Προς το περιεχόμενο

airpods 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περίμενα με ένα σχετικό ενδιαφέρον ότι θα είναι κάτι γαμάτο και μου φαίνεται λίγο γ***** τα. Η τιμή είναι η ίδια (ικανούς τους είχα να την αυξήσουν) αλλά τα specs είναι λίγο βρες τις διαφορές. Προφανώς δεν μπορεί να τεθεί σύγκριση ποιο θα πάρει κάποιος εφόσον είναι στην ίδια τιμή οπότε όλοι θα πάρουν το 2. Εσείς όμως είστε ευχαριστημένοι από αυτά που προσφέρουν; Από την άλλη μήπως φτάσαμε σε ένα σχετικό ταβάνι; δηλαδή ακουστικά είναι τι άλλο πια να κάνουν;

Screenshot 2019-04-18 at 18.07.26.png

Δημοσ.

Ειναι τερμα υπερκοστολογημενα τα ακουστικα και αυτο φαινεται κυριως απο το οτι σου χρεωνει ενα σκασμο λεφτα την ασυρματη θηκη αν την αγορασεις ξεχωριστα.

Γελανε και οι πετρες με αυτη την εταιρεια ετσι οπως σκεφτεται.

Ισα ισα που οι περισσοτεροι αυτο το πραγμα λενε.Να αγορασει καποιος τα απλα ακουστικα οπου τα βρει φθηνοτερα και να αγορασει μια ξεχωριστη ασυρματη φορτιση φθηνοτερα απο καποια 3η εταιρεια.

250ευρω τα ασυρματα ακουστικα με ελαχιστες διαφορες απο τα προηγουμενα..

https://www.skroutz.gr/s/17896293/Apple-AirPods-with-Wireless-Charging-Case-2019.html

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ειναι τερμα υπερκοστολογημενα τα ακουστικα και αυτο φαινεται κυριως απο το οτι σου χρεωνει ενα σκασμο λεφτα την ασυρματη θηκη αν την αγορασεις ξεχωριστα.

Γελανε και οι πετρες με αυτη την εταιρεια ετσι οπως σκεφτεται.

Ισα ισα που οι περισσοτεροι αυτο το πραγμα λενε.Να αγορασει καποιος τα απλα ακουστικα οπου τα βρει φθηνοτερα και να αγορασει μια ξεχωριστη ασυρματη φορτιση φθηνοτερα απο καποια 3η εταιρεια.

250ευρω τα ασυρματα ακουστικα με ελαχιστες διαφορες απο τα προηγουμενα..

https://www.skroutz.gr/s/17896293/Apple-AirPods-with-Wireless-Charging-Case-2019.html

εγώ γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι θέλουν αυτή την ασύρματη φόρτιση, δεν βρίσκω κανένα νόημα. Να πω ότι θα επέτρεπε φόρτιστη  χωρίς να είναι πάνω σε κάποια επιφάνεια απλά και μόνο αν ήταν εντός εμβέλειας ενός μαγνητικού πεδίου να πω οκ εδώ μάλιστα. Αλλά το δίλημμα να ναι καλώδιο η να σκας λεφτά για ασύρματες θήκες δεν έχει λογική

Δημοσ.
Στις 18/4/2019 στις 7:47 ΜΜ, kloktornet είπε

εγώ γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι θέλουν αυτή την ασύρματη φόρτιση, δεν βρίσκω κανένα νόημα. Να πω ότι θα επέτρεπε φόρτιστη  χωρίς να είναι πάνω σε κάποια επιφάνεια απλά και μόνο αν ήταν εντός εμβέλειας ενός μαγνητικού πεδίου να πω οκ εδώ μάλιστα. Αλλά το δίλημμα να ναι καλώδιο η να σκας λεφτά για ασύρματες θήκες δεν έχει λογική

Είναι ευκολία η ασύρματη φόρτιση. Και γω από όταν απέκτησα iPhone που να μπορεί να φορτίζει ασύρματα, δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει καλώδιο, παρά μόνο σε φόρτιση από powerbank ή σε σύνδεση με υπολογιστή. Γενικά, Wireless is the future, αλλά αυτή η τιμή δεν δικαιολογείται για κανένα λόγο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  • Τελικά τα πήρα τα airpods 2 δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά από τα 1 επί της ουσίας, τα αγόρασα 188 ευρώ (είχα σκοπό να πάρω της 1ης γενιά;ς μς 145 που τα ειχα βρει αλλα δεν τα χε και λέω δεν γαμιέται). Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Από χτες τα πήρα, σήμερα θα τους κάνω τεστ drive στο τρέξιμο. Το μόνο ίσως θέμα είναι ότι έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο αλλά μπορεί να φταίε ότι πορώθηκα και τα είχα ολο το απόγευμα-βράδυ στα αυτιά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...