Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

που ειναι οι καλες εποχες που το σουβλακι ειχε 1.5 -1.7 . Ο κοσμος τωρα πια δεν ειναι χαζος μετραει τα λεφτα του προτιμαει να παει να δωσει 4 ευρω να παρει σουβλακια απο σουπερμαρκετ να φτιαξει παρα να παρει 1 με 3ευρω .Καλως η κακως η κριση μας εκανε να υπολογιζουμε τα χρηματα μας , οποτε με την αυξηση των τιμων τοσο πολυ βλεπω να ερχονται και πολλα λουκετα .Καποτε διναμε 3 ευρω για 2 σουβλακια ,μετα 4 -5 ευρω τωρα 6 καλα παμε

Δημοσ.

Εντελως ενημερωτικα εδω και καιρο Χανια-Ρεθυμνο που κινουμαι συνεχω το σουβλακι εχει σταθερα 2.60-2.80.

• Thanks 1
  • Sad 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Καλά, δεν μιλάμε για αύξηση σε τσιγάρα ή σε ΕΦΚ βενζίνης, μη τρελλαίνεστε, δεν πάει να πει ότι επειδή το είπε ο ο Γιώργος Πολύζος, ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου, στον ΣΚΑΪ (εδώ γελάμε), 1η Μαΐου θα ακριβύνουν ταυτόχρονα μισό ευρώ πανελληνίως τα σουβλάκια... 

Εδώ γελάμε? Το καλύτερο κανάλι της Ελλάδος είναι το ΣΚΑΪ. Ξιδακι

• Confused 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, louben said:

Εντελως ενημερωτικα εδω και καιρο Χανια-Ρεθυμνο που κινουμαι συνεχω το σουβλακι εχει σταθερα 2.60-2.80.

Ναι αλλά είναι και μεγαλύτερα σε μέγεθος σωστά?

Επίσης να περιμένεις αύξηση και σε αυτά η οποία δεν θα σταματήσει στα 3 euro αλλά θα πάει πιο πάνω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, louben είπε

Αν το μεσο σουβλαντζιδικο σε μικρες γειτονιες το παει 3 ευρω δεν θελω να φανταστω τι θα γινει σε τουριστικες περιοχες και μαγαζια.Βλεπω τον τουριστα να αφηνει ρολογια στον ψηστη ως ενεχυρο για να δοκιμασει greek souvlaki

• Like 1
Δημοσ.

Το κρέας (γουρούνι) εχει παρει την ανηφόρα εδω στην Γερμανία τουλάχιστον 1 ευρω και το πρόβλημα ειναι η Κίνα και η Ρωσία που εχουν θεμα με αρρώστιες και αγοράζουν σε μεγαλες ποσότητες απο την Ευρώπη... Παντός νομίζω οτι απλα τα σουβλατζιδικα ζηλεψαν τα μπεργεραδικα που εχουν το μπεργερ 7 και 8 ευρώ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, louben είπε

Ποσο μεγαλα ειναι εκει ομως;;;Στην αθηνα ειναι mini μεγεθος.Δεν ξερω τι παιζει με χανια-ρεθυμνο  αλλα στο Λασιθι, ειναι οπως Θεσσαλονικη, κανουν 3.5 ευρω αλλα ειναι τεραστια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Επίσης να περιμένεις αύξηση και σε αυτά η οποία δεν θα σταματήσει στα 3 euro αλλά θα πάει πιο πάνω.

Ναι οντως τα πυτογυρα στην Κρητη ειναι πιο μεγαλα σε σχεση με την υπολοιπη Ελλαδα.. Αλλα εχουν σχεδον τις διπλασιες πατατες μεσα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειχα να φαω καιρο και τις προαλλες που το επιχειρησα στα 2 σταματησα (1.85-95 κιλα). Ειναι μεγαλα αλλα ισχυουν τα προειρηθεντα οτι 6 ευρω 2 σουβλακια =  1 κιλο κιμας (που ελεγε και η γιαγια μου ) με οτι μπορει η αναγωγη αυτη να σημαινει. Αν αυξηθουν και αλλο (που προς τα εκει παει ) δεν αξιζει με την καμια.

Μου θυμιζει που ειχε ακριβυνει καποτε το αλευρι και εκαναν απεργια οι φουρνοι να παει η τιμη 1 ευρω γιατι δεν εβγαιναν κτλ, πραγμα που εγινε. Το αλευρι φθηνησε, η τιμη ομως δεν κατεβηκε (κλασικα).

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, louben said:

Αν αυξηθουν και αλλο (που προς τα εκει παει ) δεν αξιζει με την καμια.

Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, απλά ανέφερα ότι μάλλον δεν θα έχετε "ταβάνι" τα 3 euro. 😛

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, k_w_t είπε

H μονη λυση για τους διανομεις ειναι να καταργηθει το "ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ" 

Να μπαινει ενα ποσοστο επι της παραγγελιας για τους διανομεις και απο κει να υπαρχει οποια καλυψη.

Το ποσοστο να αλλαζει σε μερες με βροχη χιονια κτλ...

Καλομαθαμε με το delivery . Εχω γειτονα που καθε πρωι παραγγελνει απο εξω  καφε 1,5€ γιατι βαριεται να φτιαξει.

Η διανομή σαφώς και δεν είναι δωρεάν, συνυπολογίζεται στην τελική τιμή όλων των προϊόντων. Εξού και η ελάχιστη παραγγελία για "δωρεάν διανομή ". 

Επίσης η κατά περίπτωση συνθηκών εφαρμογή  ποσοστού δεν στέκει κατά τη γνώμη μου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Από την στιγμή που η άνοδος της τιμής τους οφείλεται στην τιμή του κρέατος, δεν θα αυξηθούν κι οι τιμές των burgers?

Άκουσα ότι αυξήθηκε η τιμή του χοιρινού, για μοσχάρι και άλλα κρέατα δεν άκουσα άλλα δεν είμαι και σίγουρος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...