Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους από χθες έχω ένα πρόβλημα με το app του Instagram. Αποσυνδεθηκα κάποια στιγμή από τον λογαριασμό μου και από τότε μου βγάζει ένα μήνυμα ότι προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας και δεν μπορώ να συνδεθώ ξανά. Έκανα απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Έστειλα και στη βοήθεια υποστήριξης μου απάντησαν αλλαγή κωδικού το έκανα αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει; 

20190418_084714.jpg

Δημοσ.

Δυστυχώς Ναι. Πάει να κάνει σύνδεση με Facebook αλλά μου πετάει το απόρριψη.  Επιχείρησα να κάνω άλλο λογαριασμό μπήκε κανονικά για λίγο έβγαλε το ίδιο μήνυμα αλλά μπαίνει. 

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/4/2019 στις 8:47 ΠΜ, Stark2 είπε

Καλημέρα σε όλους από χθες έχω ένα πρόβλημα με το app του Instagram. Αποσυνδεθηκα κάποια στιγμή από τον λογαριασμό μου και από τότε μου βγάζει ένα μήνυμα ότι προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας και δεν μπορώ να συνδεθώ ξανά. Έκανα απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Έστειλα και στη βοήθεια υποστήριξης μου απάντησαν αλλαγή κωδικού το έκανα αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει; 

20190418_084714.jpg

Καλησπέρα.. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. έβγαλες άκρη  τελικά?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ακριβως το ιδιο θέμα . Βγάλατε άκρη ;;; 

Στις 18/4/2019 στις 3:34 ΜΜ, Stark2 είπε

Δυστυχώς Ναι. Πάει να κάνει σύνδεση με Facebook αλλά μου πετάει το απόρριψη.  Επιχείρησα να κάνω άλλο λογαριασμό μπήκε κανονικά για λίγο έβγαλε το ίδιο μήνυμα αλλά μπαίνει. 

Έχω το ίδιο θέμα . Βγάλατε άκρη ; 

Δημοσ.

Παιδιά έχω και εγώ θέμα 

Πάω να συνδεθώ με το όνομα και τον κωδικό και μου πετάει το μνμ σφάλμα πρόβλημα με το αίτημα σας

Πάω να συνδεθώ μέσω Facebook και μου πετάει το ίδιο μνμ

Δοκίμασα και από άλλο τηλέφωνο και τα ίδια 

Μπήκε ένας φίλος μου από το λογαριασμό του και μου έδειξε ότι στα μνμ ο λογαριασμός μου φαίνεται σαν να έχει διαγραφεί 

Οποίος ξέρει τι έχει συμβεί ας βοηθήσει 

Έχω τόσες επαφές μέσα αποθηκευμενες 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παρομοίως κι εγώ παιδιά. Τα έχω κάνει όλα. Μόνο εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό δεν έχω δοκιμάσει αλλά προφανώς θέλω να το αποφύγω 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αντιμετωπίσω το ιδιο προβλημα εδω και 2 μερες τελικα υπαρχει καποιος που εχει βρει την λυση ;

Στις 4/9/2022 στις 12:43 ΜΜ, Alexia789 είπε

Καλησπερα παιδιά υπάρχει λύση γιατι και εμένα αυτό που συμβαίνει αυτη την στιγμή μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Τελικα βρέθηκε λυση ; Μου κανει το ιδιο ακριβως κατάφερα να αλλαξω κωδικο πρόσβασης αρα προφανώς δεν εχει χακαριστει αλλα και παλι μου γραφει το ιδιο 

Στις 18/4/2019 στις 8:47 ΠΜ, Stark2 είπε

20190418_084714.jpgΦιλε μου τελικα το έλυσες το θεμα ; Μου κανει το ιδιο ακριβως

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα από χθες...μου λέει συνέχεια Σφάλμα, προέκυψε πρόβλημα με το αίτημα σας..Έχει βγάλει κανένας άκρη;;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια λύση τελικά;

Έχω πάθει το ίδιο χρειάζομαι βοηθεια 

Στις 10/8/2022 στις 9:14 ΜΜ, LamprosTr είπε

Παρομοίως κι εγώ παιδιά. Τα έχω κάνει όλα. Μόνο εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό δεν έχω δοκιμάσει αλλά προφανώς θέλω να το αποφύγω 

Βρήκατε λύση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...