Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Προκειται να κανω ενα ταξιδι με αεροπλανο (πτηση εσωτερικου). Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα ταξιδεψω με αεροπλανο ηθελα να ρωτησω στην αποσκευη (οχι χειραποσκευη), μπορω να μεταφερω χωρις προβλημα ειδη προσωπικης υγιεινης ? Δλδ σαμπουαν, αποσμητικα, αφρους ξυρισματος κτλ κτλ. 

Δημοσ.

Μπορείς να το δεις απο το site της αεροπορικής σου. Αλλά γενικά ναι για αποσκευές που πάνε στο cargo και όχι στην καμπίνα.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Καλησπερα σε ολους. Προκειται να κανω ενα ταξιδι με αεροπλανο (πτηση εσωτερικου). Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα ταξιδεψω με αεροπλανο ηθελα να ρωτησω στην αποσκευη (οχι χειραποσκευη), μπορω να μεταφερω χωρις προβλημα ειδη προσωπικης υγιεινης ? Δλδ σαμπουαν, αποσμητικα, αφρους ξυρισματος κτλ κτλ. 

Ναι, μη το σκέφτεσαι καν... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε

Φυσικά δες και τι επιτρέπεται απο τους ευρωπαικούς κανονισμούς. Μπες στο site του ΑΙΑ. Μπορεί ο αφρός να μην επιτρέπεται επειδή είναι κάτι έφλεκτο. Δεν ξέρω γιατί δεν ξυρίζομαι, υποθέσεις κάνω.

Δημοσ.

Μπηκα τωρα στο site της aegean να δω. 

Συγκεκριμενα σε αυτο το link: https://el.aegeanair.com/taksidepste/plirofories-aposkevon/apagoreymena-ylika-kai-antikeimena/

Αρα να υποθεσω αφροι ξυρισματος και αποσμητικα μασχαλης μαλλον δεν επιτρεπονται αν καταλαβα καλα. 

• Confused 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως την πάτησα από εδώ: https://el.aegeanair.com/oroi-kai-gnostopoiiseis/oroi-kai-gnostopoiiseis/

Η Αποσκευή που γίνεται δεκτή για Μεταφορά ως Αποσκευή του Επιβάτη μπορεί να περιέχει μόνο πράγματα, αντικείμενα ή άλλα προσωπικά είδη του επιβάτη που είναι αναγκαία ή χρήσιμα για την ένδυση, τη χρήση και την άνεση σε σχέση με ταξίδι του. ΤΡΟΦΕΣ που βρίσκονται σε ημιστερεά ή υγρή κατάσταση: Βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα συσκευασμένες σε ξύλινα κιβώτια με απορροφητικό υλικό για την αποφυγή διαρροών που μπορεί να προκαλέσουν Ζημία σε τρίτους. 

4 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Μπηκα τωρα στο site της aegean να δω. 

Συγκεκριμενα σε αυτο το link: https://el.aegeanair.com/taksidepste/plirofories-aposkevon/apagoreymena-ylika-kai-antikeimena/

Αρα να υποθεσω αφροι ξυρισματος και αποσμητικα μασχαλης μαλλον δεν επιτρεπονται αν καταλαβα καλα. 

Αφρός, ερμηνεύεται ως δοχείο αερίου. Αποσμητικό, ανάλογα με το είδος μπορεί ναι ή όχι. Στην πράξη αν δεν το πεις δε θα έχεις πρόβλημα, καθώς από ό,τι θυμάμαι δεν ελέγχουν τις αποσκευές για τέτοια πράγματα.

Δημοσ.

Ότι πάρεις μαζί σου για μέσα στο αεροπλάνο(καμπινα) και είναι υγρά,αποσμητικά κτλ κτλ ,θα κατασχεθούν στον έλεγχο ...δεν περνάει τίποτα.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ather είπε

Αφρός, ερμηνεύεται ως δοχείο αερίου. Αποσμητικό, ανάλογα με το είδος μπορεί ναι ή όχι. Στην πράξη αν δεν το πεις δε θα έχεις πρόβλημα, καθώς από ό,τι θυμάμαι δεν ελέγχουν τις αποσκευές για τέτοια πράγματα.

Ακριβως γι αυτο θεωρησα οτι μπορει να απαγορευονται, επειδη ειναι δοχεια υπο πιεση. 

29 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Ότι πάρεις μαζί σου για μέσα στο αεροπλάνο(καμπινα) και είναι υγρά,αποσμητικά κτλ κτλ ,θα κατασχεθούν στον έλεγχο ...δεν περνάει τίποτα.

Δεν αναφερομαι στην χειραποσκευη, αλλα για την βαλιτσα. 

Δημοσ.

Αν πετας πρωτη φορα υθισται να φωναζεις "ΒΟΜΒΑ" οταν μπεις στο αεροπλανο. Ετσι κερδιζεις και μια πτηση επιστροφης!! Δοκιμασε το.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Αν πετας πρωτη φορα υθισται να φωναζεις "ΒΟΜΒΑ" οταν μπεις στο αεροπλανο. Ετσι κερδιζεις και μια πτηση επιστροφης!! Δοκιμασε το.

Αν πεις allahu akbar σου δίνουν δώρο και αναψυκτικό με ξηροκάρπια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αποσκευή σου μεταφέρεις ότι θες από είδη προσωπικής υγιεινής.

Οι περιορισμοί αφορούν τη χειραποσκευή.

Επεξ/σία από SakafliaC
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/4/2019 στις 11:02 ΜΜ, txcellas είπε

Στις 19/4/2019 στις 12:55 ΠΜ, Bourdoulas είπε

Αν πεις allahu akbar σου δίνουν δώρο και αναψυκτικό με ξηροκάρπια. 

Θα τα δοκιμασω. Πιθανον να με δειτε στις ειδησεις 😂

Δημοσ.

Ισχυει οτι ειπε ο SakafliaC. Στην αποσκευη δεν εχεις θεμα κανενα θεμα με τα ειδη προσωπικης υγιεινης. Στη χειραποσκευη, μπορεις να εχεις μερικα δοχειακια μεχρι 100ml σε διαφανη σακουλα (δινουν δωρεαν στο αεροδρομιο συνηθως). 

Το παραξενο ειναι οτι με εχουν φωναξει για ελεγχο αποσκευων επειδη ειχα στη βαλιτσα, μεσα στο τσαντακι με τα ξυριστικα κλπ εναν αναπτηρα (αναμνηστικο, ακομα ηταν στη συσκευασια) και μου λενε δεν επιτρεπεται. Τους ειπα οτι εχω κανει πολλες φορες την πτηση αυτη με αναπτηρα (μαζευα εγω :P) και δεν μου ειχε πει κανεις τπτ. Ε και μου απαντανε "δεν θα ημασταν εμεις εδω" ;)

Με τα πολλα, τους λεω ε, πεταξτε τον, και χαμογελανε και μου τον δινουν να τον παρω μαζι μου στο αεροπλανο. Δηλαδη δεν επιτρεπεται στη βαλιτσα, αλλα μπορεις να εχεις εναν αναπτηρα μαζι σου στην πτηση :lol:

Δημοσ.

Πάνω που ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό.

Επειδή έχουν προκύψει 1-2 άκρες από Βέλγιο που παίζει να έρθουν την άλλη βδομάδα Ελλάδα, θα ήθελα να μου φέρουν 1-2 μπουκάλια μπίρας, τη Westvleteren 12 που δεν υπάρχει εδώ.

Γίνεται ή όχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...