Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρουν ορισμένοι το θέμα του χοιρινού στη Κινα κτλ. Δηλαδή γύρος κοτόπουλο δεν θα αυξηθεί; Ή ξαφνικά αυξήθηκε η τιμή σε όλα τα είδη κρέατος; 

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Αναφέρουν ορισμένοι το θέμα του χοιρινού στη Κινα κτλ. Δηλαδή γύρος κοτόπουλο δεν θα αυξηθεί; Ή ξαφνικά αυξήθηκε η τιμή σε όλα τα είδη κρέατος; 

Βασικά τίποτα δεν αυξήθηκε αλλά και ούτε (με τα μέχρι τώρα στοιχεία) πρόκειται να αυξηθεί κάτι.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

ια να βγει σωστό 100% το κρέας και καλής ποιότητας, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα (επίσης σωστά), μαζί και με όλα τα πάγια έξοδα (φόροι, λογαριασμοί, μισθοί, ασφάλιση, συντήρηση κλπ) το σουβλάκι θα έπρεπε να κοστίζει αρκετά πάνω από 3,5-4 ευρώ

Κάτσε ρε αδερφέ, πως 4 ευρώ ένα σουβλάκι 

Φιλος με εστιατόριο μας έλεγε ότι κοστολογούσε το πιάτο περίπου στο τριπλάσιο της αξίας του...

Θες να μας πεις δηλαδή ότι το καλό σουβλάκι κοστίζει 1.3 ευρώ ;

Το μεγάλο πρόβλημα με όλα αυτά τα μαγαζιά (σουβλάκι, καφέ κλπ) είναι ότι επειδή είναι παρα πολλά έχουν μικρό μερίδιο στην αγορά και δεν βασίζονται στον όγκο των πωλήσεων για να βγάλουν κέρδος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Κάτσε ρε αδερφέ, πως 4 ευρώ ένα σουβλάκι 

Φιλος με εστιατόριο μας έλεγε ότι κοστολογούσε το πιάτο περίπου στο τριπλάσιο της αξίας του...

Θες να μας πεις δηλαδή ότι το καλό σουβλάκι κοστίζει 1.3 ευρώ ;

Το μεγάλο πρόβλημα με όλα αυτά τα μαγαζιά (σουβλάκι, καφέ κλπ) είναι ότι επειδή είναι παρα πολλά έχουν μικρό μερίδιο στην αγορά και δεν βασίζονται στον όγκο των πωλήσεων για να βγάλουν κέρδος...

Θέλω να πω ότι όλα τα παραπάνω που γράφω (μαζί σαν σύνολο) κοστίζουν ελάχιστα λιγότερο από 3,5 με 4 ευρώ.

ΥΓ: Τα πιάτα στα εστιατόρια είναι διαφορετική περίπτωση και ανήκουν σε άλλη κατηγορία όπως πχ. οι πατάτες (fries) στα ψητοπωλεία. Εκεί πράγματι μπορεί να χρεώνουν 2 και 3 φορές. Εξαρτάται και από την ποιότητα των υλικών.

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
Μόλις τώρα, l337 είπε

Θέλω να πω ότι όλα τα παραπάνω που γράφω (μαζί σαν σύνολο) κοστίζουν ελάχιστα λιγότερο από 3,5 με 4 ευρώ.

Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες 

Δηλαδη πως το πουλάνε σήμερα δυο ευρώ εάν κοστίζει 3.5 ;

Ποσο κοστίζουν τα καλά υλικά για ένα τεμάχιο σε σχέση με τα μάπα ;

Να πούμε μισό ευρώ παραπάνω επειδή είμαστε large ;

Το υπόλοιπο ποσο από που προκύπτει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες 

Ποσο κοστίζουν τα καλά υλικά για ένα τεμάχιο σε σχέση με τα μάπα ;

Να πούμε μισό ευρώ παραπάνω επειδή είμαστε large ;

Το υπόλοιπο ποσο από που προκύπτει ;

Πως το πουλάνε 1,5-2,5 ευρώ..;
Χάλια κρέας (πολλές φορές αγοράζουν τόνους από κρέας που λήγει σε μερικές μέρες, και αφού το διατηρούνε κατάψυξη για μήνες, μέχρι να τελειώσει, στο σερβίρουν).
Χάλια λαχανικά/φρούτα και λοιπές πρώτες ύλες (δεν θέλεις να σου πω μετά από πότε αλλάζεται πχ το λάδι).
"Μαύρα" σε μισθούς, καμία νόμιμη παροχή σε διανομείς.
Δεν κόβουν αποδείξεις (η πλειοψηφία).
Φέσια στη δεη (αρκετοί).
Και άλλα πολλά..
(για το πόσο κοστίζει κάτι ποιοτικό -με όλα μέσα, και χωρίς παρανομίες κλπ- το ανέφερα πριν)

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Και ποιος σου είπε ότι οι περισσότεροι από αυτούς ξέρουν τι τους γίνεται? Εδώ ο άλλος αν θυμάσαι προ ημερών επέμενε πως το 17% των εισπράξεων είναι καθαρό κέρδος...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, l337 είπε

Πως το πουλάνε 1,5-2,5 ευρώ..;
Χάλια κρέας (πολλές φορές αγοράζουν τόνους από κρέας που λήγει σε μερικές μέρες, και αφού το διατηρούνε κατάψυξη για μήνες, μέχρι να τελειώσει, στο σερβίρουν).
Χάλια λαχανικά/φρούτα και λοιπές πρώτες ύλες (δεν θέλεις να σου πω μετά από πότε αλλάζεται πχ το λάδι).
"Μαύρα" σε μισθούς, καμία νόμιμη παροχή σε διανομείς.
Δεν κόβουν αποδείξεις (η πλειοψηφία).
Φέσια στη δεη (αρκετοί).
Και άλλα πολλά..
(για το πόσο κοστίζει κάτι ποιοτικό -με όλα μέσα, και χωρίς παρανομίες κλπ- το ανέφερα πριν)

Ναι αλλά δε μου απαντάς σε αυτό που ρωτάω

τι κόστος έχουν οι πρώτες ύλες για ένα καλό σουβλάκι ;

Δημοσ.

αν οντως παει 3 ευρω το τυλιχτο να μου το θυμαστε θα κλεισουν πολλα σουβλατζιδικα....δεν υπαρχει περιπτωση να δινεις 6 ευρω για δυο τυλιχτα...θα φτιαχνεις κατι αλλο προχειρο να φας...ο λογος που ειχε πετυχει το σουβλακι τοσο πολυ ηταν επειδη ηταν πρωτιστως φθηνο και ακολουθως  νοστιμο και χορταστικο...αν εκλειψει το πρωτο ολοι θα σκεφτουν αλλες λυσεις...γιατι θα βαφτιστει ασυμφορο...ψιλιαζομαι την κομπινα καποιοι να διατηρησουν ιδια τιμη αλλα θα βαζουν μεσα μιση ποσοτητα κρεας....χαχαχα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Μόνο οι πρώτες ύλες 1 με 1,5 ευρώ τουλάχιστον.
Εάν βάλεις και όλα τα υπόλοιπα (φόροι, μισθοί κλπ) που ανέφερα ανεβαίνεις τουλάχιστον στα διπλά.

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι ότι από τα 500(δεν ξέρω υποθετικά βάζω αυτόν τον αριθμό) γυραδικα στην πόλη μου την Θεσσαλονίκη αξίζουν πραγματικά 5 Μαξ 10. Μιλάμε για πολύ φορμολη .2 στο κέντρο 2 ανατολικά 2 στην Τούμπα και κάνα άκυρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, τι 4€..

~100 γραμμάρια κρέας άντε να κοστίζει 50 λεπτά.

Μετά τι να υπολογίσουμε, τις δύο ντομάτες, τις δέκα πατάτες, την πίτα, το κρεμμύδι και το τζατζίκι; Άντε να κοστίζουν άλλα 50 λεπτά αυτά.

Ότι τι; Ότι το ενοίκιο, το ρεύμα και οι εργατοώρες κοστίζουν ~3€ για κάθε τυλιχτό;

Ή μήπως στην τιμή θα μου βάλετε και το ενοίκιο του σπιτιού του; Και την καινούργια τηλεόραση που αγόρασε;

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους ανοίγονται ευκαιρίες στις τράπεζες να ξαναμπούν στο παιχνίδι με ΓΥΡΟΔάνεια.

Ηδη η πρώτη άνοιξε...

20180728_183909-2.jpg

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

πιτα,πατατα προκατ,ντοματα,κρεμμυδι,τζατζικι ...τι κοστος να έχουν..δεν θελει καν ερωτηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...