Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xarda είπε

Ζούμε απο τη δουλειά μας και όχι δεν είμαστε φορτωμένοι με 100ευρα...Αυτο βεβαια δεν σημαίνει πως κατεβάζουμε παντελονια και στηνόμαστε για ^%#^#&^&.....

Επίσης να ενημερώσω πως στην Ελλαδα με 25% ανεργία έψαχνα 1,5 μήνα να βρώ άτομο για δουλειά και δεν έβρισκα.......αλήθεια......

Πεστα ρε φίλε

Που ψάχνω προγραμματιστές και έχουν έρθει 100 άτομα τα οποία λένε πως ξέρουν και όταν τους βάζω ένα απλο τεστ επιπέδου 1 έτους βασικά πράγματα έχουν κοπεί και οι 100

2 χρόνια ψάχνουν και δεν βρίσκουν φιλοι μου

Όλοι έχουν γίνει θεωρητικοί

Δύστυχος η ευτυχώς οι εργοδότες θέλουν το μανικακη τους όταν τους πιάσεις στην ανάγκη kai einai καθηκων σου να τους την φορεσεισ οταν μπορεσεισ καθοσ το αντιθετο απο οτι βλεπω και απο τα σχολια εδω μεσα πλεον ειναι το standart 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Δεν είμαστε φιλολογικό φόρουμ…

Εισαι στην ενοτητα Μπλα Μπλα. Μπορεις να συζητησεις οτιδηποτε. Σορρυ που στην χαλαω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε

Εισαι στην ενοτητα Μπλα Μπλα. Μπορεις να συζητησεις οτιδηποτε. Σορρυ που στην χαλαω. 

ναι αλλα σχετικα με φιλολογικεσ υποδηξεις εχω θεμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε

ναι αλλα σχετικα με φιλολογικεσ υποδηξεις εχω θεμα

Αυτο ειναι θεμα δικο σου ομως, οχι της ενοτητας που συζητας. Αν δεν το αντεχεις, δεν συμμετεχεις. So simple. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xarda είπε

Ζούμε απο τη δουλειά μας και όχι δεν είμαστε φορτωμένοι με 100ευρα...Αυτο βεβαια δεν σημαίνει πως κατεβάζουμε παντελονια και στηνόμαστε για ^%#^#&^&.....

Επίσης να ενημερώσω πως στην Ελλαδα με 25% ανεργία έψαχνα 1,5 μήνα να βρώ άτομο για δουλειά και δεν έβρισκα.......αλήθεια......

Δηλαδη πηγες στο τοπικο ΚΠΑ2 ειπες θελω εργαζομενο και ακομα δεν βρισκεις;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε

Αυτο ειναι θεμα δικο σου ομως, οχι της ενοτητας που συζητας. Αν δεν το αντεχεις, δεν συμμετεχεις. So simple. 

αυτο που λεσ θα πρεπει να υσχυει και σε αυτον που μου την ειπε ... σωστα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Πεστα ρε φίλε

Που ψάχνω προγραμματιστές και έχουν έρθει 100 άτομα τα οποία λένε πως ξέρουν και όταν τους βάζω ένα απλο τεστ επιπέδου 1 έτους βασικά πράγματα έχουν κοπεί και οι 100

Δύστυχος η ευτυχώς οι εργοδότες θέλουν το μανικακη τους όταν τους πιάσεις στην ανάγκη kai einai καθηκων σου να τους την φορεσεισ οταν μπορεσεισ καθοσ το αντιθετο απο οτι βλεπω και απο τα σχολια εδω μεσα πλεον ειναι το standart 

Όντως έτσι είναι.... Το περίεργο επίσης που παρατηρώ είναι πως ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ κι ολας καθώς το παίζουν θεωρητικοί υπερεπιστήμονες αλλά όταν τους βάζεις στο πεδίο

και τους λές σήμερα αυτή είναι η δουλειά μας σε κοιτάνε μεσα στα μάτια όπως κοιτάει η αγελάδα το τραίνο (ενώ εχουν τα "χαρτιά" τους βεβαίως βεβαίως)!!!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ ρωτάω εσένα.

Αν για τον Α, Β, Γ λόγο έφευγε ο φίλος σου η τον έφευγαν απο τη δουλειά, θέλεις να μας πείς οτι θα έφευγες και εσύ;

Αμφιβάλλω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Και εγώ ρωτάω εσένα.

Αν για τον Α, Β, Γ λόγο έφευγε ο φίλος σου η τον έφευγαν απο τη δουλειά, θέλεις να μας πείς οτι θα έφευγες και εσύ;

Αμφιβάλλω.

Όσο και αν αν αμφιβάλλεις εγώ ημουν ο πρώτος που του το είπα αυτο. Ακριβώς αν για καποιο αδικο λόγο τον "έφευγαν" θα φεύγαμε όλοι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, donblunts είπε

Και εγώ ρωτάω εσένα.

Αμφιβάλλω.

δεν ξερω εαν ρωτας εμενα αλλα 

Σε τέτοιες σχέσεις ποτέ δεν φεύγει η φεύγουν αυτόν που έφερες εσύ… είναι κατι σαν προστατευόμενος σου  

Των πληρώνουν και κάθετε …

Είπαμε deal is a deal

Εάν εγω εχω επιλέξει να φέρω καποιον τοτε είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό που λες γιατί στην επομένη δουλειά δεν θα των πάρω μαζί μου

Χωρίς να συμβαίνει βεβαια ότι δεν έχουμε δει και τέτοια ρουσφέτια πολιτικά συνήθως που στην siemens πληρωναν 20 ατομα που τα ειχε στείλει γνωστό πολίτικο πρόσωπο (τους πλήρωναν 2κ για να κάθονται … (ψαξτε orito thema )

Επεξ/σία από kostakis81
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostakis81 είπε

Σε τέτοιες σχέσεις ποτέ δεν φεύγει η φεύγουν αυτόν που έφερες εσύ… είναι κατι σαν προστατευόμενος σου  

Είπαμε deal is a deal

Και έτσι είναι. σωστά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Είπαμε deal is a deal

Όχι δεν απευθύνομαι σε σένα.

6 λεπτά πριν, xarda είπε

Όσο και αν αν αμφιβάλλεις εγώ ημουν ο πρώτος που του το είπα αυτο. Ακριβώς αν για καποιο αδικο λόγο τον "έφευγαν" θα φεύγαμε όλοι.

Συγνώμη τι σκεπτικό είναι αυτό; Πόσο χρονών είστε;
ΦΙΛΟΣ σου έχει ανάγκη - απ'ότι μας λες - απο μεροκάματο, και επειδή δεν παίρνεις αύξηση εσύ και θες να φύγεις, να φύγει και εκείνος;

Σιγοντάρει και ο άλλος, αντε να καταλάβεις οτι αυτό που θες να κάνεις είναι φιλικά ανήθικο.

Επεξ/σία από donblunts
  • Thanks 2
Δημοσ.

Φιλε xarda αυτα που λες δεν συμβαδιζουν με την οικονομικη κατασταση της χωρας. Οκ ναι σωστος εβαλες τον φιλο σου στη δουλεια, αλλα το να διωξουν εσενα και να ζητας απο τον ιδιο να φυγει κι αυτος, μονο ζηλεια δειχνει. Θα επρεπε ΜΟΝΟ να χαιρεσαι γι αυτον και οχι να ζητας να φυγει. "Φιλος" σου λεει μετα. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Πεστα ρε φίλε

δεν βρισκουν ή δεν θελουν να πληρωσουν? οι εμπειροι του καθε κλαδου δεν καθονται να μπλεκουν με πασατεμπο, αμα δεν υπαρχει ρευστο πρεπει να βρουν ατομα νεα (ασχετους δηλαδη καθως στις σχολες δεν μαθαινεις τιποτα) και να τους εκπαιδευσουν

Δημοσ.

Να δείτε που στο τέλος θα φανεί ότι έχουν υποσχεθεί τη θέση του θεματοθέτη, στο φίλο του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...