Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα κάτι. Για ποιο λόγο ο TS εξ'αρχής απαίτησε απο το φίλο του να φύγει κι αυτος; Για ηθικούς λόγους, ως συμπαράσταση; Για να πάνε πακέτο σε μια άλλη δουλειά όπως ο Σιμεόνε με τον Μπούργκος; Ή επειδή σου λεει: πούστη, τωρα που έμεινα εγώ χωρίς δουλειά, θα έχεις εσυ και μάλιστα χάρη σε μένα; Παραιτήσου να ψάχνουμε κι οι δυο. 

Αν ισχύει το πρώτο, αρκετά ρομαντικό αλλά δεν είναι ιδιοκτησία σου, ελεύθερος άνθρωπος είναι κι αφού έχει ανάγκη τα λεφτα λογικό να μείνει

Αν ισχύει το δεύτερο, να δεχτώ οτι ο TS έχει ένα δίκιο αλλά χαλάνε συνεργασίες δεκαετιών και δε το παίρνουν τόσο κατάκαρδα

Αν ισχύει το τρίτο, ο φιλος σου, πολυ κακως συναναστρέφεται άτομα σαν εσένα διότι δεν είσαι πραγματικά φίλος του, μάλλον τον αγαπάς όταν είσαι απο πάνω. Θα έπρεπε να χαίρεσαι που ένας φίλος σου χωρίς καλα οικονομικά βολεύτηκε σε σταθερη δουλειά

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Αν ησουν σε μια χωρα με πολυ χαμηλα ποσοστα ανεργιας θα συμφωνουσα. Αλλα εισαι σε μια χωρα που βρισκεις δουλεια με το σταγονομετρο και το να απαιτεις να φυγει και ο αλλος μαζι σου ειναι ανηθικο απο μονο του. Ολα τα αλλα για συμφωνιες και ιστοριες ειναι να χαμε να λεγαμε. Εκτος κι αν φυγει και αυτος, θα του δινεις καθε μηνα το μισθο που θα επερνε απο τη δουλεια. 

Διαφωνώ και το βλέπω καθημερινά γύρω μου. Δηλαδή επειδή υπάρχει τόση ανεργία δηλαδή τι;;;; Υπάρχουν τεράστιες προοπτικές εξέλιξης αν σταματήσουμε επιτέλους να μιζεριάζουμε για την ανεργία και παραβλέπουμε συμφωνίες οι οποίες μόνο προς το καλό στρέφονται και όχι στην εκμετάλευση στο βόλεμα κτλ....Η ανάπτυξη των ανθρώπων στον εργασιακό τομέα μπορεί να έρθει μόνο μεσα απο καθημερινή προσπάθεια και απόδοση θεωρητική και πρακτική. Κοίτα ορισμένους δημοσιους υπαλληλους που στρωνουν τις κωλαρες τους σε ενα γραφειο και δεν ξερουν να εκτυπώσουν μια Α4 και κοιτα ενα στον ιδιωτικο τομεα (χωρις να υπερασπίζομαι τον ιδιωτικο τομέα) που τρεχει και μαθαίνει και προχωράει τη δουλειά. Τακτικές οπως τη δική μου λειτουργούν υπερ της επιχείρησης και των εργοδοτών και των εργαζομένων καθως ζητας τη βελτίωση με το αντίστοιχο τίμημα βεβαια.

Αυτο που επίσης παρατηρώ ειναι το οτι πολλοι είναι μακροχρόνια ανεργοι και οταν τους παίρνεις στη δουλειά δεν δουλεύουν, τεμπελιάζουν ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! Τον γ#$@$ κύριε πρόεδρε η δεν τον γ#$#@$ ;;;;

Μήπως να ζητήσω και συγνώμη στην τελική που τον πήρα και για δουλειά;;;;;;;;;;

Επεξ/σία από xarda
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, xarda είπε

Διαφωνώ και το βλέπω καθημερινά γύρω μου. Δηλαδή επειδή υπάρχει τόση ανεργία δηλαδή τι;;;; Υπάρχουν τεράστιες προοπτικές εξέλιξης αν σταματήσουμε επιτέλους να μιζεριάζουμε για την ανεργία και παραβλέπουμε συμφωνίες οι οποίες μόνο προς το καλό στρέφονται και όχι στην εκμετάλευση στο βόλεμα κτλ....Η ανάπτυξη των ανθρώπων στον εργασιακό τομέα μπορεί να έρθει μόνο μεσα απο καθημερινή προσπάθεια και απόδοση θεωρητική και πρακτική. Κοίτα ορισμένους δημοσιους υπαλληλους που στρωνουν τις κωλαρες τους σε ενα γραφειο και δεν ξερουν να εκτυπώσουν μια Α4 και κοιτα ενα στον ιδιωτικο τομεα (χωρις να υπερασπίζομαι τον ιδιωτικο τομέα) που τρεχει και μαθαίνει και προχωράει τη δουλειά. Τακτικές οπως τη δική μου λειτουργούν υπερ της επιχείρησης και των εργοδοτών και των εργαζομένων καθως ζητας τη βελτίωση με το αντίστοιχο τίμημα βεβαια.

Αυτο που επίσης παρατηρώ ειναι το οτι πολλοι είναι μακροχρόνια ανεργοι και οταν τους παίρνεις στη δουλειά δεν δουλεύουν, τεμπελιάζουν ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! Τον γ#$@$ κύριε πρόεδρε η δεν τον γ#$#@$ ;;;;

Μήπως να ζητήσω και συγνώμη στην τελική που τον πήρα και για δουλειά;;;;;;;;;;

δηλαδη τι καλο προσφερει αυτη η συμφωνια που του επεβαλες?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δηλαδη τι καλο προσφερει αυτη η συμφωνια που του επεβαλες?

πολλά θετικά για όλους μας.Σίγουρα όχι να στρωσουμε την κωλαρα μας πάντως.

Δεν εβαλα το πιστολι σε κανενως το κεφαλι λεγοντας του θα ερθεις για δουλειά αλλιως θα σε πυροβολήσω....

Επεξ/σία από xarda
Δημοσ.

Δεν μας απαντάς ούτε για τον κλάδο, ούτε για το ύψος των απολαβών, ούτε και γιατί να παραιτηθεί και αυτός, από τη στιγμή που δουλεύει ανεξάρτητα από εσένα (δεν είστε ομάδα στο ίδιο project).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xarda είπε

πολλά θετικά για όλους μας.Σίγουρα όχι να στρωσουμε την κωλαρα μας πάντως.

ειμαι χαζος, εξηγησε μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, xarda είπε

Είχαμε ενα χαζο που οσες φορες και να του εξηγουσες δεν μπορούσε να καταλάβει.

μην αγχωνεσαι, τα πιανω γρηγορα αρκει αυτα που μου λενε να χουν λογικη

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω θυμάμαι που ήμουν σε ένα μπαρ στη Σαντορίνη με ένα φίλο τύφλα από το μεθύσι. Βλέπουμε μια γκόμενά που μας άρεσε και στους δυο και Ρίχνουμε κλήρο ποιος θα της την πέσει.Δυστυχως κέρδισα εγώ, την έριξα, αλλά την άλλη μέρα που την είδαμε ξεμεθυστοι πάθαμε σοκ ,αλλά πίσω δεν έκανα. Αυτοί είναι φίλοι!!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xarda είπε

Μπορει ενας χαζος να σκεφτει με λογική;;;;

μα δε σκεφτομαι τιποτα, εσυ θα μου εξηγησεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, AristidisZ said:

Δε μας λες όμως τι δουλειά είναι

Και άντε, δε θες να πεις, πες τουλάχιστον για τι μισθό μιλάμε 

Αν ήθελε να πει θα το είχε κάνει εδώ και κάμποσα posts... 😛

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...