Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιχαίνομαι κ μονο στη σκέψη οτι μπορει να φάω έτοιμο σουβλάκι. Ουτε για σκυλιά δεν κάνει η πλειοψηφία των σουβλακερί.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Ρε παλικάρι φαίνεται δεν το έχεις με το φαγητό.. :P

Ναι ρε...ο άνθρωπος ισχυρίζεται οτι τρωει μολις ένα σουβλάκι, ενω μια μερίδα του φτάνει για να φάει 3 φορές, και την ιδια στιγμη, ειναι έτοιμος να ανοιξει θρεντ για το καλυτερο σουβλάκι της Λάρισας....

Πες μωρέ οτι τρως 4-5 στη καθισιά σου :P 

Μόλις τώρα, skiabox είπε

Ευτυχώς για την υγεία σώματος και πνεύματος!

χαχαχαχαχαχαχαχα....Κόντεψα να πνιγώ :P 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, duende είπε

Ενα ακρως σοβαρο θεμα φυσικα 😄

Στα 3 ευρω λοιπον το τυλιχτο απο 1η Μαιου. Μιλαμε για αυξηση 30% η και παραπανω με βαση τη μεση τιμη (2.20-2.40) τωρα. Φανταζομαι θα παρει η μπαλα και ολα τα υπολοιπα (σουβλας κλπ)

ειναι αστειο βεβαια που μιλανε για αυξηση ποιοτητας, οταν τα ιδια θα πουλανε για να βγαζουν μεγαλυτερο κερδος. Επισης, τωρα θα κοβουν αποδειξεις η θα ειναι παλι 9/10 παραγγελιες "μαυρες" γιατι "δε βγαινουν"?

Ψηστε κανενα αρνακι τωρα το πασχα γιατι μετα..κινεζικο 😂

Ο,τι βλακεια-προπαγανδα διαβασετε καπου την αναπαραγετε. Αυτο ειναι αξιοπροσεκτο.

Ξεκινας να διαβαζεις το κειμενο απο τον συνδεσμο και ξερνας με τις 3 πρωτες γραμμες λες και εφαγες σαπιο σουβλακι, αν δεν το εχεις ηδη πιασει το νοημα απο τον  προφανως fake τιτλο: 3 ευρω το σουβλακι επειδη κανει εισηγηση ο συλλογος (ο οποιος ακομα δεν υπαρχει, αλλα θα ιδρυθει, χαχα) για τρομερες αυξησεις που φτανουν μαξιμουμ το 15%. Απο 2 που εχει δηλαδη με το μεγιστο της αυξησης θα παει 2.30, ακομα και με οσα λεει το "αρθρο". Ο τιτλος ομως κραχτης fake news. Και το πιστευουμε. Και το τρωμε αμασητο. Και το αναπαραγουμε. Ωραια! :)

• Like 3
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, dancer είπε

πιο ελληνας πεθαινεις. για πες μου εσυ που εισαι καλος στα μαθηματικα ποσο αυξηθηκαν οι εμμεσοι και αμεσοι φοροι που πληρωνε ενα καταστημα το 1999 και ενα το 2019? επισης πες μου ποσο πληρωνε τοτε το κρεας με τιμη βενζινης 200 και 250δρχ και τωρα με τιμη βενζινης 600 δρχ.

οι τιμες θα συνεχισουν να ανεβαινουν οσο ανεβαινει η χρηση του πλαστικου χρηματος/ανεβαινουν οι μισθοι και οι εισφορες. τα εχω γραψει σε αλλο θεμα αλλα επειδη ο ελληνας θα παραμεινει παντα ερμεο της τηλεορασης και του καφενειου θα συνεχισει να τρωει τσιβια γτ δεν μπορει να ξεχωρισει ποιο ειναι υπερ του δικου του συμφεροντος, οτι του πλασαρουν το τρωει αμασητο.

Οι χαρακτηρισμοί "πιο ελληνας πεθαινεις" και " ερμεο της τηλεορασης και του καφενειου", όντως σου ταιριάζουν απόλυτα,  γιατί σίγουρα αδυνατείς να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις αλλά και να παραθέσεις μια άλλη άποψη πολιτισμένα χωρίς να γίνεσαι εριστικός!

Γιατί και η πρώτη φράση μου είναι "Απλοϊκή σύγκριση έτσι για το γαμώτο" αλλά και συνεχίζω λέγοντας "δεν ξέρω" αν δικαιολογείται αυτή η αύξηση...

Εσύ λοιπόν που τα έχεις υπολογίσει όλα, και κουνας το δάκτυλο επιδεικτικά, φώτισέ μας και πες μας πόσο θα έπρεπε να έχει ανέβει η τιμή. Όπως επίσης, γιατί σε μια ημέρα (αλλαγή σε ευρώ) η τιμή απο 0.88€ πήγε 1.5€....  Μάλλον θα είχε αυξηθεί απότομα  η βενζίνη......

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sorath είπε

Οι χαρακτηρισμοί "πιο ελληνας πεθαινεις" και " ερμεο της τηλεορασης και του καφενειου", όντως σου ταιριάζουν απόλυτα,  γιατί σίγουρα αδυνατείς να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις αλλά και να παραθέσεις μια άλλη άποψη πολιτισμένα χωρίς να γίνεται εριστικός!

Γιατί και η πρώτη φράση μου είναι "Απλοϊκή σύγκριση έτσι για το γαμώτο" αλλά και συνεχίζω λέγοντας "δεν ξέρω" αν δικαιολογείται αυτή η αύξηση...

Εσύ λοιπόν που τα έχεις υπολογίσει όλα, και κουνας το δάκτυλο επιδεικτικά, φώτισέ μας και πες μας πόσο θα έπρεπε να έχει ανέβει η τιμή. Όπως επίσης, γιατί σε μια ημέρα (αλλαγή σε ευρώ) η τιμή απο 0.88€ πήγε 1.5€.... 

Μάλλον θα είχε αύξηση η βενζίνη......

εριστικος αγαπητε εισαι εσυ οταν συγκρινεις 99 με 19 για να αποδειξεις τι?  πιο πολυ για προβοκατορικο ρεπορταζ τηλεορασης η συζητηση καφενειου μου θυμιζει η συγκριση σου παρα οπως λες για "πολιτισμενη και λογικη συγκριση". εφοσον γραφεις η λες κατι και θιγεσαι τοσο ευκολα να προσεξεις ειτε τι λες ειτε τι γραφεις. Που να δεις το 1979 με 1999 τι διαφορα τιμης ειχε το σουβλακι....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, pontez2 είπε

16 ηταν το 99

16% ΦΠΑ δεν είχαμε ποτέ στην Ελλάδα σε καμία κατηγορία.

Επιπροσθέτως, με διορθώνω οτι στην εστίαστη δεν ήταν 18% (που ήταν ο κανονικός), αλλά 8%

@dancer  

εντάξει σε κατάλαβα... γέλασα ρε μπαγάσα, αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο

Επεξ/σία από Sorath
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sorath είπε

Μάλλον θα είχε αυξηθεί απότομα  η βενζίνη......

Σορρυ για την παρεμβαση ειδικα που δεν εχω διαβασει τι ακριβως λετε, αφου διαβασα μονο το πρωτο σχολιο. Απλα εχει σχεση. Ισως ειμαι μεγαλος πολυ, αλλα θυμαμαι σαν χθες την νυχτα που η βενζινη ειχε 50 δραχμες και την επομενη το πρωι ειχε 100 δραχμες απο την επιβολη ειδικου φορου καταναλωσης. Ψαξτε το, αν δεν το βρειτε ζητηστε μου με πμ να σας πω ποιος το εκανε. :)

• Thanks 3
Δημοσ.

@matrixxx

Μπορεί να έχει γίνει όντως αυτό, αλλά εγώ αναφέρομαι σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Για να είχε η βενζίνη 50δρχ μιλάμε για πριν το 1995

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τώρα που πιάσαμε την Λάρισα και επειδή βλέπω πεινασμένα τα παιδιά του thread να πω ότι στο σουβλάκι κοτόπουλο ο κορυφαίος είναι ο Ηδιστον στην τρίγωνη πλατεία.
Μακράν ο καλύτερος στο σουβλάκι κοτόπουλο.
My two cents.

Είναι πολυ καλός αλλα εχει σοβαρο ανταγωνισμό απο τον Πηνειό, το Μάκη, τον παραξενο στη Βολου και ενα συνοικιακο στην πλατεια Προφ. Ηλια που μου διαφευγει τ ονομα του. 

Για χοιρινο, η Πλατεία (στην πλατεία επι της ηρωων στο υψος του σταθμού ) είναι κορυφή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Sorath είπε

16% ΦΠΑ δεν είχαμε ποτέ στην Ελλάδα σε καμία κατηγορία.

Σίγουρο αυτό; Έχω την εντύπωση οτι ηταν στο 18 και μειώθηκε για κάποιο καιρό στο 16. Έχει και μια αναφορά το in.gr για αυτό και το έγραψα. (οχι οτι θα σκάσουμε κιόλας αλλά λογος να γινεται :P )

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xgol είπε

Είναι πολυ καλός αλλα εχει σοβαρο ανταγωνισμό απο τον Πηνειό, το Μάκη, τον παραξενο στη Βολου και ενα συνοικιακο στην πλατεια Προφ. Ηλια που μου διαφευγει τ ονομα του. 

Για χοιρινο, η Πλατεία (στην πλατεία επι της ηρωων στο υψος του σταθμού ) είναι κορυφή. 

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Πολύ καλό κόψιμο στα κρέατα κάνει και το Λαδοφάναρο.

Γιατί δεν είναι μόνο το ψήσιμο!

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sorath είπε

@matrixxx

Μπορεί να έχει γίνει όντως αυτό, αλλά εγώ αναφέρομαι σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Για να είχε η βενζίνη 50δρχ μιλάμε για πριν το 1995

Το 1992 εγινε. Το 99 το εβαλες εσυ "αυθαιρετα", δεν ξερω με ποιο κριτηριο, αλλα δεν στεκομαι εκει, η Ιστορια ειναι μια και ενιαια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Το 1992 εγινε. Το 99 το εβαλες εσυ "αυθαιρετα", δεν ξερω με ποιο κριτηριο, αλλα δεν στεκομαι εκει, η Ιστορια ειναι μια και ενιαια.

Πάντως μιας και λέμε για βενζίνη, εγώ θυμάμαι επί δραχμών ένα σουβλάκι (πίτα) είχε πάνω κάτω όσο ένα λίτρο βενζίνα :P :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Πολύ καλό κόψιμο στα κρέατα κάνει και το Λαδοφάναρο.

Γιατί δεν είναι μόνο το ψήσιμο!

Λοιπον θα πας στην πλατεια για καλαμακια χοιρινα, πατατες φρεσκες και καμια χωριατικη και θελω feedback.

Γενικά είναι cosistent σ αυτα που βγαζει, σε αντιθεση π.χ. με τον Μακη που μπορει τη μια το κοτόπουλο να ειναι θεϊκό, και την άλλη ξεροψημενο.

Υ.Γ. Μια χαρα το λαδοφαναρο, απλα εχει τοσο κοσμο ειδικα τα καλοκαιρια, που δε.μου κανει τοσο κεφι να κατσω. Ασε που εκει εκανε τραπεζι στο γαμο του ενας κολλητος και δε θελει ουτε να το βλεπει 😂😂 (χωρισε - το μαγαζι μια χαρα ηταν).

Επεξ/σία από xgol
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...