GREGORYMO Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Έκανε δηλώσεις ο κ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ. ΜΟΝΟ για 1 χρόνο, θα είναι η αύξηση στο σουβλάκι!!!!!!!!!
chsam Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, georgetsl είπε ....η πανσετα νομιζω οτι ειναι χειροτερο κρεας απο οτι μια μπριζολα λαιμου λογω μεγαλης περιεκτικοτητας λιπους απο οσο ξερω ...δενειναι κανα ποιοτικο κρεας με τιποτα ...λιπος ειναι με λιγο κρεας ...σε λιγο θα το βγαλεις οτι ειναι και κατα της χοληστερινης !!! Δεν ξερω αν ο φιλος εχει εμπειρια(εσωτερικη) ,αλλα επειδη εγω δουλευα μεχρι προσφατως 4 χρονια σε εταιρεια επεξεργασιας κρεατων και ενα απο τα βασικα προιοντα ηταν ο γυρος, να αναφερω οτι ο γυρος φτιαχνεται και αναλογα με τα γουστα του καθε πελατη-μαγαζατορα.Δηλαδη το τι κρεας θα μπει και διαφορα μπαχαρικα.Ετσι ειχαμε λαιμο, πανσετα,σπαλα σε ολους τους μεταξυ τους συνδυασμους.Και φυσικα η πανσετα ειναι το χειροτερο κρεας με τρομερο λιπος, που να δεις ολοκληρο το κομματι οταν βγαινει απο το κιβωτιο. 1
GREGORYMO Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 ΜΕΤΑ τις δηλώσεις ΤΣΙΡΩΝΗ, αλλάζουν τα δεδομένα!!!!!!!!!
jerk Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Πάντως η αύξηση του βασικού μισθού δεν δικαιολογεί την αύξηση στα πιτόγυρα, καθώς όταν μειώθηκε ο κατώτατος μισθός δεν μειώθηκε αντίστοιχα και το πιτόγυρο. Συμφωνώ πως είχαμε αύξηση σε εφορία, ασφάλιση, ενέργεια κτλπ. αλλά θυμάμαι ότι το '12 έπαιρνα το πιτόγυρο γύρω στο 1.8 και τώρα γύρω στα 2.4. Το 3 δεν δικαιολογείται κατά την γνώμη μου. Την γελοία αύξηση στο κρέας δεν θα την σχολιάσω καν γιατί θεωρώ ότι είναι απλά πρόφαση.
NT1G Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έκανε δηλώσεις ο κ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ. ΜΟΝΟ για 1 χρόνο, θα είναι η αύξηση στο σουβλάκι!!!!!!!!! Ε ναι, γιατί να θέλουν να κρατήσουν το μεγαλύτερο κέρδος μετά τον πρώτο χρόνο. 🙄
GREGORYMO Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, AristidisZ είπε Αφού το είπε ο Σκάι, τι δε καταλαβαίνεις ; Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ έκανε δήλωση για το σουβλακι. ΥΓ. Ενημερώνεται από ΣΚΑΙ !!!!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από GREGORYMO
l337 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εγώ προτείνω να σταματήσουν κάποιοι να αναπαράγουν παπατζηλίκια.
costacurta Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, tsioulak είπε Αφου εισαι δυτικα τοτε Ζυγος. Παλιό μαγαζί με τίμιο σουβλάκι στα κάρβουνα. Έκανε φήμη για επισκέψεις μετά από ξενύχτι (μαζί με μαύρο). Πλέον τον θεωρώ και λίγο overrated.
GREGORYMO Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, l337 είπε Εγώ προτείνω να σταματήσουν κάποιοι να αναπαράγουν παπατζηλίκια. Τις δηλώσεις ΤΣΙΡΩΝΗ, τις διάβασες η ΑΚΟΜΑ ??????
l337 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Τις δηλώσεις ΤΣΙΡΩΝΗ, τις διάβασες η ΑΚΟΜΑ ?????? Εγώ ναι, εσύ μάλλον όχι. Μάλλον για τηλεθεατή του ΣΚΑΕΙ σε κόβω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις