Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Υπάρχουν ορισμένοι που έχουν πραγματικά καθαρό μαγαζί, δυστυχώς όμως το μεγαλύτερο ποσοστό των σουβλατζίδικων είναι χάλια και όπως καταλαβαίνεις ονόματα μαγαζιών δύσκολα  θα ειπωθούν εδώ.

Στείλτο σε pm σε εμένα αν φοβάσαι.

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Λετε κ δν ξέρουμε τι θα γινει... 3 ευρω για σουβλακι? Ουτε καν προσωπικα.. 5 ευρω πιτσα κ αντε γειά.. 

Απλα επειδη δν ειμαι ο μοναδικος που θα σκεφτει ετσι, θα παει αλυσιδα το πραγμα κ θα αυξηθει κ η πιτσα κ τα μακαρόνια κ η κοκα κολα κ τα σουπερ μαρκετ κ η βενζινη κ τα ενοικια κ ο αερας που αναπνεουμε..... 

Τι πίτσα και μ#@$ς φάε μια σκεπαστή να καταλάβεις φαγητό. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, coffeex είπε

Τι πίτσα και μ#@$ς φάε μια σκεπαστή να καταλάβεις φαγητό. 

Πίτσα με χοντρό ψωμί από κάτω την τρώτε ολόκληρη μόνοι σας;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Αν είσαι τόσο φαγανός είσαι για Άγγελο εσύ.
Τελευταία φορά που πήγα έβαλα την υπόλοιπη μερίδα που δεν έφαγα σε κουτί, το πήρα σπίτι και έφαγα άλλες 2 φορές.
 Μιλάμε ο τύπος είναι για ανεξέλεγκτες καταστάσεις!

Άσχετο, αλλά αν χαζέψει κανείς τους καταλόγους από τα σουβλατζίδικα της Λάρισας, θα δει ότι το "καλαμάκι" που λέμε εμείς οι χαμουτζήδες, κάνει και σε εσάς όσο εδώ (και μάλλον είστε και πιο φτηνοί), όμως η πίτα είναι σαφώς πιο ακριβή 

Π.χ. βλέπω στον Άγγελο που είπες παραπάνω 1.40 το καλαμάκι, 2.50 η πίτα, άρα δηλαδή 80% πιο ακριβή η πίτα

Σε ένα συνοικιακό μαγαζί που παίρνω εγώ, είναι 1.50 το καλαμάκι και 2 η πίτα, ήτοι μόλις 30% πιο ακριβή 

Από εκεί και μόνο καταλαβαίνεις ότι οι πίτες δεν είναι αντίστοιχες σε μέγεθος 😛 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Άσχετο, αλλά αν χαζέψει κανείς τους καταλόγους από τα σουβλατζίδικα της Λάρισας, θα δει ότι το "καλαμάκι" που λέμε εμείς οι χαμουτζήδες, κάνει και σε εσάς όσο εδώ (και μάλλον είστε και πιο φτηνοί), όμως η πίτα είναι σαφώς πιο ακριβή 

Π.χ. βλέπω στον Άγγελο που είπες παραπάνω 1.40 το καλαμάκι, 2.50 η πίτα, άρα δηλαδή 80% πιο ακριβή η πίτα

Σε ένα συνοικιακό μαγαζί που παίρνω εγώ, είναι 1.50 το καλαμάκι και 2 η πίτα, ήτοι μόλις 30% πιο ακριβή 

Από εκεί και μόνο καταλαβαίνεις ότι οι πίτες δεν είναι αντίστοιχες σε μέγεθος 😛 

Ειδικά ο Άγγελος έχει την πιο πολύ γέμιση μέσα από όλους.

Δημοσ.

Τώρα που πιάσαμε την Λάρισα και επειδή βλέπω πεινασμένα τα παιδιά του thread να πω ότι στο σουβλάκι κοτόπουλο ο κορυφαίος είναι ο Ηδιστον στην τρίγωνη πλατεία.
Μακράν ο καλύτερος στο σουβλάκι κοτόπουλο.
My two cents.

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, DrLo είπε

Το ΦΠΑ στο φαγητό το 1999 ήταν 18% ? 

16 ηταν το 99.

Το ενδιαφέρον ήταν το 2013 που η τοτε κυβέρνηση έριξε τον ΦΠΑ εστίασης στο 13%, και ως εκ θαύματος οι τιμές συνέχισαν να έχουν αυξητική τάση.

Πάντως η Κομισιόν έχει προειδοποιήσει πως αύξηση του ΦΠΑ σε ύφεση ίσον χαμηλότερα φορολογικά έσοδα

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εδώ έχω φάει 2 σκεπαστές μαζί 😂  ειχα να φάω από σουβλατζίδικο 2 μήνες λόγο gym και δεν άντεξα άλλο :devil:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, coffeex είπε

Εδώ έχω φάει 2 σκεπαστές μαζί 😂  ειχα να φάω από σουβλατζίδικο 2 μήνες λόγο gym και δεν άντεξα άλλο :devil:

spacer.png

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τώρα που πιάσαμε την Λάρισα και επειδή βλέπω πεινασμένα τα παιδιά του thread να πω ότι στο σουβλάκι κοτόπουλο ο κορυφαίος είναι ο Ηδιστον στην τρίγωνη πλατεία.
Μακράν ο καλύτερος στο σουβλάκι κοτόπουλο.
My two cents.

ο Άγγελος στο κέντρο όσες φορές έχω φάει, δεν με έχει καλύψει η ποιότητά του πάντα. 

Για το Ήδιστον επίσης συμφωνώ. 

Το ερώτημα είναι που μπορείς να φας καλό σουβλάκι στην πόλη εκτός κέντρου κάτι βράδυα αθλητικών διοργανώσεων για να μην πέφτεις στα "σκληρά"? (κεμπάπ, σουβλες κλπ)

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, coffeex είπε

Μην φανταστείς τίποτα τρελές διαφορές στην τιμή. 

Τελευταία φορά που είχα πάει Ορεστιάδα οι τιμές ήταν πολύ χαμηλές (συγκριτικά με Θεσ/νίκη).

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ρε παλικάρι φαίνεται δεν το έχεις με το φαγητό.. :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Ρε παλικάρι φαίνεται δεν το έχεις με το φαγητό.. :P

Ευτυχώς για την υγεία σώματος και πνεύματος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...