Προς το περιεχόμενο

???"πιάνω" filmnet???? χεχε!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμμ, λοιπόν ακούστε τι έγινε χθες το βράδυ.. Ανοίγω την τηλεόρασή μου και αρχίζω να ψάχνω διάφορα κανάλια περνόντας μία μία τις συχνότητες. Τελικά δεν βρήκα το κανάλι που ήθελα και έπεσα σε μία συχνότητα με χιόνια. Κάτι λίγα μπορούσα να διακρίνω. Περιμένω και τι βλέπω???

Η εικόνα ξαφνικά καλυτέρευσε και πιάνω :D :D :D filmnet :D :D :D !!!!!!! Μα καλά, πως γίνεται αυτό?? Αφού δεν έχω ούτε αποκωδικοποιητή filmnet ούτε δορυφορική κεραία ούτε τίποτε. Μια απλή τηλεορασούλα έχω.

Δεν ξέρω, πάντως είμαι πολύ κολόφαρδος :twisted: :twisted:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάποιος δίπλα στην περιοχή σου έχει filmnet, αυτό γίνεται και σε μενά. Ευτυχώς που ο γείτονας είναι γνωστός και όποτε είναι παίρνω τηλέφωνο, αμά έχει καμία καλή ταινία και μου βάζει και βλέπω και εγώ απο το σπίτι μου, Νά ναι καλά :)

κάποιος δίπλα στην περιοχή σου έχει filmnet, αυτό γίνεται και σε μενά. Ευτυχώς που ο γείτονας είναι γνωστός και όποτε είναι παίρνω τηλέφωνο, αμά έχει καμία καλή ταινία και μου βάζει και βλέπω και εγώ απο το σπίτι μου, Νά ναι καλά :)

:P:P

Ontws isxiei Icecut.

αυτο συμβαινει επειδη καποιος γειτονας εχει παρει εκεινη την συσκευη που μοιραζει σε μια συγκεκριμενη συχνοτητα που θελει αυτος κ μοιραζειto shma σε ολες τις τηλεορασεις του σπιτιου ασυρματα.Βεβαια αν εχει καλο ενισχυτη το μηχανημα αυτο,υποστηριζει μερικα μετρα ακομη πιο μακρια κ ετσι πιανουν κ οι γειτονες filmnet.:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...