Προς το περιεχόμενο

System Mechanic.Έιναι καλό?

avisinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το system mechanic το χρησιμοποιώ απο την έκδοση 3 για registry problems. invalid uninstaller info και start up manager. Γι αυτά είναι πολύ καλό, αλλα στο hard disk defrag μερικές φορές κολλάει και για spyware δεν το εμπιστευομαι ..(οσο υπάρχει το ad-aware...)

Δημοσ.

Θα σου προτεινα ως κορυφαιο cleaner το advanced system optimizer,υποκειμενικα παντα.Μεχρι στιγμης δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα,το χρησιμοποιω κανενα χρονο.Το system mechanic,σε παλαιοτερη εκδοση βεβαια,μου ειχει σβησει και αρχεια που χρειαζομουν...

Θ το βρεις http://www.systweak.com/advsysopt/overview.asp

Δημοσ.

To kalytero gia RegCleaner pou to xrisimopoiw panw apo 2 xronia (oles tis ekdoseis tou) einai to RegistryMedic! Koryfaio programma! Dokimasteto kai tha me thymithitai

Δημοσ.

Alli mia psifo sto system mechanic...Problimata opws na kwlisei selida san home page kai na prospathw na tin bgalw mono to system mechanic tin katharise...Koryfi to app...To Ad-aware den lew oti den einai kalo alla to sygkekrimeno problima den mporese na to lysei ;)

Δημοσ.
Το antivirus και το firewall που έχει είναι καλά?

Κοίτα εδώ .

Είναι στην θέση 17

Αλλά έχω την εντύπωση , οτι στην trial έκδοση, δεν πρέπει να κάνει και πολλά, (κάτι αντίστοιχο με το RMedic ίσως, δλδ δεν θα σε αφήνει να διορθώσεις τα "λάθη" της registry).

PS :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...