Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Μάγκες καλά έκανε ο φίλος και εκνευρίστηκε

Συμβαίνει συχνά στον τομέα μου

Άρχετε ο τάδε διευθυντής από την τάδε ανταγωνίστρια εταιρία και φέρνει και 4-5 άτομα μαζί του

Βέβαια μιλάμε για σοβαρούς μισθούς  και όχι πενταροδεκάρες

Καθε3τε 2-3 χρονιά και φεύγει παίρνοντας μαζί του αυτούς που έφερε

Λέγετε loyiality στην πιάτσα και είναι πολύ καλό στον επαγγελματικό στίβο

Απορώ πως σας φανηκε περιεργο

Ο θεμος (θεος σχωρεστον )δεν έπαιρνε τον περρη μαζι του οπου πήγαινε ?

Όταν εφευγε ο θεμος εφευγε και ο περρης … αν θυμαστε στα μισα ενός ταλεντ σοου ειχε φυγει …από το καναλη

Ετσι είναι deal is a deal

κυριε ποσο χρονων ειστε και ποσεσ δουλειεσ εχετε αλαξει???

Όταν είσαι σοβαρός και κορυφή στον χώρο σου δουλεύεις με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτοί σε ακόλουθουn … έτσι είναι…

Είναι τις λογικής εγω για να ερθω θα φερω και τους ταδε μαζι μου οι οποίοι θα πληρωθούν τόσα κλπκλπ

Take it or leave it

Κύριε, μάθε να βάζεις ''σ'' τελικό, μετά πάρε γραμμή οτί το άτομο είναι χαμηλόμισθο και κοιτάει την πάρτη του, ζηλεύει.

25% ανεργία και τον ενοχλεί που ο δίπλα του είναι χαρούμενος με κάτι που δεν μπορεί να είναι και αυτός

• Like 3
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tz3s είπε

Κύριε, μάθε να βάζεις ''σ'' τελικό, μετά πάρε γραμμή οτί το άτομο είναι χαμηλόμισθο και κοιτάει την πάρτη του, ζηλεύει.

25% ανεργία και τον ενοχλεί που ο δίπλα του είναι χαρούμενος με κάτι που δεν μπορεί να είναι και αυτός

Κύριε το ότι η ανεργία είναι στο 25 % δεν αναγκάζει κανέναν να βάζει νερό στο κρασί του

Όταν πουλάς κατι καλό τότε θα στα δώσουν οσα και αν ζητήσεις (λεφτα,συνεργατες κλπ)

Το ς τελικό είναι δικαίωμα μου να το βάζω όπου γουστάρω και όπως γουστάρω και αν δεν σας αρέσει τοτε ξεπαρεου …δεν σας αφορά ούτε επιτρέπω να μου κάνετε  φιλολογική κατήχηση

Δεν είμαστε φιλολογικό φόρουμ…

• Like 1
Δημοσ.

Πως φτάσαμε να συγκρίνουμε τον TS με έναν υπουργό που παίρνει και την κουστωδία του μαζί σε ένα υπουργείο...

¯\_(ツ)_/¯

Δημοσ.

Το εάν ζηλεύει η όχι δεν είναι στο πεδίο συζητήσεως καθώς η συμφωνία είναι συμφωνία και θα μπορουσε να παρει καποιον άλλο μαζι του στη δουλεια

Ο κάθε ένας θέλει να κάνει τους εκβιασμούς του στις δουλείες που πάει και ο φίλος του στέρησε αυτό το δικαίωμα

• Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, xarda είπε

Μπλεκω σε μια δουλειά και μετα απο λίγο καιρο παίρνω και ενα φίλο μου με συμφωνία πως αν φύγω εγω

(παραιτηθώ για κάποιο σοβαρό λογο) θα φύγει και αυτός. Τα οικονομικα μας οχι σε καλή κατασταση. Μετα απο ενα τριμηνο τον τοποθετούν σε άλλη θέση

με λίγο λιγοτερα λεφτα αλλα και πολύ λιγότερη δουλειά (βολεύτηκε με μια λέξη). Εγω απαιτω αύξηση στο μισθό μου και δεν την παίρνω παρόλο που την

αξίζω σαφεστατα αλλα δεν μου τη δίνει ο εργοδότης (Ελλαδιστάν). Είμαι ετοιμος να παραιτηθώ και το ανακοινώνω στο φίλο μου ο οποίος τώρα αρνειται να φύγει.

Θεωρείται πως λάθος στην όλη υπόθεση είμαι εγώ που πάω να τον ξεβολεψω ή ο φίλος μου που ενω εξαρχης συμφώνησε τώρα αλλάζει τροπάριο;;

1. Τη συμφωνία που κάνατε εσύ την ξέρεις και αυτός, εμείς τι να σου πούμε;

2. Αν αυτός παραιτηθεί μαζί σου, έχεις εσύ να του δώσεις δουλειά (άμεσα ή έμμεσα);

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, phanispal said:

Άραγε έχει ξυπνήσει μετά το χθεσινό hangover ο TS;

και θα πει ένα:

e31.jpg

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.

Δύσκολοι καιροί για να απαιτείς από τον φίλο σου να εγκαταλείψει την δουλειά του,εκτός κι αν δεν έχετε οικονομικό πρόβλημα και δουλεύετε για χόμπυ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Δύσκολοι καιροί για να απαιτείς από τον φίλο σου να εγκαταλείψει την δουλειά του,εκτός κι αν δεν έχετε οικονομικό πρόβλημα και δουλεύετε για χόμπυ

mono esy to exeis piasei to noima file 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα το οτι πονεσαν τα ματια μου ειναι λίγο με αυτα που διαβάζω...

Μόνο ο kostakis81 επιασε το νόημα και όντως έτσι είναι (χωρίς να είμαι διευθυντης ή ιδιοκτήτης αλλα μπορω να επιλέγω αυτούς που θέλω στον τομέα που δουλεύω)....

πολύ σωστά γραφει τα παρακάτω:

Spoiler

Μάγκες καλά έκανε ο φίλος και εκνευρίστηκε

Συμβαίνει συχνά στον τομέα μου

Άρχετε ο τάδε διευθυντής από την τάδε ανταγωνίστρια εταιρία και φέρνει και 4-5 άτομα μαζί του

Βέβαια μιλάμε για σοβαρούς μισθούς  και όχι πενταροδεκάρες

Καθε3τε 2-3 χρονιά και φεύγει παίρνοντας μαζί του αυτούς που έφερε

Λέγετε loyiality στην πιάτσα και είναι πολύ καλό στον επαγγελματικό στίβο

Απορώ πως σας φανηκε περιεργο

Ο θεμος (θεος σχωρεστον )δεν έπαιρνε τον περρη μαζι του οπου πήγαινε ?

Όταν εφευγε ο θεμος εφευγε και ο περρης … αν θυμαστε στα μισα ενός ταλεντ σοου ειχε φυγει …από το καναλη

Ετσι είναι deal is a deal

κυριε ποσο χρονων ειστε και ποσεσ δουλειεσ εχετε αλαξει???

Όταν είσαι σοβαρός και κορυφή στον χώρο σου δουλεύεις με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτοί σε ακόλουθουn … έτσι είναι…

Είναι τις λογικής εγω για να ερθω θα φερω και τους ταδε μαζι μου οι οποίοι θα πληρωθούν τόσα κλπκλπ

Take it or leave it

Επίσης το οτι θελεις να δημιουργήσεις ενα team ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ με (25% ανεργία) που "σπάει κόκκαλα" και δεν μασάει πουθενα δεν νομιζω οτι ειναι καταδικαστέο ή ότι αναγκαστικα θα πρέπει κάποιος να ζηλεύει. Το να απαιτείς επίσης να πληρώνεσαι όπως πρέπει για αυτά που αποδίδεις είναι αυτονόητο διαφορετικά να κατεβάσουμε και τα παντελόνια να μας γα%%^@#ουν οι εργοδότες.

Πράγματι πάντως είναι ξεκάθαρο deal μεταξυ εργαζομένου και εργοδότη.

Επεξ/σία από xarda
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

κι εγώ διαφωνώ με την "απαίτηση" να φύγει και ο γνωστός/φίλος σου από τη δουλειά.

Αν τώρα όπως έγραψε ο czarjuly  και για τους δύο σας αυτή η δουλειά είναι χόμπυ μπορείτε να το κουβεντιάσετε μεταξύ σας!!! ;)

Δημοσ.

Ζούμε απο τη δουλειά μας και όχι δεν είμαστε φορτωμένοι με 100ευρα...Αυτο βεβαια δεν σημαίνει πως κατεβάζουμε παντελονια και στηνόμαστε για ^%#^#&^&.....

Επίσης να ενημερώσω πως στην Ελλαδα με 25% ανεργία έψαχνα 1,5 μήνα να βρώ άτομο για δουλειά και δεν έβρισκα.......αλήθεια......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...