Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, xgol είπε

Λοιπον θα πας στην πλατεια για καλαμακια χοιρινα, πατατες φρεσκες και καμια χωριατικη και θελω feedback.

Γενικά είναι cosistent σ αυτα που βγαζει, σε αντιθεση π.χ. με τον Μακη που μπορει τη μια το κοτόπουλο να ειναι θεϊκό, και την άλλη ξεροψημενο.

Υ.Γ. Μια χαρα το λαδοφαναρο, απλα εχει τοσο κοσμο ειδικα τα καλοκαιρια, που δε.μου κανει τοσο κεφι να κατσω. Ασε που εκει εκανε τραπεζι στο γαμο του ενας κολλητος και δε θελει ουτε να το βλεπει 😂😂 (χωρισε - το μαγαζι μια χαρα ηταν).

Γιατί έχεις καιρό να πας και θέλεις feedback;

ΛΟΛ

Μάκη λες αυτόν στο φρούριο με τα μεγάλα κομμάτια κρέατος στο ξυλάκι από το σουβλάκι;

Αν ναι τότε είναι πολύ χάλια!

Επεξ/σία από skiabox
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω βλεπω οτι ο καθε ασχετος γραφει οτι θελει  χωρις να εχει την παραμικρη γνωση του χωρου της εστιασης

το ξαναλεω μπας και το καταλαβετε δεν φταιει η τιμη  στο σουβλακι τον καφε η στην πιτσα κτλ ,  οι μισθοι ειναι στον πάτο , οι ανω των 40 ετων  καταλαβαινουν  τι λεω

• Like 1
Δημοσ.

Αν η αγορά 2 πιτών φθάσει να κοστίζει όσο περίπου 1 μερίδα μαγειρευτου ή ψητού φαγητού, πολλοί θα μειώσουν την κατανάλωση πίτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνε οι καλές εποχές που έδινα 330δρχ για πιτογυρο… με 3€ (~1000δρχ) θα φάνε τα @@ μου!

Και πριν την κρίση 2004 - 2008 2.20€ είχε το σουβλάκι, έλεος με την καραμέλα τον μισθών, εδώ ξέρω σουβλατζη που ανέβασε την τιμή του κατά 20 λεπτά καθώς τον ανάγκασαν (όπως όλα τα καταστήματα) να βάλει ΠΙΝΑΚΙΔΑ για τον αν διαθέτει ή οχι POS.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Havik είπε

Πάνε οι καλές εποχές που έδινα 330δρχ για πιτογυρο… με 3€ (~1000δρχ) θα φάνε τα @@ μου!

εχουν περασει 17 χρονια. ξεκολλατε σιγα σιγα.

Δημοσ.

Σας βλέπω να σκοτώνεστε με απορία την ώρα που εδώ Ηράκλειο το "κοντά " στο τριευρω παίζει κάνα χρόνο τώρα. Βέβαια εδώ είναι σαν τον σβέρκο μου λίγοι πάνε για δεύτερο.

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Havik είπε

Και πριν την κρίση 2004 - 2008 2.20€ είχε το σουβλάκι, έλεος με την καραμέλα τον μισθών, εδώ ξέρω σουβλατζη που ανέβασε την τιμή του κατά 20 λεπτά καθώς τον ανάγκασαν (όπως όλα τα καταστήματα) να βάλει ΠΙΝΑΚΙΔΑ για τον αν διαθέτει ή οχι POS.

Δεν μπορουσε πλεον να κλεβει σου ειπε; Μονο με την πινακιδα το ανεβασε; Δηλαδη αν έβαλε και POS φαντασου ποσο θα το εφτασε για να βγαλει τα χαμενα απο την αποφυγη της φοροδιαφυγης που οδηγει η πληρωμη με καρτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, george kesoglu είπε

εγω βλεπω οτι ο καθε ασχετος γραφει οτι θελει  χωρις να εχει την παραμικρη γνωση του χωρου της εστιασης

το ξαναλεω μπας και το καταλαβετε δεν φταιει η τιμη  στο σουβλακι τον καφε η στην πιτσα κτλ ,  οι μισθοι ειναι στον πάτο , οι ανω των 40 ετων  καταλαβαινουν  τι λεω

Δλδ και προ κρίσης που οι μισθοί ήταν ψηλά ποσό είχε το σουβλάκι ;Αν σου λέγανε τότε με την αλλαγή του ευρώ στις αρχές ότι θα έδινες 3€ δλδ 1000 δρχ θα έλεγες εντάξει μωρε καλά είναι ;

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nosstrom είπε

Δλδ και προ κρίσης που οι μισθοί ήταν ψηλά ποσό είχε το σουβλάκι ;Αν σου λέγανε τότε με την αλλαγή του ευρώ στις αρχές ότι θα έδινες 1000 δρχ δλδ σχεδόν 3€ θα έλεγες εντάξει μωρε καλά είναι ;

Εμένα αν μου έλεγαν τότε με την αλλαγή του ευρώ στις αρχές ότι μετά από 17 χρόνια θα δίνω 1.000 δρχ δλδ σχεδόν 3€, θα έλεγα πως είναι λίγα. Με βάση το πως κάλπαζε ο πληθωρισμός προ ευρώ, 2.000 δρχ θα έπρεπε να είχε φτάσει τώρα.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, papp0us είπε

Σας βλέπω να σκοτώνεστε με απορία την ώρα που εδώ Ηράκλειο το "κοντά " στο τριευρω παίζει κάνα χρόνο τώρα. Βέβαια εδώ είναι σαν τον σβέρκο μου λίγοι πάνε για δεύτερο.

Στην Αθήνα έχω τα 3 άνετα  του 2.50 με χώρο για μισό 4ο. Σαλονίκη πριν μερικές μέρες με το ζόρι κατάφερα 2 του 3€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος εδώ μέσα ποστάρει ένα clickbait "άρθρο" (γεμάτο μπαρούφες, για τα views), που δεν ισχύει, και που βρήκε στη χαβούζα του διαδικτύου και ο όχλος εδώ μέσα ακολουθεί γράφοντας το μακρύ και το κοντό του.
Αθάνατο καμμένο insomnia.. :rolleyes:

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Γατακια.. 7€ εχει εδω 😂

Χοοο! Σε λιγο θα παει και εδω 7 ευρω, αυτο ελειπε, να μην γινουμε και μεις Ευρωπεη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...