Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες.

Εχω ενα προβληματακι και χρειαζομαι τα φωτα σας αν καποιος εχει το ιδιο τροφοδοτικο

Προκειται για ενα thermaltake toughpower 700ap.θελω να το βαλω σε ενα μηχανημα πανω και βρηκα τα καλωδια του εκτος απο τα sata/ide connectors (που βρηκα δυο διαφορετικα)

και δεν ειμαι σιγουρος ποιο να συνδεσω ωστε να μην του κανω ζημια!

Αν υπαρχει καποιος που εχει το ιδιο τροφοδοτικο η καλωδια εξτρα να μου στειλει μια φωτο η ενα μηνυμα πως ειναι  τα καλωδια sata και τα molex (ide)απο την μερια που συνδεονται στο τροφοδοτικο θα με βοηθουσε πολυ

Δημοσ.

δεν έχω το συγκεκριμένο τροφοδοτικό άλλα και τα sata και τα molex (ide) θέλουν το ίδιο ρεύμα 

οπότε οπού και να το σύνδεσης δεν θα έχεις θέμα, από την φωτογραφία στη δεξιά σε μια από τις 4 θέσεις 

https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000884

w0106-socket.jpg

Δημοσ.

Αν η φύσα είναι ίδια από την μεριά του τροφοδοτικού και στα 2 διαφορετικά καλώδια, θα έλεγα να πιάσεις ένα πολύμετρο και να δεις ποιο pin βγάζει τι ρεύμα στα molex που είναι πολύ πιο απλά για να μην γίνει ζημιά. Τα 2 μεσαία θα πρέπει να είναι Ground!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες παιδες.τελικα αγορασα ενα ιδιο ακομη που ειχε ολα του τα καλωδια και εβαλα αυτα που χρειαζομουνα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...