Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολη την παρεα... καθε βοηθεια σας θα ηταν σημαντικη...😀

ειναι τωρα δυο μηνες που εχω αρχισει να ακουω ενα web radio απο χαλκιδα (ενω εγω μενω λιβαδεια) και εχω κολλησει μαζι τους...

με τα παιδια γνωριστηκα, αναπτυξαμε φιλιες και γενικα ψηνονται να με συμπεριλαβουν ειτε σε δικες τους εκπομπες, ειτε να αναλαβω μια μονος μου...

θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν γινεται να κανω stream απο το σπιτι μου σε εκεινο το σταθμο χωρις να χρειαζεται να πηγαινω καθε λιγο και λιγακι χαλκιδα.

τα παιδια χρησιμοποιουν jazler για τις λιστες αναπαραγωγης και simplecast για το stream...

Υ.Γ δεν γνωριζω πολλα απο ραδιοφωνο οποτε οποιαδηποτε ορολογια θα εκτιμουσα να αναλυθει με απλα λογια :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν κάνεις καταγραφή την εκπομπή στον υπολογιστή σου και να την στείλεις π.χ. με το wetransfer να την παίξουν;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Γιατί δεν κάνεις καταγραφή την εκπομπή στον υπολογιστή σου και να την στείλεις π.χ. με το wetransfer να την παίξουν;

Το σκέφτηκα αλλά επειδή υπάρχει και η δυνατότητα και καλά να προτείνουν στο λάιβ τσατ τραγουδια ηθελα να δω μήπως υπάρχει η πιθανότητα για λαιβ

Συν ότι επειδή το κοινό δεν είναι πολύ μεγάλο (περίπου 30 άτομα τη φορά) υπάρχει συνήθως μια διαδραστικότητα την οποία θα ήθελα να κρατήσω πχ

Επεξ/σία από geomalliv
Δημοσ.

Τότε το μόνο που βλέπω να μπορείς να κάνεις, πέραν του να πηγαίνεις Χαλκίδα, είναι να συνδέεσαι με teamviewer ή κάποιο άλλο πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης και να κάνεις πρόγραμμα έτσι. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι βολικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...