markoliaz Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 εγω πηγαινω και σημερα και ολα σουπερ, blue ray movies, ps4 games...μακαρι να μην κλεισουν ποτε και αν κλεισουν θα ανοιξω εγω δικο μου videoclub... 1
AristidisZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, markoliaz είπε εγω πηγαινω και σημερα και ολα σουπερ, blue ray movies, ps4 games...μακαρι να μην κλεισουν ποτε και αν κλεισουν θα ανοιξω εγω δικο μου videoclub... Πας πακέτο με το avatar ε ;
markoliaz Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πας πακέτο με το avatar ε ; ναι!!!
k_w_t Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, SakafliaC είπε Videopolis στη Δημοσθένους χαμηλά στην Καλλιθέα μαγαζί σταθμός. Και τα πιο γαμάτα αράγματα στα σκαλάκια εκεί δίπλα.. Πω ρε φιλε υπαρχει ακομα ? Αυτο και το XARMA στην Σκρα τα ειχα ξεσκονισει μικρος...
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Πω ρε φιλε υπαρχει ακομα ? Αυτο και το XARMA στην Σκρα τα ειχα ξεσκονισει μικρος... Και πιο κάτω Δημοσθένους και Αθηνάς γωνία το Corner, ίσως και το πρώτο της Καλλιθέας. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Είτε Bluray, είτε DVDSCR, είτε 1080p, ταινίες & σειρές, ο No.1 εχθρός του videoclub είναι τα τορεντάδικα κατ΄ εμέ. Αυτά πετσόκοψαν μεγάλο κομμάτι των πελατών. Μετά ακολουθεί netflix κτλπ
l337 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Είτε Bluray, είτε DVDSCR, είτε 1080p, ταινίες & σειρές, ο No.1 εχθρός του videoclub είναι τα τορεντάδικα κατ΄ εμέ. Εχθρός ήταν ο ίδιος τους ο εαυτός (κυρίως) και αφετέρου η απροθυμία των περισσότερων να συμβαδίσουν με τις εξελίξεις. 3
Getta Robo Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 hours ago, SakafliaC said: Και πιο κάτω Δημοσθένους και Αθηνάς γωνία το Corner, ίσως και το πρώτο της Καλλιθέας. Το πρωτο πρεπει να ηταν ο Χαλας στη Χαροκοπουλο. Καπου τελη 70 αρχες 80. Εκλεισε καπου στο 2000 αν θυμαμαι καλα. 3 hours ago, k_w_t said: Πω ρε φιλε υπαρχει ακομα ? Αυτο και το XARMA στην Σκρα τα ειχα ξεσκονισει μικρος... Το Videopolis στη Καλλιθεα υφισταται ακομα, αν και φυτοζει. Το δευτερο δεν το θυμαμαι καθολου
Arkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 10:31 ΠΜ, chrisxkar είπε εγω πολυ χαρηκα οπως εξελιχθηκε για τα βιντεοκλαμπ το πραγμα γιατι εχωντας μεγαλωσει με βιντεο κλαμπ θυμαμαι εκεινες την ωραιες εποχες που χρεωναν διχως ελεος 2 ευρω την μερα και 1,5 καθε επομενη.Οπως και ενας φιλος μου ειχε ξεχασει μια ταινια και σε καποια φαση απλα τον καλει το βιντεο κλαμπ για να τον ενημερωσει οτι χρωσταει 600 ευρω αλλιως θα παει δικαστικα. Δικαστικαααα!!!!! ρε φιλε που αν πηγαινε δικαστικα θα επαιρνε ψιχουλα αλλα μικροι εμεις που να ξερουμε να του πουμε πηγαινε στα @@ μας. Οχι οχι οχι χαιρομαι που τα τοτε loan shark βιντεοκλαμπαδικα βαλανε λουκετο Τελικά τι έκανε ο φίλος πλήρωσε τα 600 ευρώ για μια ταινία αξίας 10 ευρώ?
k_w_t Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 58 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Το πρωτο πρεπει να ηταν ο Χαλας στη Χαροκοπουλο. Καπου τελη 70 αρχες 80. Εκλεισε καπου στο 2000 αν θυμαμαι καλα. Το Videopolis στη Καλλιθεα υφισταται ακομα, αν και φυτοζει. Το δευτερο δεν το θυμαμαι καθολου Ηταν ή ΣΚΡΑ ή ΣΠΑΡΤΗΣ λιγο πριν την Δοϊρανης και εχει κλεισει πολλα χρονια...
Arkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέχρι το 2007 που μπήκε ίντερνετ νοίκιαζα και τη βγάζαμε με dvd από εφημερίδες. Έπειτα πήγαμε σε rips axxo και γράψιμο σε dvd με convertxtodvd και παίξιμο μεσω home cinema με ήχο dts dd. 2
spyroskonst Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Μέχρι το 2007 που μπήκε ίντερνετ νοίκιαζα και τη βγάζαμε με dvd από εφημερίδες. Έπειτα πήγαμε σε rips axxo και γράψιμο σε dvd με convertxtodvd και παίξιμο μεσω home cinema με ήχο dts dd. Μετά είχαμε το rapidshare, και βοήθησε σε πολλούς με τα μαθηματικά. Ό,τι δεν μάθαμε στο σχολείο, έγινε με το rapidshare. Μεγάλες εποχές.
Arkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, spyroskonst είπε Μετά είχαμε το rapidshare, και βοήθησε σε πολλούς με τα μαθηματικά. Ό,τι δεν μάθαμε στο σχολείο, έγινε με το rapidshare. Μεγάλες εποχές. Thegreekz μετά Greekzlive. Ήμουν από τους μεγαλύτερους uploaders εφαρμογών εκεί στο rapidshare στο Thegreekz. Μετά ήρθε το gamato έμαθε ο κόσμος τα torrents με το dvd της Τζούλιας και έφαγε κλείσιμο λόγω sirinaki. Ωραίες εποχές όντως. 1
fumanchu76 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Ποιος θα ξεχάσει την Παπαρήγα την καλή;;Εγώ πάντως που δεν εχω υπολογιστή αλλά έχω ένα πολύ καλό σετ home cinema και ΔΕΝ έχω χρόνο,λόγω δουλειάς, για κινηματογράφο, είμαι τακτικός θαμώνας του seven της γειτονιάς μου,μιας και μόνο αυτό έχει μείνει,και νοικιάζω οποίο καινούργιο bluray βγει και με ενδιαφέρει. Η ποιότητα εικόνας και ήχου ενός δίσκου bluray δεν έχει καμμία σχέση ούτε με το καλύτερο streaming.Στο κάτω κάτω 1.30 για την κάθε ταινία είναι ευτελές ποσό συν το ότι διατηρούμε μια ιεροτελεστία από την δεκαετία του 80 για εμάς τους νοσταλγούς!! 3
sezebo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 εκλεισε ο κυκλος τους παιδια...καιρος ειναι να κλεισουν ολα τα βιντεο κλαμπς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα