Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , με ενημέρωσαν από voda ότι υπάρχει 20 ευρώ χρέωση για μετατροπή συμβολαίου σε καρτοκινητό.  Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο Η με δουλεύουν;

Δημοσ.

Δεν είναι μπακάλικο η Vod και όλοι αυτοί οι όμιλοι ώστε να λένε ότι τους κατέβει.

Για να στο είπαν, θα ισχύει.

Δημοσ.

Το έκανα την εβδομάδα που μας πέρασε χωρίς καμία χρέωση. Βέβαια η όλη διαδικασία παίρνει κάνα μήνα, να ξέρεις. Ή κάτι δεν κατάλαβες καλά ή ο υπάλληλος είναι άσχετος.

Δημοσ.

Παλιότερα που είχε θελήσει ο πατέρας μου να μετατρέψει το συμβόλαιό του σε καρτοκινητό, του είχαν αναφέρει γι αυτή τη χρέωση.

Παρ' όλα αυτά και με τα 20€ μάλλον συμφέρει το καρτοκινητό - και φτηνότερες χρεώσεις, και απουσία δέσμευσης.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Το έκανα την εβδομάδα που μας πέρασε χωρίς καμία χρέωση. Βέβαια η όλη διαδικασία παίρνει κάνα μήνα, να ξέρεις. Ή κάτι δεν κατάλαβες καλά ή ο υπάλληλος είναι άσχετος.

Χρέωση υπάρχει, τώρα αν την δεν την έκαναν σε εσένα, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gmts είπε

Δεν είναι μπακάλικο η Vod και όλοι αυτοί οι όμιλοι ώστε να λένε ότι τους κατέβει.

Για να στο είπαν, θα ισχύει.

Όταν παίρνουν τηλέφωνο και λένε μαγικά του στυλ δεν θα πληρώσετε Ρήτρα για να φύγετε από το συμβόλαιό σας και να έρθετε σε εμάς είναι μπακάλικο;

Μην λέμε ότι θέλουμε, προφανώς και υπάρχουν κανόνες, Αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που κοροϊδεύουν για να επωφεληθούν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fabricated είπε

Καλησπέρα , με ενημέρωσαν από voda ότι υπάρχει 20 ευρώ χρέωση για μετατροπή συμβολαίου σε καρτοκινητό.  Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο Η με δουλεύουν;

υπάρχει ακόμα υπόλοιπο συμβολαίου η έχει λήξει ?

Δημοσ.
57 minutes ago, Fabricated said:

Όταν παίρνουν τηλέφωνο και λένε μαγικά του στυλ δεν θα πληρώσετε Ρήτρα για να φύγετε από το συμβόλαιό σας και να έρθετε σε εμάς είναι μπακάλικο;

Μην λέμε ότι θέλουμε, προφανώς και υπάρχουν κανόνες, Αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που κοροϊδεύουν για να επωφεληθούν.

Υπάρχουν κανόνες και πολιτικές που εφαρμόζουν οι εταιρίες και αυτό απάντησα εγώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Υπάρχει υπόλοιπο πάνω από μήνα 

ίσως γι αυτό Δείτε  με την λήξη αν υπάρχει χρέωση  Θα με απασχολήσει και  μένα σε κάνα 3μηνο Αν μάθετε κάντε μια ανάρτηση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fabricated είπε

Υπάρχει υπόλοιπο πάνω από μήνα 

Μετά την λήξη δεν θα έχεις καμία χρέωση.

Δημοσ.

Δεν θέλω να φύγω νωρίτερα. Ρώτησα για την διαδικασία ώστε να γίνει στην ώρα της. Και μου είπαν ακριβώς 1 μήνα πριν λήξει κάνω αίτηση, και την μέρα που λήγει το συμβόλαιό μετατρέπεται σε καρτοκινητό με χρέωση 20 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...