chrisxkar Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, kon1to είπε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο σωστά; χρέωναν 2€ χωρίς έλεος λες... δηλαδή πόσο ήθελες να χρεώνουν για να είσαι ευχαριστημένος 50 λεπτά; Όσο για τον φίλο σου, είχε "ξεχάσει" οτι είχε στην κατοχή του για μερικούς μήνες ένα περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρίας, και φυσικά φταίει η εταιρία που ήθελε να βγάλει τα σπασμένα... δεν ειπα κατι τετοιο αλλα οταν το περιουσιακο στοιχειο εχει κοστος αγορας 40 ευρω(αρα και στα βιβλια της εταιρειας η αξια του ειναι τοσο) και ζητας απο τον ενοικιαστη για μεταχειρισμενο περιουσιακο στοιχειο 600 ευρω για κατι που αξιζει λογικα στην κατασταση του 20 ναι το βρισκω τραβηγμενο εως παραλογο.Και στην τελικη νοικιασε σε ανηλικο κατι που απογορευοταν οποτε ας προσεχε Το σχολιο το εκανα για τις καθυστερησεις 1,5 ευρω καθε απομενη μερα.Δεν τους λυπαμαι καθολου υπερπολλαπλασιο κερδος με το τιποτα εβγαζαν. 1
theoritikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Είχα τσακωθεί με ιδιοκτήτη βίντεο κλαμπ που αρνιόταν να φέρει καινούριες ταινίες, αλλά κλαιγονταν ότι δεν πάει καλά το μαγαζί , πίσω στο 2006 . Έκλεισε λίγο καιρό μετά, την εποχή που έκλειναν μαζικά τα βίντεο κλαμπ . Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Πλέον πάω σε βίντεοκλαμπ όταν ξεπουλάνε, για να αγοράσω παιχνίδια ps4 1
ManFromEarth Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, chrisxkar είπε .Και στην τελικη νοικιασε σε ανηλικο κατι που απογορευοταν οποτε ας προσεχε αυτο απο πού προκύπτει; ηταν ταινια ενηλικων;
chrisxkar Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε αυτο απο πού προκύπτει; ηταν ταινια ενηλικων; εχεις δικιο ισως και να μην απαγορευοταν αλλα συναλλασεσαι με ενα ατομο ηλικιας το οποιο δεν εχει εισοδημα και απαγορευεται να εργαστει ας προσεχε
pontez2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Είναι ένας που ξέρω που γενικά Παρασκευές και Σάββατα βράδυ έχει ουρά. Πακέτο ταινία, αναψυκτικό και ποκ κορν (έχει βάλει μηχανή μέσα), στα 3 ευρώ. Όλοι λένε οτι πάει πολύ καλά 2
tsakonas Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Ωραιες εποχες του παρελθοντος.... πηγαιναμε πιτσιρικαδες να παρουμε καμια καλη ταινια για ξεκαρφωμα για την τσοντα και αν εμπαινε κανας γνωστος ή γυναικα την αφηναμε Οπως και αντιγραφες παιχνιδιων.... ο κλεψας του κλεψαντος... 1
chrisxkar Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, pontez2 είπε Είναι ένας που ξέρω που γενικά Παρασκευές και Σάββατα βράδυ έχει ουρά. Πακέτο ταινία, αναψυκτικό και ποκ κορν (έχει βάλει μηχανή μέσα), στα 3 ευρώ. Όλοι λένε οτι πάει πολύ καλά γιατι εκανε κατι προτοτυπο και μπραβο του εξαιρετικη ιδεα 1
Glikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Πάνε πάρα πολλά χρόνια που έχω νοικιάσει ταινία κλπ. Μόνο downloading πλέον. Απορώ πως δεν έχουν φάει λουκέτο όλα. Θυμάμαι ένα στην πόλη μου πολλά χρόνια πριν, το είχε ένα creepy άτομο. Πήγαινα πιτσιρικάς με φίλους να νοικιάσουμε καμιά ταινία. Είχε πάρει το μάτι μου στα ράφια και κάτι ανώμαλες τσ0ντες με ζώα. Τον είχαμε κράξει κάτι φορές για αυτό. Μιλάμε για τέρμα sick ο ιδιοκτήτης. Anyway τώρα δεν υπάρχει κανένα. Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε.
chsam Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, chrisxkar είπε οταν το περιουσιακο στοιχειο εχει κοστος αγορας 40 ευρω(αρα και στα βιβλια της εταιρειας η αξια του ειναι τοσο) και ζητας απο τον ενοικιαστη για μεταχειρισμενο περιουσιακο στοιχειο 600 ευρω για κατι που αξιζει λογικα στην κατασταση του 20 ναι το βρισκω τραβηγμενο εως παραλογο Φιλε μου δεν παει ετσι...λεγονται διαφυγοντα κερδη.Ολο το διαστημα που την ειχε ο φιλος σου ο αλλος εχανε την ευκαιρια να την νοικιαζει 2 ευρω την ημερα. 6 2
l337 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, chsam είπε Φιλε μου δεν παει ετσι...λεγονται διαφυγοντα κερδη.Ολο το διαστημα που την ειχε ο φιλος σου ο αλλος εχανε την ευκαιρια να την νοικιαζει 2 ευρω την ημερα. Παραβλέπεις την αρχή της αναλογικότητας και κάνει η σκέψη σου λογικά άλματα. Υποθέσεις (που θα βρεις σε pdf) από τον Αρειο Πάγο και το Ευρωπαικό Δικαστήριο θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι μονόπλευρα.
puelito Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Και τι καιρο θα κανει να ρωτησει καποιος εδω μεσα, παντα θα υπαρξουν 2-3 ατομα που θα ξεκινησουν θεωριες και στο τελος θα δυναμιτιστει το θεμα.
kon1to Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, Mingas είπε Χαίρετε, πλέων έχουν μείνει ελάχιστα σε όλη την χώρα οπότε έχει μειωθεί αισθητικά ο ανταγωνισμός που είχαν (αν υπήρχε) μεταξύ τους. Έχω τις εξής ερωτήσεις, τα επισκέπτεστε καθόλου για να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάτι; Τι είναι; Ταινία; Σειρά; Παιχνίδι; Κονσόλα; Ποιες είναι ή ήταν οι τιμές τους τους; Εμένα στη γειτονιά μου είχα ένα για 20 χρόνια ίσως και παραπάνω το οποίο είχε 2 ευρώ τις καινούργιες ταινίες και την νοίκιαζες για μια μέρα, εκείνες που κυκλοφόρησαν ελάχιστα πιο πριν κόστιζαν 1,5€ για 3 ημέρες και εκείνες για 7 ημέρες ήταν από 1€, 1,5€ και 2€ ανάλογα πότε νοικιάστηκε τελευταία φορά. Αν καθυστερούσες προσέθεταν την τιμή που τη νοίκιασες για κάθε μια μέρα παραπάνω που την κρατούσες. για να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα... εγώ μέχρι πρόσφατα πήγαινα αρκετά συχνά στο Video Club, μιας και υπήρχε ένα στην γωνία του δρόμου που έμενα οπότε ήταν αρκετά βολικό... τώρα που μετακόμισα λίγο πιο μακριά βαριέμαι να "τρέχω" μέχρι εκεί και με τη βοήθεια του Netflix το έχω υποκαταστήσει, οπότε πάω μόνο άμα βγει καμία πολύ καλή ταινία που δεν πρόλαβα να δω στο σινεμά. Πάντως το συγκεκριμένο που πηγαίνω έχει αρκετή δουλειά, ειδικά Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, γίνεται πανικός. Βέβαια την τελευταία φορά που πέρασα, μου έκανε εντύπωση οτι δεν είχε πάρα πολύ κόσμο και είχε αρκετές "καινούργιες" ταινίες ανοίκιαστες, οπότε υποθέτω οτι το Netflix τους έχει κάνει κάποια ζημιά.
nkarama Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, chrisxkar είπε δεν ειπα κατι τετοιο αλλα οταν το περιουσιακο στοιχειο εχει κοστος αγορας 40 ευρω(αρα και στα βιβλια της εταιρειας η αξια του ειναι τοσο) Εσύ που το ξέρεις ότι έχει 40? Το υποθέτεις? βλέπεις τις τιμές των blueray/DVD απο το Amazon? Ξεχνάς προφανώς ότι το video club δεν αγοράζει ταινία για ιδιωτική προβολή αλλά για να την νοικιάσει. Οπότε το κόστος αγοράς είναι πολλαπλάσιο γιατί ακριβώς του δίνει την δυνατότητα/το δικαίωμα, της ενοικίασης. Επίσης κάτι που δεν ξέρεις είναι η λέξη πακέτο. Οι εταιρίες δεν πουλάνε μια καινούργια ταινία μόνη της. Υπάρχουν πάντα τα πακέτα που μαζί με ένα "καλό", "εμπορικό" έργο θα σου φορτώσουν με το ζόρι και άλλες 5-6-10 μούφες που δεν θα κάνουν απόσβεση ποτέ. Οπότε απο αυτή την μία την καλή θα πρέπει να βγάλεις τα σπαμένα των άλλων. Δικαίωμα για να αγοράσεις την ταινία μόνη της έχεις όταν σπάσει το πακέτο μετά απο 5-6-8 μήνες απο την κυκλοφορία της. 1
chill Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Ψάχνω πεταλωτή και παγοπώλη!!! Καμία πρόταση :p. Οι γρήγορες συνδέσεις για μας ήταν το τέλος της φυσικής ενοικίασης. Είναι πολύ κουραστικό να θες να δεις το Χ κ να εξαρτάται από το αν είναι νοικιασμένο ή όχι. Από εποχές VHS έκανα κόπιες απλά κ μόνο επειδή δεν προλάβαινα να δω ότι είχα νοικιάσει κ βαριόμουν να μπω στην διαδικασία του "σήμερα έχω χρόνο να δω το Χ, ας πάω να δω αν είναι ελεύθερο". Και όταν λέμε αντιγραφή βιντεοκασετας εννοούμε για χρόνο ίδιας διάρκειας με την ταινία Πλέον έχω συνδρομητική, έχω Netflix κ προσεχώς disney+, συν την vdsl... Δεν υπάρχει καμία θέση για βίντεο κλαμπ. Το βασικότερο βέβαια όλων είναι ότι μεγάλωσα. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για επισκέψεις σε χώρους περιττούς ούτε η προσμονη να δω την τάδε ταινία τώρα τώρα τώρα. Θα την δω όταν γίνει διαθέσιμη.
k_w_t Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kon1to είπε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο σωστά; χρέωναν 2€ χωρίς έλεος λες... δηλαδή πόσο ήθελες να χρεώνουν για να είσαι ευχαριστημένος 50 λεπτά; Όσο για τον φίλο σου, είχε "ξεχάσει" οτι είχε στην κατοχή του για μερικούς μήνες ένα περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρίας, και φυσικά φταίει η εταιρία που ήθελε να βγάλει τα σπασμένα... Επειδή έτυχε και σε μένα στο μακρινο 2003 να έχω ξεχάσει 2 dvd σε σπίτι πρώην κοπέλας μου και δεν τα πήγα ποτε πίσω... Με απειλούσε ο βιντεοκλαμπας για μηνύσεις κτλ. ρώτησα δικηγόρο και μου είπε ξεκάθαρα "Εαν δεν έχεις υπογράψει δελτίο δανεισμού δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα.." ΥΓ Μετα απο 6 μηνες τα πηγε η πρωην μου πισω απλα χωρις να πληρωσει τιποτα για καθυστερηση κτλ Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από k_w_t 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα