Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Win 10

takis345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα. Εχω τα  Win 10 Redstone 5 Version 1809 Build 17763.55 . Μου κανει ένα κουλο πρόβλημα πολλες φορες τη μερα. Εκει που είμαι σε ένα φακελο ή σε ένα αρχειο κ παταω δεξι κλικ πανω του για να το κανω copy ξαφνικα σβυνουν όλα κ χανεται το παραθυρο που ημουν εκεινη τη στιγμη κ με πεταει στο desktop. Εχω core i3 8100 με 8 gb μνημη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος(1).

Δες αν το κάνει σε άλλον δίσκο(2),

Αν οχι, πρέπει να κάνεις format  NTFS  ξανά στον δίσκο (1). Αν ναι το πρόβλημα γίνεται πιο περίπλοκο.

ssd 60gb ειναι ο δισκοςκ πριν ειχα win 7 χωρις κανενα παρομοιο θεμα..αυτο δε μου φαινεται σα προβλημα δισκου..σαν καποιο bug μου κανει.. σου χει ξανατυχει? για στειλε κανενα λινκ γιατι οσο κ να το ψαξα δε βρηκα τιποτα..

Φαίνεται σαν να σου crash-άρει ο windows explorer και σαν συνέπεια να σε πετάει στο desktop.
Το πρόβλημα ήταν απο την αρχή στα windows 10 ή δημιουργήθηκε μετά το καινούργιο update?

Αυτο πρεπει να γινεται κ με πεταει εξω απο ενα φακελλο που εκεινη τη στιγμη εχω κανει δεξι κλικ κ θελω να αντιγραψω ή να σβυσω αρχεια..μολις πατησω δεξι κλικ πολλες φορες τη μερα..κολλαει..κ σε 2 δευτερολεπτα με πεταει στο desktop κ κλεινει οτι εχω ανοιξει εκεινη τη στιγμη..απτην αρχη μου το κανει..

Ποια ειναι τα πιο stable windows 10 ?

Θα σου πρότεινα να τα κατεβάσεις απο το official site της MS και η να τα περάσεις μόνος σου με rufus σε ένα flashακι ή να πας με το creation tool.

Σε καθαρή εγκατάσταση να δεις τι παίζει.

Αυτό με το δεξί κλικ στο κάνει όταν είσαι μέσα σε κάποιον συγκεκριμένο σκληρό; πχ. Αν έχεις 2 σκληρούς,το πρόβλημα υπάρχει μόνο στον C η και στον D ? 

18 ώρες πριν, takis345 είπε

αυτά που βαζω τα εγκαθιστουν χιλιαδες..αν ηταν θα το ανεφεραν καπου..μου το κανει παντου..κ στο desktop k σε αλλους δισκους

Κανε κανενα update να δεις... .437 ειναι το τελευταιο, εσυ εισαι ακομα στο .55

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...