Προς το περιεχόμενο

Videoclub

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fumanchu76 είπε

Ποιος θα ξεχάσει την Παπαρήγα την καλή;;

Κλάμα 😂😂

Συμφωνώ και με υπόλοιπα που λες, καθώς έχω αντίστοιχο εξοπλισμό, αλλά και με μια καλή γραμμή πάει το BD-Remux σύννεφο όσο λείπω στη δουλειά και όταν γυρνάω είναι κομπλέ για να δω καμιά ταινία. Στο βιντεο κλαμπ πηγαίνω μόνο για να βρω καμιά παλιά ή νέα ελληνική ταινία που δεν τις βρίσκω εύκολα οn line τώρα που τις έκοψε και το ΥΤ ...

Εχω βρεί και ένα ωραίο μεγάλο βίντεο κλαμπ στον Πειραιά, που πουλάει τις ταινίες σε BD/DVD σε ξεφτίλα τιμές και όποτε έχω καβάτζα λεφτά κάθε μήνα αγοράζω αρκετές που θα ήθελα να έχω στη συλλογή μου.

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sezebo είπε

εκλεισε ο κυκλος τους παιδια...καιρος ειναι να κλεισουν ολα τα βιντεο κλαμπς...

Μουσική: «Πάει το βινύλιο/CD παιδιά, καιρός είναι να κλείσουν όλα τα δισκάδικα».
Video games: "Έκλεισε ο κύκλος των κονσολών παιδιά, streaming μόνο, άντε να τελειώνουμε με τα δισκάκια».

Τα βίντεο κλαμπ συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες που δεν καλύπτουν πλήρως οι πλατφόρμες στο ίντερνετ. Ναι, να μειωθούν λόγω μειωμένης ζήτησης. Αλλά γιατί να κλείσουν ΟΛΑ;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, cubilone είπε

Μουσική: «Πάει το βινύλιο/CD παιδιά, καιρός είναι να κλείσουν όλα τα δισκάδικα».
Video games: "Έκλεισε ο κύκλος των κονσολών παιδιά, streaming μόνο, άντε να τελειώνουμε με τα δισκάκια».

Τα βίντεο κλαμπ συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες που δεν καλύπτουν πλήρως οι πλατφόρμες στο ίντερνετ. Ναι, να μειωθούν λόγω μειωμένης ζήτησης. Αλλά γιατί να κλείσουν ΟΛΑ;

να κλεισουν γιατι δεν προσφερουν καμια παραγωγικη δραστηριοτητα... παρασιτικα μαγαζια για κατι που βρίσκεις τζαμπα στο ιντερνετ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sezebo είπε

να κλεισουν γιατι δεν προσφερουν καμια παραγωγικη δραστηριοτητα... παρασιτικα μαγαζια για κατι που βρίσκεις τζαμπα στο ιντερνετ

Τα βρίσκεις τσάμπα γιατί προς το παρόν σε αφήνουν να παρανομείς...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Τα βρίσκεις τσάμπα γιατί προς το παρόν σε αφήνουν να παρανομείς...

προς το παρον? πιο πολλα χρονια υπαρχει πειρατια αποτι εγω ειμαι ζωντανος. αλλα και περα απο αυτο, ολα πλεον ειναι digital με πληρωμη και νομιμοτατα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sezebo είπε

Eνω η δραστηριοτητα των πειρατων ειναι φουλ παραγωγικη και ριχνει νερο στο μυλο της οικονομιας 😃😃

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...