IDontStopForCops Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παίδες. Είμαι νέο μέλος, λέγομαι Πέτρος. Θέλω να ρωτήσω, να πάρω πρωτεΐνη η όχι; είμαι στα 70-75 κιλά, 1.78 ύψος, 18 χρονών, σχετικά καλός όγκος αλλα χρειάζομαι άλλο λίγο και σχετικα fit απλά ελάχιστο λίπος κάτω στην κοιλιά.. Το ιστορικό μου τώρα. Πήγαινα kick boxing 2 χρόνια, ποδόσφαιρο καμια 8αρια χρονια και gym πρόπερσι για 2 μήνες κι τωρα το ξανα αρχισα εδω κι κανα μηνα περιπου. Ρωτάω για πρωτεΐνη διότι, δεν θα μπορω να τρωω τοσο κρεας και ρυζια και και και, κι λογο δουλειάς θα χρειάζεται 2-3 φορες την βδομαδα να τρωω απο κανα καλαμακι (η οπως το λενε στην Θεσσαλονίκη σουβλακι χωρις πιτα). Γυμναστήριο παω 4-5 μερες την βδομαδα για 1-1.5 ωρες. Στοχος μου να γράμμωσω και να δυναμώσω κι να παρω ακομα λιγουλακι ογκο. *Για γραμμωση την θελω την πρωτεΐνη*
farasi Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 παρε πρωτεΐνη θα γλυτώσεις πολύ ταλαιπωρία (μαγείρεμα) και επίσης είναι καλό να έχεις μαζί σου για μετά την προπόνηση αλλά παρε καλή μάρκα πχ on η goldtouch
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Eπειδή ασχολούμαι χρόνια μ' αυτά τα πράγματα η συμβουλή μου είναι να μην ακολουθήσεις καταναλωτικές μόδες γιατί μόνο χρήματα θα ξοδέψεις. Φάε τα αυγουλάκια σου τα ψαράκια σου και τα κοτόπουλα κι από εκεί κι έπειτα ο οργανισμός μπορεί να απορροφήσει καθημερινά πρωτείνη έως ένα σημείο, πράγμα που σημαίνει πως ότι έξτρα βάζεις απλώς το κατουράς. Σε αυτήν την περίπτωση κατουράς χρήματα. Μπορείς να πάρεις καμιά whey αλλά σαν λύση για κάποιες μέρες που δεν θα τρώς αρκετά, σαν συμπλήρωμα. Όλοι να πουλήσουν θέλουν. Και υπάρχει και η διάθεση των πελατών να αγοράσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Στις 18/4/2019 στις 9:46 ΜΜ, IDontStopForCops είπε *Για γραμμωση την θελω την πρωτεΐνη* Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που λες, η πρωτεΐνη είναι για άλλη δουλειά.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Αν φτάνεις τα 150 γραμμάρια περίπου τη μέρα πρωτεινης με φαγητό δε χρειάζεται να πάρεις. Αν όχι, και γυμνάζεσαι εντατικά, πάρε μια απλή καλή whey. Συνιστώ την Gold Standard της ON. Την έχει πάρει όλος ο πλανήτης χρόνια τώρα 2
NikosRocknRolla Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Αν φτάνεις τα 150 γραμμάρια περίπου τη μέρα πρωτεινης με φαγητό δε χρειάζεται να πάρεις. Αν όχι, και γυμνάζεσαι εντατικά, πάρε μια απλή καλή whey. Συνιστώ την Gold Standard της ON. Την έχει πάρει όλος ο πλανήτης χρόνια τώρα Και της Gold touch είναι πολύ καλή την πήρα και ενθουσιάστηκα! Και είναι και Ελληνική!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Eγώ παίρνω αυτή εδώ που είναι και σε προσφορά τώρα απ' ότι βλέπω https://www.bbclub.gr/el/muscletech-nitrotech-performance-series-4lbs.html Την επόμενη θα δοκιμάσω μία από τις 2 κορυφαίες σύμφωνα με το ανεξάρτητο Labdoor, τσεκάρετέ το έχει δοκιμές/τεστ από πολλά προϊόντα και το κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα https://labdoor.com/rankings/protein
Προτεινόμενες αναρτήσεις