δεν εισαι;

Αγγλιδες;;

Γιατι δε μοιαζω με 30. Με full makeup. Με χωρις makeup δεν σχολιαζω.

Και ναι Αγγλιδες, ξεκινανε απο τα 15, 16

Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Μιλάς για british white trash? Εκεί υπάρχει οικονομικό όφελος να κάνεις παιδιά και να παίρνεις επιδόματα. 

Όσον αφορά το πρώτο: Ο ιδιοκτήτης της Manwin/ MindGeek είναι 'buddies' με Theresa May.

Όσον αφορά το δευτερο: Ο έλεγχος θα γίνεται σε IP's που προερχονται από UK ή ακόμα και όταν έχεις VPN αλλά έχεις DNS leak που προδίδει την πραγματική σου τοποθεσία.

Αρα ουτε με Orbot. Damn /s

1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Οχι, μιλαω για τυπικες Αγγλιδες. Υπαρχουν trash sure, αλλα η αληθεια να λεγεται πως το 1ο τυχαινει κ τα υπολοιπα ειναι για benefits/council house

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Cool cool cool cool cool

Unexpected Brooklyn Nine Nine.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Οχι, μιλαω για τυπικες Αγγλιδες. Υπαρχουν trash sure, αλλα η αληθεια να λεγεται πως το 1ο τυχαινει κ τα υπολοιπα ειναι για benefits/council house

Μιλάμε για κάτι άλλο τώρα, αλλά η Αγγλία έχει ισχυρή (ακόμα!) οικονομία και δε πέρασε τη δεκαετή κρίση που έχουμε εμείς.

Εδώ και να θέλει ένα νέο ζευγάρι να κάνει παιδιά, δε μπορεί γιατι με βασικό δε βγαίνεις με τίποτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Μιλάμε για κάτι άλλο τώρα, αλλά η Αγγλία έχει ισχυρή (ακόμα!) οικονομία και δε πέρασε τη δεκαετή κρίση που έχουμε εμείς.

Εδώ και να θέλει ένα νέο ζευγάρι να κάνει παιδιά, δε μπορεί γιατι με βασικό δε βγαίνεις με τίποτα.

Πες το μου που ερχονται τα διδυμα και ο παιδικος ειναι ενας μισθος μου 😂

• Like 3
Δημοσ.

Περνάνε σκηνικά από το μυαλό μου που θα πασάρουν βίντεο σε usb ή με cloud παράνομα. Άν υπολογίσουμε ότι κλείνουν και τα τορεντάδικα, θα έχουμε μια νέα αγορά στα χέρια μας

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...