Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φιλοδοξίες της Microsoft στο τομέα του «personal audio» από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να περιοριστούν στα Surface Headphones.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Thurrott, η εταιρεία βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης των πρώτων της «Surface-branded» earbuds, τα οποία έχουν την κωδική ονομασία «Morrison» (τα Surface Headphones στο στάδιο της ανάπτυξης είχαν την κωδική ονομασία «Joplin»). Για την ώρα δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θα κάνουν διαφορετικό σε σχέση με τα υπάρχοντα over-ear headphones της και αν θα είναι ασύρματα ή ενσύρματα, ωστόσο το πιθανότερο είναι να περιμένουμε all-wireless σχεδιασμό, με στόχο να ανταγωνιστεί τα AirPods της Apple και τα Galaxy Buds της Samsung. Κατά πάσα πιθανότητα περιμένουμε δυνατότητα «noise cancelation», καλή ποιότητα ήχου και βεβαίως «integration» με την ψηφιακή βοηθό της εταιρείας, Cortana. Ενδέχεται επίσης να υποστηρίζουν wireless charging.

Η εταιρεία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thurrott αναπτύσσει και έναν τρόπο να βελτιώσει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των in-ear ακουστικών και του κινητού, ώστε να κάνει την ανάγνωση περιεχομένου στο κινητό ευκολότερη. Ότι και να σημαίνει αυτό, η εταιρεία φαίνεται πως θέλει με τα συγκεκριμένα ακουστικά να προσφέρει κάτι περισσότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε σκοπεύει να τα ανακοινώσει, αλλά το πιθανότερο είναι να ακούσουμε για αυτά τον ερχόμενο Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, αν όχι νωρίτερα.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αυτά θα πωλούνται και ένα, ένα για αντικατάσταση του χαμένου σε προνομιακή τιμή; ή θα πρέπει να τα ξανα-αγοράζεις πακέτο και τα δύο μαζί;

Δημοσ.

Αυτό το ανέκδοτο που πλέον στην εποχή μας όλα τα αποκαλούμε έξυπνα. Έξυπνα παπούτσια από xiaomi, έξυπνα ακουστικά από MS, έξυπνα σπίτια, έξυπνα τηλέφωνα (smartphones). Το ότι με όλα αυτά τα "έξυπνα" εμείς καταντάμε να γινόμαστε πιο "χαζοί" και τεμπέληδες το αναγνωρίζει κανείς? 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Νυσταγμένος είπε

Αυτό το ανέκδοτο που πλέον στην εποχή μας όλα τα αποκαλούμε έξυπνα. Έξυπνα παπούτσια από xiaomi, έξυπνα ακουστικά από MS, έξυπνα σπίτια, έξυπνα τηλέφωνα (smartphones). Το ότι με όλα αυτά τα "έξυπνα" εμείς καταντάμε να γινόμαστε πιο "χαζοί" και τεμπέληδες το αναγνωρίζει κανείς? 

Εξαρτάται πως τα χρησιμοποιείς.

34 λεπτά πριν, stafaf είπε

Ακουστικά με το σήμα των Windows επάνω; 

Πάταγο θα κάνουν. 

Όντως θα κάνουν πάταγο. Το surface brand έχει πάρει τα πάνω του.

46 λεπτά πριν, keysmith είπε

αυτά θα πωλούνται και ένα, ένα για αντικατάσταση του χαμένου σε προνομιακή τιμή; ή θα πρέπει να τα ξανα-αγοράζεις πακέτο και τα δύο μαζί;

Ξαναγοράζεις και τα 2 αλλά έχει το 1ο για ανταλλακτικό. Γλιτώνεις την 3η φορά :P :D

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Νυσταγμένος είπε

Εξήγησε το για να το καταλάβουμε εμείς που δεν είμαστε "έξυπνοι"

Δεν καταλαβαίνω πως έφτασες στο συμπέρασμα να θεωρώ του άλλους μη έξυπνους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Δηλαδη αν ειχε ενα καλωδιο που τα ενωνει μεταξυ τους θα μας επεφτε ο σβερκος.

Για αυτούς που κάνουν αθλητισμό, βολεύει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Για αυτούς που κάνουν αθλητισμό, βολεύει.

Ναι γιατι ξανα τρεχουν προς τα πισω για να βρουν που τους επεσε το ενα απο τα δυο. :lol:

Δεν πιστευω να ενοχλει στον αθλητισμο ενα καλωδιο  πισω στον σβερκο εκτος και αν ειναι αθλητης στις σφαλιαρες.:P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ναι γιατι ξανα τρεχουν προς τα πισω για να βρουν που τους επεσε το ενα απο τα δυο. :lol:

Δεν πιστευω να ενοχλει στον αθλητισμο ενα καλωδιο  πισω στον σβερκο εκτος και αν ειναι αθλητης στις σφαλιαρες.:P

Ε εντάξει. Εγώ που έχω δοκίμασε ενσύρματα στο γυμναστήριο, όλο και κάπου θα μπλεκτουν...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Ε εντάξει. Εγώ που έχω δοκίμασε ενσύρματα στο γυμναστήριο, όλο και κάπου θα μπλεκτουν...

Δεν εννοεί ενσύρματα νομίζω.

Έχω τα Pixel Buds που έχουν κορδονάκι που ενώνει τα δύο ακουστικά και με βολεύουν πάρα πολύ. (δεν χάνονται κιόλας)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...