Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο χωριο μια samsung κανονικη led tv,δηλαδή δεν ειναι σμαρτ.

Θέλω ομως όταν πηγαίνω να βαζω να βλέπω νετφλιξ (δεν εχω ουτε ιντερνετ εκει) ,οποτε θελω τις ταινιε;ς που κατεβαζω στο κινητο να τις βλεπω στην τηλεοραση.

Υπάρχει καποιο τετοιο gadjeτακι που να το κανει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσω WiFi συνδέονται αυτά τα dongles.

Το πιο φτηνό είναι αυτό:

https://www.e-jumbo.gr/axesouar-i-y-kiniton/gadgets-kiniton/asyrmatos-dektis-provolis-dedomenon-se-tv-i-jmb_308017/

Δουλεύει και DLNA εκτός από Mirroring. Και είναι για iOS ή Android ή και Windows.

To chromecast που σου έδειξε ο συνφορουμίτης προηγουμένως κάνει κι άλλα πράγματα βέβαια. Μπορείς να το δουλέψεις μέσω Google Home και να φτιάξεις ολόκληρο οικοσύστημα από αυτά. Συν βέβαια ότι είναι συμβατό με πληθώρα apps. Μεταξύ αυτών και το Netflix.

https://help.netflix.com/el/node/23924

Επεξ/σία από mitspetr
  • Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις αν υπάρχει κάτι παρόμοιο που να λειτουργεί με bluetoth? (συγκεκριμενα στο χωριο δεν εχω ιντερνετ αλλά θέλω να κάνω προβολή ταινιών απο την εφαρμογή του κινητου του netflix που σου επιτρεπει να τα κατεβασεις και να τα δεις αργοτερα offline

Δημοσ.

To Bluetooth δεν υποστηρίζει video.

Δεν ξέρω αν μπορείς να δουλέψεις mirroring μέσω Wi-Fi Direct που δεν προϋποθέτει σύνδεση στο internet. Δεν το έχω δοκιμάσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 18/04/2019 at 19:12, MakisKratos said:

Εχω στο χωριο μια samsung κανονικη led tv,δηλαδή δεν ειναι σμαρτ.

Θέλω ομως όταν πηγαίνω να βαζω να βλέπω νετφλιξ (δεν εχω ουτε ιντερνετ εκει) ,οποτε θελω τις ταινιε;ς που κατεβαζω στο κινητο να τις βλεπω στην τηλεοραση.

Υπάρχει καποιο τετοιο gadjeτακι που να το κανει?

αν το κινητό σου έχει Miracast, θες ένα Miracast dongle για την τηλεόραση.

Ούτε bluetooth, ούτε router, ούτε τίποτε άλλο ενδιαμεσο.

Δημοσ.

Καλησπερα. Με αυτο απο τα jumbo ξερουμε αν μπορουμε να κανουμε mirror απο windows 10? Και αν εχει καποιο περιοσμο ως προς το cosmote tv go?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...