maroulisk Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιζει αν ξερει κανενας fortnite ? με ρωταει ο μικρος χαχα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από maroulisk
kaliakman Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Το πηρε κανενας να δουμε τι γινεται με την oθονη τελικα; Θα πάω σήμερα από το Πλαίσιο να ρωτήσω. 6 λεπτά πριν, maroulisk είπε Παιζει αν ξερει κανενας fortnite ? με ρωταει ο μικρος χαχα Όχι δεν μπορεί να το σηκώσει με την onboard κάρτα γραφικών. 1
papafigos84 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, kaliakman είπε Θα πάω σήμερα από το Πλαίσιο να ρωτήσω. Όχι δεν μπορεί να το σηκώσει με την onboard κάρτα γραφικών. Ωραιος. Σ ευχαριστω. Aν ειναι ips, θα το αναφερει πανω στο κουτι. Αν εχεις σκοπο να το παρεις, μη μεινεις στα λογια τους, κοιταξε στα πλαγια του κουτιου εκει που λεει τα specs.
kaliakman Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, papafigos84 είπε Ωραιος. Σ ευχαριστω. Aν ειναι ips, θα το αναφερει πανω στο κουτι. Αν εχεις σκοπο να το παρεις, μη μεινεις στα λογια τους, κοιταξε στα πλαγια του κουτιου εκει που λεει τα specs. Ναι καλά προφανώς αν δεν το δω στο κουτί δεν το πιστεύω. Το έχω παραγγείλει για αύριο αλλά αν το δω και είναι κομπλέ θα δω μήπως μπορώ να το πάρω σήμερα.
smpt Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Το laptop αυτό είναι στο site του πλαισίου κοντά στους 2 μήνες, με άλλη τιμή βέβαια. Και πάντα έλεγε για IPS οθόνη. Αν ήταν λάθος θα το είχαν φτιάξει μέχρι τώρα.
nek4d Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 "Χασαμε την μπαλλα" αυτες τις μερες με τις κοντινες, σε τιμη, προσφορες φορητων Lenovo 330/330S
kaliakman Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ IPS. Ρώτησα και μου είπε η κοπέλα δεν είναι και το έχω πει στα κεντρικά να το αλλάξουν.(Ακόμα το αλλάζουν). Σε κάθε περίπτωση το αγόρασα γιατί κυρίως με ένοιαζε ο επεξεργαστής. 4
papafigos84 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, kaliakman είπε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ IPS. Ρώτησα και μου είπε η κοπέλα δεν είναι και το έχω πει στα κεντρικά να το αλλάξουν.(Ακόμα το αλλάζουν). Σε κάθε περίπτωση το αγόρασα γιατί κυρίως με ένοιαζε ο επεξεργαστής. Σ ευχαριστω για την ενημερωση. 1
LaMereda Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kaliakman είπε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ IPS. Ρώτησα και μου είπε η κοπέλα δεν είναι και το έχω πει στα κεντρικά να το αλλάξουν.(Ακόμα το αλλάζουν). Σε κάθε περίπτωση το αγόρασα γιατί κυρίως με ένοιαζε ο επεξεργαστής. Εγώ επικοινώνησα μέσω e-mail και μου απάντησαν το εξής: Αναφορά σε κείμενο Καλησπέρα σας, Σχετικά με το ερώτημά σας για το Lenovo Ideapad 330-15IKBR, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η ανάλυση της οθόνης είναι 1920 x 1080 και διαθέτει IPS Panel. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) ή από κινητό στο 2102895000. Με εκτίμηση, Τώρα ποιον να πιστέψεις τελικά;
kaliakman Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, LaMereda είπε Εγώ επικοινώνησα μέσω e-mail και μου απάντησαν το εξής: Τώρα ποιον να πιστέψεις τελικά; Άμα όντως μου δώσανε λάθος πες μου να παω να τους βρίσω 🤣 1
Feigen Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 θυρα ethernet έχει? Γιατι διαβαζα σε review οτι δεν έχει... Επίσης ειναι αθόρυβο γενικα?
kaliakman Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Feigen είπε θυρα ethernet έχει? Γιατι διαβαζα σε review οτι δεν έχει... Επίσης ειναι αθόρυβο γενικα? Ethernet ναι έχει. Τώρα από θόρυβο δεν ξέρω γιατί περιμένω αύριο να πάρω ssd + ram για να παίξω. Το μόνο αρνητικό η μπαταρία : 3μιση ώρες με πλήρη φόρτιση.
costacurta Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Παίδες με ενδιαφερει και εμένα να μας επιβεβαίωσει κάνεις για την οθόνη. Αν δνε είναι πάντως οι άνθρωποι είναι για πολύ ξύλο. Το κάνουν αυτό επανειλημμένα με τα προϊόντα τους 1
kaliakman Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, costacurta είπε Παίδες με ενδιαφερει και εμένα να μας επιβεβαίωσει κάνεις για την οθόνη. Αν δνε είναι πάντως οι άνθρωποι είναι για πολύ ξύλο. Το κάνουν αυτό επανειλημμένα με τα προϊόντα τους Δες τι έχω γράψει παραπάνω 1
LaMereda Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω ότι πλέον το άλλαξαν και στην σελίδα τους και δεν γράφει για IPS πουθενά. @zacharis1955 καλό είναι να αλλαχτεί η περιγραφή και στο πρώτο post. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από LaMereda
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα