SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλησπέρα Έχω μια ζυγαριά ακρίβειας στο γυμναστήριο ( μαύρη ) , και θέλει αντικατάσταση. Η μπαταρία που έχω είναι της μαύρης εικόνας και για αντικατάσταση έχω βρει την άλλη στην άσπρη εικόνα , η μόνη διαφορά τους είναι ότι η μία ( αυτή που έχω ) είναι 4ah ενώ αυτή που έχω βρει είναι 4.5ah , θα κάνει έχει διαφορά ? Ευχαριστώ
JMc7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 θεωρητικα θα φορτιζει πιο αργα...μπορει να λεω και βλακειες..
Joshua21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Η ακόμα μπορεί και να καεί το κύκλωμα φόρτισης μια και η άλλη θεωρητικά θα τραβάει περισσότερο ρεύμα Σοβαρά τώρα, δεν θα έχεις πρόβλημα, προχώρα άφοβα. 1
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Παιδιά ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω αυτές τις λεπτομέρειες σε πράγματα που δεν ασχολούμαι , το φαντάστηκα ότι δεν θα έχει σημασία αλλά μια ερώτηση δεν βλάπτει έστω και χαζή Ευχαριστώ οπότε την αγοράζω
Haldol Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Αγόρασέ την άφοβα. Τα Ah (χωρητικότητα) δε πειράζει να είναι λίγο μεγαλύτερα. 1
HackerIglo Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ισα ισα θα σου κρατησει και περισσοτερο. 500mah παραπανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα