phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Επειδή δε γνωρίζω καθόλου, στη βαλίτσα επιτρέπεται κανονικά ή θα περάσει «στα μουλωχτά»;
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Κανονικά ρε τι θέμα :p Στη βαλίτσα το μόνο για το οποίο σου δημιουργούν πρόβλημα είναι το λάδι.
dazed Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Κανονικά ρε τι θέμα :p Στη βαλίτσα το μόνο για το οποίο σου δημιουργούν πρόβλημα είναι το λάδι. Σοβαρα υπαρχει θεμα με το λαδι? Εχω περασει κανα δυο φορες μισολιτρα (για δωρακι στους airbnb hosts) αλλα δεν ειχα θεμα. Βεβαια τα ειχα χιλιοτυλιγμενα και με φυσαλιδες αερα κλπ γιατι αν εσπαγε τα κλαιγαμε ολα τα ρουχα
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μισόλιτρο είναι οριακά, αλλά γενικά με το λάδι έχουν θέμα όλες οι αεροπορικές ναι. Και για τενεκέδες έχει πχ το Βενιζέλος μέσα εταιρεία που στα συσκευάζει σε ξύλινο δοχείο. Παίζει να το πληρώνεις πιο πολύ και απ τον τενεκέ με το λάδι..
Speculoos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, phanispal είπε Πάνω που ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό. Επειδή έχουν προκύψει 1-2 άκρες από Βέλγιο που παίζει να έρθουν την άλλη βδομάδα Ελλάδα, θα ήθελα να μου φέρουν 1-2 μπουκάλια μπίρας, τη Westvleteren 12 που δεν υπάρχει εδώ. Γίνεται ή όχι; Πιο εύκολο είναι να περάσουν την μπύρα χειραποσκευή παρά να τη βρουν να την αγοράσουν στο Βέλγιο.
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, θεωρώ ότι θα τη βρουν εκεί, τι στο καλό. Γνωρίζεις κάτι σχετικό;
dazed Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, phanispal είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, θεωρώ ότι θα τη βρουν εκεί, τι στο καλό. Γνωρίζεις κάτι σχετικό; off topic ON/ Αν δεν κανω λαθος την πουλανε μονο στο μοναστηρι και εκει πας με ραντεβου, συγκεκριμενες ημερομηνιες κλπ κλπ /off topic OFF 1
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Αυτό είχα διαβάσει κι εγώ πριν κάποια χρόνια, αλλά στο μεταξύ έχει διογκωθεί ο μύθος για τη συγκεκριμένη, και θεωρούσα ότι αφού κυκλοφορεί στο eBay και αλλού, τουλάχιστον οι Βέλγοι μπορούν να τη βρουν χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού με το μοναστήρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα