Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καπνίζουμε λαθραία τσιγάρα. Πίνουμε λαθραιο καφε  οπως και  τσιπουρο απο αλβανια.

και συνεχίζουμε με σουβλακια..................κλπ κλπ  

Στο τέλος θα μας αναγκάσουνε να συμβιωσουμε με φουσκωτές γυναίκες  μιας χρήσης made in china

το ελλαντα ποτε δεν πεθαινει και ξανα προς το ντοξα τραβα

Επεξ/σία από panagiotou
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, l337 είπε

Είναι αλήθεια πως υποστηρίζω (σχεδόν) με κόστος ιδιώτη (σε σχετικά μεγάλες ποσότητες όμως) γιατί πάνε πάρα πολλά χρόνια που έχω απομακρυνθεί από την εστίαση και τις "άκρες" ώστε να γνωρίζω πόσο ακριβώς θα έπαιρνα σήμερα αυτό που ακριβώς θέλω. Είναι επίσης αλήθεια ότι θα επέλεγα να βάζω μόνο άριστες (πραγματικά άριστες..) πρώτες ύλες και ας το χρέωνα 1 - 1,5 ευρώ πάνω αν χρειαζόταν.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Γνωρίζω τις δυσκολίες και την αγορά, δεν αιθεροβατώ αλλά πιθανόν θα έπαιρνα το ρίσκο μόνο με την προυπόθεση ότι δεν θα το είχα σαν βασικό εισόδημα. Είμαι μεγάλος πλέον για χοντρά ρίσκα χωρίς καβάντζες. Πιθανόν και να πήγαινα για λουκέτο αλλά αν είχα τον χρόνο και το έξτρα budget μπορεί να το δοκίμαζα.

Μα δε θα χρειαζόταν να το χρεώσεις τόσο, αυτό λέω 

Η διαφορά από τη σαβούρα στο καλύτερο δυνατόν, άντε να φτάνει το μισό ευρώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, l337 είπε

Με κάνεις να αναρωτιέμαι αν γνωρίζεις τι σημαίνει καλή ντομάτα και τι σόι φρούτο είναι...

2€ το κιλό χονδρική τιμή και το υπερασπίζεσαι και σου κάνουν και Like… δεν έχω λόγια.

Όσο για μένα θσ στο χαλάω αλλά μπορεί να μεγάλωσα στην Αθήνα αλλά καταγωγή είμαι από νησί… έχω φάει πολλά προϊόντα από «σπιτικά» περιβόλια, όσο ζούσαν οι παππούδες δεν το συζητώ καν, και κάποιες χρόνιες φυτεύω και στον κήπο, μια φωτογραφία που βρήκα από ένα φυντάνι που μου είχε αρρωστήσει.

Αν είναι εκτός εποχής πλήρωσε την και 40€ και μετά γκρίνιαξε που δεν ήταν καλή ή αρκετά “βιολογική”.

Sorry που στο χαλάω και πάλι…

Spoiler

IMG_20170624_121926_1.jpg.1b13bbb862e68f1ae8f68d51c7112103.jpg

-----------

https://www.argiro.gr/recipe/spitikos-guros/  🤣

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Το χειρότερο είναι ότι από τα 500(δεν ξέρω υποθετικά βάζω αυτόν τον αριθμό) γυραδικα στην πόλη μου την Θεσσαλονίκη αξίζουν πραγματικά 5 Μαξ 10. Μιλάμε για πολύ φορμολη .2 στο κέντρο 2 ανατολικά 2 στην Τούμπα και κάνα άκυρο. 

Για δώσε names. Άμα θες σε PM δεν έχω θέμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

1.5 ευρώ για 100 γραμμάρια χοιρινό, τρεις φέτες ντομάτα λίγο κρεμμύδια μια κουτάλια τζατζίκι και μια πίτα ;

Θα τα διαβαζει κανας ντελιβερας και θα σκαει στα γελια βλεποντας τις εισπραξεις που παει καθε βραδυ . Βρε αφεντικο θα λεει, αυτοι νομιζουν οτι εισαι ισα βαρκα ισα νερα 😆

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, l337 είπε

Μπορεί για εσένα να υπερβάλω καταρχήν αλλά θέλω να ξέρεις ότι είναι η απόψη μου και δεν τρολλάρω :)
(κάτω από 6 ευρώ το έχω υπολογίσει και μιλώ για κάτω από το καρέ)
Για μια καλή ποσότητα ντομάτα (τουλάχιστον 50+ γραμμάρια) υπολογίζω τουλάχιστον με 2 με 2,5 ευρώ το κιλό. Τουλάχιστον. Και εξαρτάται από την εποχή. Οι τιμές που αναφέρω αφορούν Αθήνα.
Οι πίτες είναι φθηνές πράγματι.
Το καλό τζατζίκι θέλει να είναι χειροποίητο (και όχι του 22κιλου ντενεκέ), να έχει άψογο στραγγιστό γιούρτι και φρέσκα αγγούρια. Επίσης θα πρέπει να είναι μόνιμα φρέσκο. Απορρίπτεται δηλαδή το τζατζίκι της προηγούμενης μέρας κλπ, πόσο μάλλον ο ανοιχτός ντενεκές μέσα στην αποθήκη για μέρες.

Ένα κιλό χοιρινό κρέας €6. Τα 100 γραμμάρια που βάζουν στο σουβλάκι = €0,6.
Ένα κιλό ντομάτες €1 (βγαίνουν 6 ντομάτες). Η μισή που βάζουν στο σουβλάκι = €0,08. Δυόμιση ευρώ ντομάτα δεν υπάρχει στην λαϊκή, εκτός κι αν πάρεις βιολογικές.
Ένα κιλό πατάτες €0,7 (βγαίνουν 5). Η μισή που βάζουν στο σουβλάκι = €0,07
Ένα κιλό γιαούρτι €3,5. Συν ένα αγγούρι €0,3, σύνολο €3,8. Τα 30 γραμμάρια τζατζίκι που βάζουν = €0,15
Ένα κιλό κρεμμύδια 0,5 (βγαίνουν τουλάχιστον 10). Το μισό που βάζουν στο σουβλάκι = €0, 025
Δέκα πίττες €1. Η μια = €0,1.

Συνολικό κόστος = €1,025. Συν ας πούμε άλλα €0,1 για το ρεύμα που καίνε. Σύνολο €1,13.

Σημειωτέον όλες οι παραπάνω τιμές είναι λιανικής. Που σημαίνει ότι στην χονδρική τα αγοράζουν κατά τουλάχιστον 30% φθηνότερα. Κι αυτό είναι για να πάρεις καλά υλικά, δεν συζητάμε καν για τις σαβούρες που βάζουν στον γύρο ή τις πράσινες ντομάτες που βάζουν στα σουβλάκια ή τις έτοιμες πατάτες που είναι του σωρού.

Προφανώς κι έχουν έξοδα, μισθούς, ενοίκια, εισφορές κλπ, αλλά μην μας δουλεύουν κιόλας ότι δεν βγαίνουν.

Δημοσ.

Αν θέλουν, αύριο κι ολας, οι Αμερικάνοι δίνουν στην αγορά γυρόμπαλο απόλα με σαλάτα στο 1.50€. Αλλά τους πολεμάνε τα τα λόμπυ των εταιρίων τροφίμων (Nestle, Goodys, Pizza Hut κτλ) και οι τιμές παραμένουν στα ύψη! Δεν τα λέω εγω...ο γαμπρός μου (ταξιτζής στο επάγγελμα) είχε πελάτη μεγαλοστέλεχος των McDonalds και του τα εκμυστηρεύτηκε...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Για δώσε names. Άμα θες σε PM δεν έχω θέμα.

-Γυραδικο Λαμπράκη και γιωτης τούμπα

-σκρα και σολομό ανατολικά

-γιοκ μπαλικ κέντρο

Αυτά και ανάλογα μέρας.

Μενω δυτικά και δεν πλησιάζω κανένα ούτε αυτα που έχουν τρελή δουλειά εδω.

Τώρα υποθέτω έχει κάποια που να αξίζουν ακόμα γιαυτό έβαλα μεγαλύτερο αριθμό.

Τιμής ένεκεν. Για μπιφτεκι ο Τάκης στη Γιαννιτσών. Για σουβλάκι στους Αμπελόκηπους. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Με 3 ευρώ το τεμάχιο, σεκιουριτάς θα τα πάει , όχι ντελιβεράς. Θα πρέπει να μάθουν πολεμικές τέχνες.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Με 3 ευρώ το τεμάχιο, σεκιουριτάς θα τα πάει , όχι ντελιβεράς. Θα πρέπει να μάθουν πολεμικές τέχνες.

xaxaxaxaxaxaax πωρε φιλε ελιωσα.Ισχυει.Παντως 3 ευρω το σουβλακι εσκαψαν το ταφο τους.Εαν αυξηθει και ο καφες τελειωσε.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chsam είπε

Κ οχι μονο αυτο, αφου τωρα θα πρεπει να πληρωνουν τα εξοδα συντηρησης και να παρεχουν εξοπλισμο στους διανομεις(οσοι το κανουν).

για κάποιο λόγο νομίζω ότι για αυτό γίνεται  η συγκεκριμένη αύξηση... όλα τα άλλα τα ακούω παραμύθια..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, skiabox είπε

Ευκαιρία να γίνουν οι Έλληνες χορτοφάγοι.

Έχουν γίνει όλοι ανθρωπόμορφα τέρατα.

Στην Γερμανία που πήγα τώρα τελευταία παντελόνι 40 νούμερο με το ζόρι έβρισκες.

Είχε δε τρεις κατηγορίες παντελονιών.

Normal, Tiny, Skinny !!!!

αν κάθεστε και τα ξύνεις όλη μέρα στο δημόσιο εννοείται ότι ο κώλος θα γίνει τηλεόρασή ακόμα και αν είσαι χορτοφάγος ... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...