Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα! :)

Θέλω να αγοράσω ένα blu-ray recorder που να υποστηρίζει 4k αναπαραγωγή, για υπολογιστή.

Έχω βρει αυτό. Θέλω να ρωτήσω το εξής: μπορεί αυτή η συσκευή να παίξει 4k δίσκους σε USB 3.0; Μιλάμε για αναπαραγωγή κι όχι για εγγραφή.

Το PC μου δεν έχει USB Type C / 3.1 αλλά έχει απλό USB 3.0. Θα με καλύψει;

Έριξα μια ματιά και στις οδηγίες στο παραπάνω site, οι οποίες είναι μόλις 12 σελίδες και από ότι καταλαβαίνω με τα φτωχά μου Αγγλικά αφορά την εγγραφή η απαίτηση του type c αλλά ρωτάω κι εδώ μην σκάσω τόσα λεφτά και τελικά δεν μου κάνει. Όποιος ξέρει ας μας πει :)

Επεξ/σία από philos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ασχολουμαι με δισκακια  και players παντως υπολογιζεις  γυρω στα 100 mbps δηλ το παρα πολυ 15 ΜΒ/ sec για 4κ BD. οποτε δεν νομιζω να εχει κανενα θεμα σε usb

Αναφορά σε κείμενο

50 GB (dual-layer,[1]82 Mbit/s)
66 GB (dual-layer,[1]108 Mbit/s)
100 GB (triple-layer,[1]128 Mbit/s)

και δεν απαιτει απαραιτητως usb-c

Pack Contents

Ultra HD 4K External Slimline Blu-ray Writer
USB-C to USB-A Cable
USB-A to USB-C Adapter

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Στις 18/4/2019 στις 3:10 ΜΜ, philos είπε

Το PC μου δεν έχει USB Type C / 3.1 αλλά έχει απλό USB 3.0. Θα με καλύψει; 

Το usb 3.1 gen1  που ειναι το συγκεκριμένο ειναι ιδιο με το usb 3.0, οσων αφορα τις ταχυτητες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά help!! :(

Ήρθε το blu-ray και πήγα στο βιντεοκλάμπ και νοίκιασα ένα UHD Blu-ray (το Tomb Raider 2018).

Δυστυχώς όσα προγράμματα υπολογιστή δοκίμασα, δεν κατάφερα να το παίξω. Σας επισυνάπτω screenshots από VLC, Cyberlink PowerDVD και DVDFab.

Έχω δοκιμάσει και με Media Player Classic χωρίς επιτυχία.

m4MRWBo.png

Να σημειωθεί:

1. ότι έχω παλιάς τεχνολογίας υπολογιστή και δεν βρίσκω κάποιο SGX στο BIOS που λέει το Cyberlink. Έχω i7 2600, 8GB RAM DDR3, GTX 1050 Ti και οθόνη Philips 436M6VBPAB σε φάση PC Use.

2. Ο δίσκος αποκλείεται να είναι φθαρμένος όπως λέει το VLC, λάμπει από κάτω και φαίνεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ.

3. Μην δίνετε σημασία στην εικόνα της Lara Croft που δείχνει το DVDFab, από μόνο του την κατέβασε, δεν προέρχεται από το δίσκο, ο οποίος είναι το sequel του 2018 :P

Καμιά ιδέα;;

Επεξ/σία από philos
Δημοσ.

Ultra HD Blu-ray
•Intel 7th generation (Kaby Lake) Core i processors and above that support the Intel Software Guard Extensions (Intel SGX) technology.

Το παραπάνω το βρήκα εδώ.
Άρα, με τον δικό σου επεξεργαστή δεν γίνεται, δυστυχώς. Χρειάζεσαι 7ης γενιάς Intel ή νεότερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, accipio είπε

Ultra HD Blu-ray
•Intel 7th generation (Kaby Lake) Core i processors and above that support the Intel Software Guard Extensions (Intel SGX) technology.

Το παραπάνω το βρήκα εδώ.
Άρα, με τον δικό σου επεξεργαστή δεν γίνεται, δυστυχώς. Χρειάζεσαι 7ης γενιάς Intel ή νεότερο.

απο οτι βλεπω  μονο για το drm χρειαζεται αυτο. 

γιατι 4K 10 bit εχει gpu acceleration np.

οποτε χωρις drm / cracked παιζει κανονικα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Anyway δηλαδή το να παίξει δισκάκια 4k πάπαλα στη πλατφόρμα μου ε; :(

Θα δοκιμάσω και 1080p τυπικό blu-ray σύντομα. Σε αυτό δε νομίζω να έχω πρόβλημα καθώς είχα και παλαιότερα σχετικό external usb blu-ray που υποστήριζε μόνο 1080p blu-ray.

Θα κάνω και υπομονή κανα 3 μηνο αφού τότε λέω να αναβαθμίσω. Άρχισαν να φαίνονται τα χρόνια της πλατφόρμας :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...