alexinhogr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 έχω ένα πρόβλημα που εμφανίζεται που κ που. Freezarei το pc στο άνοιγμα ή εκεί που είμαι σε Chrome, για κανένα λεπτό περίπου, πατάω έναρξη από πληκτρολόγιο πχ να κλείσω τον Chrome κάνα control alt del, και τα κάνει όλα μαζεμένα μετά που ξεφριζαρει. Θερμοκρασίες όλα τέλια, στα games δεν το κάνει. Lc550 80bronze fx8320 rx550 12gb ram ένα ssd win και έναν απλό. 1
Jeiko_22 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δοκίμασε αρχικά να εγκαταστήσεις κάποιον άλλον περιηγητή. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα βρίσκεται στον Chrome.
alexinhogr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε Δοκίμασε αρχικά να εγκαταστήσεις κάποιον άλλον περιηγητή. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα βρίσκεται στον Chrome. Και με κλειστό το Chrome μου το κάνει, οι δίσκοι είναι οκ 100% 1
farasi Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 έχεις βάλει high performance από control panel?
dchatz Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 memtest.... Επίσης να σου πω ότι κάποτε χαλασμένος SSD έβγαζε τέλειο CrystalDiskMark. Βασικά ενω φαινόταν να γράφονται κανονικά τα δεδομένα μόλις έκλεινες το pc χάνονταν. Δοκίμασε με έναν φθηνό 128αρη SSD να του βάλεις windows και να δοκιμάσεις λίγο καιρό, αν στο ξανακάνει τότε λες ότι ο σκληρός σου ήταν ΟΚ.
alexinhogr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, farasi είπε έχεις βάλει high performance από control panel? λιγο πιο συγκεκριμενος ?
farasi Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 control panel system and security power options high performance
l3ft3ris123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. AMD FX 8120 με 8GB Ram. Παλιά είχα 2 SSD Samsung 120GB αγοράζω έναν 240GB Adata και βγάζω τον Samsung που ήταν τα Windows. Στον 120GB Samsung βάζω τα Windows και μετά από κάποιο καιρό αρχίζει και μου το κάνει.....ξαφνικα φριζαρει, το λαμπάκι του δίσκου στο κουτί δεν ανάβει και ότι και να πατήσω τίποτα, έπειτα τα κάνει όλα μαζί γρήγορα. Μετά από καιρό κρατάω μόνο τον Adata και αφού κάνω φορματ μετά από κάποιο διάστημα ξανά τα ίδια(ο Samsung SSD μπήκε σε ένα laptop και πάει μια χαρά). Παρατήρησα ότι το κάνει κυρίως όταν πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ είτε με καλώδιο είτε ασύρματα και δυσκολεύεται να συνδεθεί. Όταν το έχω εκτός ίντερνετ ο η/υ πάει σφαίρα όπως πρέπει!!!!! Έχετε δει ξανά παρόμοιο πρόβλημα;;
Pstathece Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, l3ft3ris123 είπε Καλησπέρα παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. AMD FX 8120 με 8GB Ram. Παλιά είχα 2 SSD Samsung 120GB αγοράζω έναν 240GB Adata και βγάζω τον Samsung που ήταν τα Windows. Στον 120GB Samsung βάζω τα Windows και μετά από κάποιο καιρό αρχίζει και μου το κάνει.....ξαφνικα φριζαρει, το λαμπάκι του δίσκου στο κουτί δεν ανάβει και ότι και να πατήσω τίποτα, έπειτα τα κάνει όλα μαζί γρήγορα. Μετά από καιρό κρατάω μόνο τον Adata και αφού κάνω φορματ μετά από κάποιο διάστημα ξανά τα ίδια(ο Samsung SSD μπήκε σε ένα laptop και πάει μια χαρά). Παρατήρησα ότι το κάνει κυρίως όταν πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ είτε με καλώδιο είτε ασύρματα και δυσκολεύεται να συνδεθεί. Όταν το έχω εκτός ίντερνετ ο η/υ πάει σφαίρα όπως πρέπει!!!!! Έχετε δει ξανά παρόμοιο πρόβλημα;; Κάνε και ένα τσεκ για κάποιο malware.
alexinhogr Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 SSD adata, διάβασα κριτικές στο σκρουτζ με το ίδιο μοντέλο μου αχαχα αίσχος και ντροπή 1
l3ft3ris123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 5:27 ΜΜ, Νυσταγμένος είπε Κάνε και ένα τσεκ για κάποιο malware. Στην αρχή το έκανα και δεν εμφάνισε τίποτα...επειτα έχω κάνει 3 φορματ και ακολουθεί να το κάνει Στις 23/4/2019 στις 5:30 ΜΜ, Alexandros_D είπε SSD ή RAM Έχω μεταφέρει τον SSD σε άλλον υπολογιστή που ήξερα ότι με τον HDD που είχε δούλευε μια χαρά...επόμενη νως έχω αποκλείσει να είναι οι μνήμες(ασε που έχουν περάσει ατελείωτα memtest) Θα αγοράσω έναν SSD θεωρώ ότι δεν μου έχει μείνει κάτι άλλο να ελέγξω
skoros Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Υπάρχει θέμα με τους SSD και τους AMD επεξεργαστές. Μια αναζήτηση θα σας πείσει. Εγώ είμαι με Ryzen 2600 και τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν αγόρασα έναν Samsung 860 Evo 1TB. Ο δίσκος κολλούσε στο 100%, το λαμπάκι άναβε μόνιμα, μπορούσα να κουνήσω μόνο το ποντίκι χωρίς όμως να ανταποκρίνεται στα κλικ μου. Μετά από λίγο ξεκολλούσε και ό,τι κλικ είχα κάνει το εκτελούσε. Μετέπειτα όμως έκανε πάλι τα ίδια. Πολλές φορές κολλούσε για ώρες. Δοκίμασα άπειρες "λύσεις" που βρήκα στο ίντερνετ. Αναφέρω συνοπτικά μερικές, η σειρά είναι τυχαία. Format και εγκατάσταση τα πάντα από το μηδέν Firmware update μέσω Samsung Magician BIOS update Επιλογή High Performance στα Power Options Εγκατάσταση ειδικού Power Plan Σύνδεση του δίσκου σε διαφορετικές SATA θύρες της μητρικής. Δοκιμή δύο διαφορετικών driver για τον AHCI SATA controller: τον default που έρχεται με τα Win 10 και έναν που κατέβασα από το site της AMD. Τίποτα από τα παραπάνω δε βοήθησε. Η τελευταία μου απόπειρα πριν μια βδομάδα ήταν να αντικαταστήσω το SATA καλώδιο. Από τότε δεν το πρόβλημα δεν έχει εμφανιστεί. Δεν έχω πειστεί ότι λύθηκε, θα χρειαστεί να περιμένω 1-2 εβδομάδες για να σιγουρευτώ. 1
sistah Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δεν εχει σχεση αν ειναι ryzen ή intel cpu, αλλωστε το οτι το sata καλωδιο ηταν η αιτια, το αποδεικνυει. 1
l3ft3ris123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Στις 1/5/2019 στις 12:44 ΜΜ, skoros είπε Τίποτα από τα παραπάνω δε βοήθησε. Η τελευταία μου απόπειρα πριν μια βδομάδα ήταν να αντικαταστήσω το SATA καλώδιο. Από τότε δεν το πρόβλημα δεν έχει εμφανιστεί. Δεν έχω πειστεί ότι λύθηκε, θα χρειαστεί να περιμένω 1-2 εβδομάδες για να σιγουρευτώ. Τελικά αρχηγέ μου βοήθησε ή αλλαγή καλωδίου;;; Εγώ έβαλα έναν καινούργιο SSD και πάλι κάνει το πάγωμα του, σε τυχαίες και αδιευκρίνηστες στιγμές...…..Επίσης έχω παρατηρήσει ότι το κάνει και όταν αλλάζω γλώσσα....την πρώτη φορά, μετά όσες αλλαγές και να κάνω γίνεται κατευθείαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα