Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SakafliaC είπε

Κανονικά ρε τι θέμα :p

Στη βαλίτσα το μόνο για το οποίο σου δημιουργούν πρόβλημα είναι το λάδι.

Σοβαρα υπαρχει θεμα με το λαδι? Εχω περασει κανα δυο φορες μισολιτρα (για δωρακι στους airbnb hosts) αλλα δεν ειχα θεμα. Βεβαια τα ειχα χιλιοτυλιγμενα και με φυσαλιδες αερα κλπ γιατι αν εσπαγε τα κλαιγαμε ολα τα ρουχα :P

Δημοσ.

Μισόλιτρο είναι οριακά, αλλά γενικά με το λάδι έχουν θέμα όλες οι αεροπορικές ναι.

Και για τενεκέδες έχει πχ το Βενιζέλος μέσα εταιρεία που στα συσκευάζει σε ξύλινο δοχείο. Παίζει να το πληρώνεις πιο πολύ και απ τον τενεκέ με το λάδι..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Πάνω που ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό.

Επειδή έχουν προκύψει 1-2 άκρες από Βέλγιο που παίζει να έρθουν την άλλη βδομάδα Ελλάδα, θα ήθελα να μου φέρουν 1-2 μπουκάλια μπίρας, τη Westvleteren 12 που δεν υπάρχει εδώ. 

Γίνεται ή όχι;

Πιο εύκολο είναι να περάσουν την μπύρα χειραποσκευή παρά να τη βρουν να την αγοράσουν στο Βέλγιο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, phanispal είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, θεωρώ ότι θα τη βρουν εκεί, τι στο καλό.

Γνωρίζεις κάτι σχετικό;

off topic ON/ Αν δεν κανω λαθος την πουλανε μονο στο μοναστηρι και εκει πας με ραντεβου, συγκεκριμενες ημερομηνιες  κλπ κλπ /off topic OFF

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είχα διαβάσει κι εγώ πριν κάποια χρόνια, αλλά στο μεταξύ έχει διογκωθεί ο μύθος για τη συγκεκριμένη, και θεωρούσα ότι αφού κυκλοφορεί στο eBay και αλλού, τουλάχιστον οι Βέλγοι μπορούν να τη βρουν χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού με το μοναστήρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...