gkastros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Skeftome na agoraso XP epexergasti konta sta 2.6+.. To provlima mu ine pion pirina na epilexo??? Barton i Tbred?? To kritirio mu exi na kani kata 10% me tin apodosi kai kata 90% me tin thermokrasia. Epidi to pc tha meni anixto poles sinexomenes meres, xerete pios apo tus 2 ta pigeni kaltera apo apopsi thermokrasias???? Episis oson afora sto MB, prosanatolizome se kati me nforce2 (Malon MSI) Kapu akusa pos kai ti nforce2 Zestenete poli. Ine alithia?? An nai pio MB chipset theorite os to kalitero (Apo apopsi thermokrasias panta). Euxaristo
apocalypse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Εάν δεν κάνεις overclocking , τότε κανένας από τους 2 δεν θα έχει πρόβλημα θερμοκρασίας. Από απόδοση , μάλλον ο Barton είναι καλύτερος. Το nforce2 ζεσταίνεται αρκετά , αλλά πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης αν δεν κάνεις overclocking. Για μητρική κοίτα και τις Abit , Epox , πάντα με nforce2.
evkar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 εννοείτε barton , αλλά μακριά από Asus, οτιδήποτε άλλο εκτός Asus. δεν είναι πλεον η παλιά καλή εταιρεία . Η σελίδα τους είναι τόσο φορτωμένη , στα downloads , που αν καταγέφεις και μπεις ,είναι τεράστια επιτυχία.
deathlok Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 arketa asus den exoun anemistira sto nforce se antithesi me ta msi opote mia xara tha eisai me to msi os pirana barton kallitera.
unre@l Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Barton sigoura... tora emeina kagkelo... ilikrina... epox???Abit??? autes oi duo einai mono gia overclock! Den einai aksiopistes mobo.. apo oti katalava thes tin cpu gia server? Tote 8a pareis Asus gia tous parakato logous: polu kaluteri karta diktuou, poli pio sta8eri apo tin ABIT toulaxiston.. kai NAI exei Kanoniki psiktra (kai oxi tin pseftiki MOYFA opos tis Abit) pou einai megali kai den sou spaei ta nevra me to thorivo..(oso kai ligo thorivo na kanei.. pali thorivos einai kai autos!!) Gia tis MSI den exo na po tipota kako... polu kales mitrikes.. exo doulepsei me tin MSI me ton nForce2 Ultra kai itan polu kali... Pados to PC me tin Asus pou exo menei 18 ores tin imera anoikto sini8os kai den exo kanena provlima. Pados o nforce prosopika den 8eoro oti einai kai TOSO KAFTO! pote den eixa provlima... auta apo mena!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.