CrackMetal (century) Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Χμμμ, λοιπόν ακούστε τι έγινε χθες το βράδυ.. Ανοίγω την τηλεόρασή μου και αρχίζω να ψάχνω διάφορα κανάλια περνόντας μία μία τις συχνότητες. Τελικά δεν βρήκα το κανάλι που ήθελα και έπεσα σε μία συχνότητα με χιόνια. Κάτι λίγα μπορούσα να διακρίνω. Περιμένω και τι βλέπω??? Η εικόνα ξαφνικά καλυτέρευσε και πιάνω :D filmnet !!!!!!! Μα καλά, πως γίνεται αυτό?? Αφού δεν έχω ούτε αποκωδικοποιητή filmnet ούτε δορυφορική κεραία ούτε τίποτε. Μια απλή τηλεορασούλα έχω. Δεν ξέρω, πάντως είμαι πολύ κολόφαρδος :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leibniz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Me hxo ola kanonika? Mporei na ehoun kanei kamia magkia oi ypoloipoi enoikoi sthn polykatoikia sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burner Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 κάποιος δίπλα στην περιοχή σου έχει filmnet, αυτό γίνεται και σε μενά. Ευτυχώς που ο γείτονας είναι γνωστός και όποτε είναι παίρνω τηλέφωνο, αμά έχει καμία καλή ταινία και μου βάζει και βλέπω και εγώ απο το σπίτι μου, Νά ναι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 emena mou fainetai psiloperiergo kai moufa auto re paidia!kai emeis eixame filmnet kai oi geitones de vlepane tipota!kai twra pou den exoume kai exei o dipla oso kai na psanxw pote de vriskw tipota!mhpws eimai egw o kantemhs?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damn3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 κάποιος δίπλα στην περιοχή σου έχει filmnet, αυτό γίνεται και σε μενά. Ευτυχώς που ο γείτονας είναι γνωστός και όποτε είναι παίρνω τηλέφωνο, αμά έχει καμία καλή ταινία και μου βάζει και βλέπω και εγώ απο το σπίτι μου, Νά ναι καλά :P Ontws isxiei Icecut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amnis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Den ginonte ayta re pedia plaka mas kaneis? amnis :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 αυτο συμβαινει επειδη καποιος γειτονας εχει παρει εκεινη την συσκευη που μοιραζει σε μια συγκεκριμενη συχνοτητα που θελει αυτος κ μοιραζειto shma σε ολες τις τηλεορασεις του σπιτιου ασυρματα.Βεβαια αν εχει καλο ενισχυτη το μηχανημα αυτο,υποστηριζει μερικα μετρα ακομη πιο μακρια κ ετσι πιανουν κ οι γειτονες filmnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.