Stark2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλημέρα σε όλους από χθες έχω ένα πρόβλημα με το app του Instagram. Αποσυνδεθηκα κάποια στιγμή από τον λογαριασμό μου και από τότε μου βγάζει ένα μήνυμα ότι προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας και δεν μπορώ να συνδεθώ ξανά. Έκανα απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Έστειλα και στη βοήθεια υποστήριξης μου απάντησαν αλλαγή κωδικού το έκανα αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει;
geomalliv Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 τις τελευταιες μερες ολοκληρη η εταιρεια τα εχει παιξει... εχεις ακομα το προβλημα;
Stark2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δυστυχώς Ναι. Πάει να κάνει σύνδεση με Facebook αλλά μου πετάει το απόρριψη. Επιχείρησα να κάνω άλλο λογαριασμό μπήκε κανονικά για λίγο έβγαλε το ίδιο μήνυμα αλλά μπαίνει. 1
Mikemike19 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Στις 18/4/2019 στις 8:47 ΠΜ, Stark2 είπε Καλημέρα σε όλους από χθες έχω ένα πρόβλημα με το app του Instagram. Αποσυνδεθηκα κάποια στιγμή από τον λογαριασμό μου και από τότε μου βγάζει ένα μήνυμα ότι προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας και δεν μπορώ να συνδεθώ ξανά. Έκανα απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Έστειλα και στη βοήθεια υποστήριξης μου απάντησαν αλλαγή κωδικού το έκανα αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει; Καλησπέρα.. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. έβγαλες άκρη τελικά?
AnnoulAaa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Έχω ακριβως το ιδιο θέμα . Βγάλατε άκρη ;;; Στις 18/4/2019 στις 3:34 ΜΜ, Stark2 είπε Δυστυχώς Ναι. Πάει να κάνει σύνδεση με Facebook αλλά μου πετάει το απόρριψη. Επιχείρησα να κάνω άλλο λογαριασμό μπήκε κανονικά για λίγο έβγαλε το ίδιο μήνυμα αλλά μπαίνει. Έχω το ίδιο θέμα . Βγάλατε άκρη ;
Lordveider Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Παιδιά έχω και εγώ θέμα Πάω να συνδεθώ με το όνομα και τον κωδικό και μου πετάει το μνμ σφάλμα πρόβλημα με το αίτημα σας Πάω να συνδεθώ μέσω Facebook και μου πετάει το ίδιο μνμ Δοκίμασα και από άλλο τηλέφωνο και τα ίδια Μπήκε ένας φίλος μου από το λογαριασμό του και μου έδειξε ότι στα μνμ ο λογαριασμός μου φαίνεται σαν να έχει διαγραφεί Οποίος ξέρει τι έχει συμβεί ας βοηθήσει Έχω τόσες επαφές μέσα αποθηκευμενες
LamprosTr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Παρομοίως κι εγώ παιδιά. Τα έχω κάνει όλα. Μόνο εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό δεν έχω δοκιμάσει αλλά προφανώς θέλω να το αποφύγω
Alexia789 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδιά υπάρχει λύση γιατι και εμένα αυτό που συμβαίνει αυτη την στιγμή μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
ChristosPat22 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια αντιμετωπίσω το ιδιο προβλημα εδω και 2 μερες τελικα υπαρχει καποιος που εχει βρει την λυση ; Στις 4/9/2022 στις 12:43 ΜΜ, Alexia789 είπε Καλησπερα παιδιά υπάρχει λύση γιατι και εμένα αυτό που συμβαίνει αυτη την στιγμή μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Τελικα βρέθηκε λυση ; Μου κανει το ιδιο ακριβως κατάφερα να αλλαξω κωδικο πρόσβασης αρα προφανώς δεν εχει χακαριστει αλλα και παλι μου γραφει το ιδιο Στις 18/4/2019 στις 8:47 ΠΜ, Stark2 είπε Καλημέρα σε όλους από χθες έχω ένα πρόβλημα με το app του Instagram. Αποσυνδεθηκα κάποια στιγμή από τον λογαριασμό μου και από τότε μου βγάζει ένα μήνυμα ότι προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας και δεν μπορώ να συνδεθώ ξανά. Έκανα απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Έστειλα και στη βοήθεια υποστήριξης μου απάντησαν αλλαγή κωδικού το έκανα αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει; Φιλε μου τελικα το έλυσες το θεμα ; Μου κανει το ιδιο ακριβως
MarFou24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα από χθες...μου λέει συνέχεια Σφάλμα, προέκυψε πρόβλημα με το αίτημα σας..Έχει βγάλει κανένας άκρη;;
User66666 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Υπάρχει κάποια λύση τελικά; Έχω πάθει το ίδιο χρειάζομαι βοηθεια Στις 10/8/2022 στις 9:14 ΜΜ, LamprosTr είπε Παρομοίως κι εγώ παιδιά. Τα έχω κάνει όλα. Μόνο εργοστασιακές ρυθμίσεις το κινητό δεν έχω δοκιμάσει αλλά προφανώς θέλω να το αποφύγω Βρήκατε λύση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα