markoliaz Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 εχω μια καταπληκτικη ιδεα για ενα app που θα μας σωσει ολους...που μπορω να απευθυνθω ωστε να το υλοποιησει καποιος? εγω μονο την ιδεα εχω....
Torasu Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 11 minutes ago, markoliaz said: εχω μια καταπληκτικη ιδεα για ενα app που θα μας σωσει ολους...που μπορω να απευθυνθω ωστε να το υλοποιησει καποιος? εγω μονο την ιδεα εχω.... Πες τη σε 'μένα και θα το κανονίσω.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πώς θα μας σώσει δηλαδή α; και γι'αυτούς που δεν θέλουν τι θα γίνει α;
markoliaz Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι εχει να κανει με φαγητο, για οσους δεν ξερουν να μαγειρευουν και θελουν βοηθεια!!!!! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από markoliaz
billsnake21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Κάτι σαν συνταγολόγιο ας πούμε ή η εφαρμογή σε βοηθάει σαν άλλος Πετρετζίκης?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, markoliaz είπε εχω μια καταπληκτικη ιδεα για ενα app που θα μας σωσει ολους...που μπορω να απευθυνθω ωστε να το υλοποιησει καποιος? εγω μονο την ιδεα εχω.... Υπσρχουν τα παντα ακομα και αυτο που εχεις σκεφτεί
mylo Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, markoliaz είπε οχι εχει να κανει με φαγητο, για οσους δεν ξερουν να μαγειρευουν και θελουν βοηθεια!!!!! Θα μαγειρεύει η εφαρμογή; άλλη βοήθεια δεν υπάρχει
Tenshi Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Υπσρχουν τα παντα ακομα και αυτο που εχεις σκεφτεί Αυτόματος ξεματιαστής, με σάρωση ίριδας και τα σχετικά. Μπάμ, λεφτά με ουρά!
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Tenshi είπε Αυτόματος ξεματιαστής, με σάρωση ίριδας και τα σχετικά. Μπάμ, λεφτά με ουρά! Είσαι έτοιμος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.felicity.ksematiasma 1
Tenshi Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Είσαι έτοιμος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.felicity.ksematiasma Γκοντάμιτ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα