Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάς με γενικότητες. Γίνε συγκεκριμένος αν θες απαντησεις. Αν το έβαλες σε ένα καφέ σερβιτορο και του άλλαξαν πόστο σε μπουφετζη, καταλαβαίνεις (?) πως είναι άλλο πράγμα από μια εταιρεία πληροφορικής ή κάτι αλλού. Αν δεν θες να πεις παραπάνω, πάρε ένα κέρμα και παίξε κορωνα γράμματα την απάντηση στην ερώτησή σου.. 

Δημοσ.

Το βασικό ερώτημα παραμένει, γιατί να γίνει αυτή η αρχική συμφωνία? Μόλις απαντηθεί αυτό μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα αλλιώς μόνο εικασίες από την Κούτρα του καθενός θα διαβάζουμε.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xarda είπε

Διαφωνώ και το βλέπω καθημερινά γύρω μου. Δηλαδή επειδή υπάρχει τόση ανεργία δηλαδή τι;;;; Υπάρχουν τεράστιες προοπτικές εξέλιξης αν σταματήσουμε επιτέλους να μιζεριάζουμε για την ανεργία και παραβλέπουμε συμφωνίες οι οποίες μόνο προς το καλό στρέφονται και όχι στην εκμετάλευση στο βόλεμα κτλ....Η ανάπτυξη των ανθρώπων στον εργασιακό τομέα μπορεί να έρθει μόνο μεσα απο καθημερινή προσπάθεια και απόδοση θεωρητική και πρακτική. Κοίτα ορισμένους δημοσιους υπαλληλους που στρωνουν τις κωλαρες τους σε ενα γραφειο και δεν ξερουν να εκτυπώσουν μια Α4 και κοιτα ενα στον ιδιωτικο τομεα (χωρις να υπερασπίζομαι τον ιδιωτικο τομέα) που τρεχει και μαθαίνει και προχωράει τη δουλειά. Τακτικές οπως τη δική μου λειτουργούν υπερ της επιχείρησης και των εργοδοτών και των εργαζομένων καθως ζητας τη βελτίωση με το αντίστοιχο τίμημα βεβαια.

Αυτο που επίσης παρατηρώ ειναι το οτι πολλοι είναι μακροχρόνια ανεργοι και οταν τους παίρνεις στη δουλειά δεν δουλεύουν, τεμπελιάζουν ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! Τον γ#$@$ κύριε πρόεδρε η δεν τον γ#$#@$ ;;;;

Μήπως να ζητήσω και συγνώμη στην τελική που τον πήρα και για δουλειά;;;;;;;;;;

Καμια λογικη. Μα καμια. Ειστε 2 διαφορετικα ατομα, αν θελει να μεινει θα μεινει, αν θελει να φυγει θα φυγει. Η αποφαση ειναι δικη του και οχι δικη σου. Οπως σου ειπα, μπραβο σου που τον εβαλες στη δουλεια απο τη στιγμη που ηταν ανεργος αλλα απο εκει και περα δεν σου πεφτει λογος στο τι θα κανει. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Καμια λογικη. Μα καμια. Ειστε 2 διαφορετικα ατομα, αν θελει να μεινει θα μεινει, αν θελει να φυγει θα φυγει. Η αποφαση ειναι δικη του και οχι δικη σου. Οπως σου ειπα, μπραβο σου που τον εβαλες στη δουλεια απο τη στιγμη που ηταν ανεργος αλλα απο εκει και περα δεν σου πεφτει λογος στο τι θα κανει. 

φιλε μου ο καθε ενασ θελει να κανει τουσ εκβιασμουσ του στην εταιρια φανταζομαι και ο φιλοσ παραπανω του χαλαει τη δουλεια 

αν το ηξερε θα επερνε αλλον μαζι του 

Μιλάμε για συμφωνίες και δουλειες

Αν ήταν ετσι τοτε να μην συναινούσε και να μην πήγαινε

Φαντάσου στέρησε την ευκαιρία σε  κάποιον άλλο με την απόφαση του να ακολουθησει και μετά τον πούλησε …

• Thanks 1
Δημοσ.

Οχι δεν μιλαμε για μπουφετζιλικια καφετερειες κτλ.

Δεν υπαρχει λόγος να μπω στη διαδικασια να γινω συγκεκριμενος σχετικα με μισθους, ειδος δουλειάς (αν και παιζει ρόλο στο συγκεκριμένο thread) κτλ να προσθέσω ομως πως οταν υπαρχουν περιθώρια εξελιξης προσπαθεις να οργανωσεις κάτι απο το να παραμενεις ενα θυμα, μια καλαμια στον κάμπο, ενας μιζερος μεροκαματιαρης του τίποτα και του yes Sir! Ειναι υπέρ όλων όσων συμμετέχουν ακομα και του εργοδότη φυσικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν εγω πω σε κάποιους εδώ ν με ακολουθούσουν με τους χ όρους και με πουλήσουν ποιος είναι αυτός που δεν είναι εντάξει και κύριος

Δεν υπάρχει μα και μου στα deals τι παει να πει ανεργία και ιστορίες

Είναι take it or leave it

Αφου συμφώνησες θα ακολουθούσης αλλιώς είσαι ενας καραγκιόζης …

Εσεις σε λιγο θα κανετε αγιογραφημα στον τυπο που πουλησε το φιλο του σπαζοντας την συμφωνεια και αθετντας το λογο του

Επεξ/σία από kostakis81
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Φαντάσου στέρησε την ευκαιρία σε  κάποιον άλλο με την απόφαση του να ακολουθησει και μετά τον πούλησε …

Αυτο ακριβώς τίποτα άλλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω να πω ότι προκοπή έτσι δεν γίνεται. Εν μέρη μπορεί να καταλάβω την συμφωνία στο βασικό κομμάτι της , ότι είμαστε μια ομάδα, θα δραστηριοποιηθούμε μαζί (βέβαια όχι σε φιλικό επίπεδο παρά επαγγελματικό ΑΛΛΑ (εδώ αρχίζει το πανηγύρι).. 

1. Σαν φίλος από την στιγμή που βλέπεις ότι ο φίλος σου είναι καλά , έπρεπε από μόνος σου να πεις , φίλε μου και το τονίζω (ΦΙΛΕ ΜΟΥ) εσύ κάτσε , εγώ δεν την παλεύω πάω να βρω κάτι άλλο.

2. Αν βόλευαν εσένα μια χαρά και εκείνος όμως ήταν στην μπούκα όλη μέρα , θα περίμενες να σου πει , ΦΙλε μου , εγώ δεν την παλεύω άλλο , εσύ που είσαι καλά κάτσε.Όχι να ξεβολεύει και εσένα και να σε φέρνει στην δύσκολη θέση να επιλεξεις. Πρέπει πάντα να βλέπεις όλες τις οπτικές όχι μόνο την θέση του άλλου. 
3. Μόνος σου είπες ότι έψαχνες άτομο 1,5 μήνα αν δεν κάνω καλά? οπότε δεν ήταν καν πρώτη σου επιλογή , δεν είστε team απλά είσαι ένας αρνητικά επηρεαζόμενος εγωιστής σε σημείο που δεν αντέχεις στην ιδέα ότι βόλεψες κάποιον αντί να βολέψεις την πάρτη σου.
4. Μην δουλεύεις με φίλους, δεν είναι για σένα αυτά γιατί μάλλον ξεχνάς την σωστή σημασία της εννοιας  στον επαγγελματικό τομέα.

Εγώ μέχρι και από την  εγωιστική πλευρά του θέματος δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό , ούτε σε φίλο ούτε σε γνωστό ούτε σε άγνωστο.

Επεξ/σία από trelosniper
  • Like 1
Δημοσ.

Μου συγκρίνεις Υπουργους !!!!!!! και τηλεοπτικους/δημοσιογραφικούς αστέρες(με άτομα που δεν έχουν ανάγκη βιοπορισμού αλλά επιλέγουν τι τους αρέσει )  με έναν άνθρωπο που ξεκίνησε την κουβέντα "μπλέκω σε μια δουλειά" (που μπορεί να σημαίνει κάτι εφήμερο και όχι σοβαρό) μετά συνέχισε με το οτί δεν είναι καλα οικονομικά και έκλεισε οτι θέλει να φύγει ο "φιλος" του, (που φυσικά δεν θεωρείται φίλος του, ελπίζω να το διακρίνει και ο ίδιος). όλο το κείμενό του αποπνέει μία μνησικακία, και μικρότητα ανθρώπου. 

Δηλαδή εάν ο θεματοθέτης ήθελε 50% αύξηση και δεν την έπαιρνε έπρεπε να πει στο φίλο που έχει ανάγκη τα χρήματα να φύγει μαζί του?? 

Τότε να πήγαιναν και οι 2 στο γραφείο του διευθυντή για να διαπραγματευτούν το μισθό του θεματοθέτη γιατί αλλιώς θα έφευγαν μαζι( FCK LOGIC )

Όταν ξεκινάς με τη φράση μπλέκω σε μια δουλειά" τότε σίγουρα δεν σε έχει πάρει ούτε η google ούτε η beat ούτε ο ΟΠΑΠ αλλά ούτε και τα ΕΛΠΕ Ξεκάθαρα, άρα όπως και να έχει δεν μιλάμε για διεθυντικά στελέχη ούτε για σοβαρές εταιρείες. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, C(r)y είπε

Μου συγκρίνεις Υπουργους !!!!!!! και τηλεοπτικους/δημοσιογραφικούς αστέρες(με άτομα που δεν έχουν ανάγκη βιοπορισμού αλλά επιλέγουν τι τους αρέσει )  με έναν άνθρωπο που ξεκίνησε την κουβέντα "μπλέκω σε μια δουλειά" (που μπορεί να σημαίνει κάτι εφήμερο και όχι σοβαρό) μετά συνέχισε με το οτί δεν είναι καλα οικονομικά και έκλεισε οτι θέλει να φύγει ο "φιλος" του, (που φυσικά δεν θεωρείται φίλος του, ελπίζω να το διακρίνει και ο ίδιος). όλο το κείμενό του αποπνέει μία μνησικακία, και μικρότητα ανθρώπου. 

Δηλαδή εάν ο θεματοθέτης ήθελε 50% αύξηση και δεν την έπαιρνε έπρεπε να πει στο φίλο που έχει ανάγκη τα χρήματα να φύγει μαζί του?? 

Τότε να πήγαιναν και οι 2 στο γραφείο του διευθυντή για να διαπραγματευτούν το μισθό του θεματοθέτη γιατί αλλιώς θα έφευγαν μαζι( FCK LOGIC )

Όταν ξεκινάς με τη φράση μπλέκω σε μια δουλειά" τότε σίγουρα δεν σε έχει πάρει ούτε η google ούτε η beat ούτε ο ΟΠΑΠ αλλά ούτε και τα ΕΛΠΕ Ξεκάθαρα, άρα όπως και να έχει δεν μιλάμε για διεθυντικά στελέχη ούτε για σοβαρές εταιρείες. 

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πήρε κάποιον δικό του για να εκβιάσει στο μέλλον την εταιρία για περισσότερα ?

Και μπρος στο βάρος της πίεσης (οσα περισσότερα άτομα τόσο το καλύτερο) να τους έφτιαχνε και τους 2 με καλυτερους μισθους …

Εχετε μυαλο να σκεφιτε ετσι ? αλλιώς τα λέμε σε 10 χρόνια που θα καταλάβετε …

Εχεις ακούσει για την ατάκα η μας δίνεις αύξηση (σε όλη την ομάδα )η αύριο παραιτούμαστε όλοι ???

Πόσες πιθανότητες δίνεις στο να μην την πάρουν τελικά?

Επεξ/σία από kostakis81
  • Like 1
Δημοσ.

Το βασικό είναι πως ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ! Άλλαξε πόστο ο άλλος! Τώρα τα υπόλοιπα που λέει ο ts είναι να χαμε να λέγαμε... συγκεκριμένος δε γίνεται.. μαζι με τον άλλον δε δουλεύει.. αλλο αντικείμενο ο ένας, άλλο ο άλλος.. τώρα θέλει να φύγει και πρέπει να παραιτηθεί ο φίλος του.. από που και ως που? επειδή δουλεύει στον ίδιο χώρο θα συμμετάσχει στους εκβιασμούς και στα παιχνίδια του ts?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, xarda είπε

Είχαμε ενα χαζο που οσες φορες και να του εξηγουσες δεν μπορούσε να καταλάβει.

Kανεις δεν ειναι χαζος.

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnieXoX είπε

Το βασικό είναι πως ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ! Άλλαξε πόστο ο άλλος! Τώρα τα υπόλοιπα που λέει ο ts είναι να χαμε να λέγαμε... συγκεκριμένος δε γίνεται.. μαζι με τον άλλον δε δουλεύει.. αλλο αντικείμενο ο ένας, άλλο ο άλλος.. τώρα θέλει να φύγει και πρέπει να παραιτηθεί ο φίλος του.. από που και ως που? επειδή δουλεύει στον ίδιο χώρο θα συμμετάσχει στους εκβιασμούς και στα παιχνίδια του ts?

ω ναι 

αλλιως να μην πηγαινε... το λαθοσ ειναι στον τσ που διαλεξε εναν απατεωνα για να παρει μαζι του 

Δημοσ.

Γιατί? Του είχε πει από την αρχή ο ts πάμε εκεί να εκβιασουμε? Είχαν εξηγηθεί όλες οι πτυχές? Του αν παραιτηθώ θα φύγεις και εσύ είναι εντελώς μετέωρο. Αν ο αλλος έχει κάνει οικογένεια στο ενδιάμεσο, θα παραιτηθει επειδή θέλει να παίξει ο ts? Οι ανάγκες και οι προτεραιότητες διαφοροποιούνται με τον καιρό. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...