Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Και γιατί να μην παντρευτούν μεταξύ τους;

Να παντρευτούν αλλά με συμφωνία αν πεθάνει ο ένας, να αυτοκτονήσει καπάκι και ο άλλος.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xarda είπε

Μπλεκω σε μια δουλειά και μετα απο λίγο καιρο παίρνω και ενα φίλο μου

Έμπλεξες εσύ, και είπες κάτσε να μπλέξω και το φιλαράκι μου...

Απαράδεκτος!

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι σπίτι τι θα γίνεται..

Μωρό μαγείρεψε αλλά αν δεν πεινάω... ξέρεις!!

Επεξ/σία από giannis2429
Δημοσ.

Είχα συμφωνήσει με το καλύτερο μου φίλο να μην πάει σε ένα πάρτυ αν δεν ήμουν και εγώ,τελικά δεν με κάλεσαν και αυτός πήγε...νευρίασα πολύ μαζι του και τσακώθηκαμε,αυτό έγινε πριν 22 χρόνια,ο οχτάχρονος εαυτός μου θα συμφωνούσε με τον ts  😑

• Like 2
Δημοσ.

Διαβαζω τον τιτλο και σκεφτομαι "πηρε καποιον φιλο σε δουλεια και ειναι τοσο ασυνεπης που το μετανιωσε"... και μετα διαβαζω αυτα που γραφεις... what the f... is wrong with u, dude??? και δεν ειναι καν παρασκευη..

• Like 4
Δημοσ.

Ναι θα έπρεπε να παραιτηθεί, δε βάζουμε ποτέ τη φιλία πάνω από τίποτα.άσε τους άλλους που γράφουνε χριστομαθειες.βολεμένοι είναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Μεγάλη Πέμπτη βδομάδα μετράει σαν αργία ή Π-Σ-Κ για τα τρολλοθέματα στο insomnia; 🤔

Επεξ/σία από NT1G
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xarda είπε

Μπλεκω σε μια δουλειά και μετα απο λίγο καιρο παίρνω και ενα φίλο μου με συμφωνία πως αν φύγω εγω

(παραιτηθώ για κάποιο σοβαρό λογο) θα φύγει και αυτός. Τα οικονομικα μας οχι σε καλή κατασταση. Μετα απο ενα τριμηνο τον τοποθετούν σε άλλη θέση

με λίγο λιγοτερα λεφτα αλλα και πολύ λιγότερη δουλειά (βολεύτηκε με μια λέξη). Εγω απαιτω αύξηση στο μισθό μου και δεν την παίρνω παρόλο που την

αξίζω σαφεστατα αλλα δεν μου τη δίνει ο εργοδότης (Ελλαδιστάν). Είμαι ετοιμος να παραιτηθώ και το ανακοινώνω στο φίλο μου ο οποίος τώρα αρνειται να φύγει.

Θεωρείται πως λάθος στην όλη υπόθεση είμαι εγώ που πάω να τον ξεβολεψω ή ο φίλος μου που ενω εξαρχης συμφώνησε τώρα αλλάζει τροπάριο;;

είσαι απο τα πιο γελοία άτομα που έχω δει εδω μέσα . πραγματικά λυπάμαι αυτούς με τους οποίους συναναστρέφεσαι. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μάγκες καλά έκανε ο φίλος και εκνευρίστηκε

Συμβαίνει συχνά στον τομέα μου

Άρχετε ο τάδε διευθυντής από την τάδε ανταγωνίστρια εταιρία και φέρνει και 4-5 άτομα μαζί του

Βέβαια μιλάμε για σοβαρούς μισθούς  και όχι πενταροδεκάρες

Καθε3τε 2-3 χρονιά και φεύγει παίρνοντας μαζί του αυτούς που έφερε

Λέγετε loyiality στην πιάτσα και είναι πολύ καλό στον επαγγελματικό στίβο

Απορώ πως σας φανηκε περιεργο

Ο θεμος (θεος σχωρεστον )δεν έπαιρνε τον περρη μαζι του οπου πήγαινε ?

Όταν εφευγε ο θεμος εφευγε και ο περρης … αν θυμαστε στα μισα ενός ταλεντ σοου ειχε φυγει …από το καναλη

Ετσι είναι deal is a deal

21 λεπτά πριν, C(r)y είπε

είσαι απο τα πιο γελοία άτομα που έχω δει εδω μέσα . πραγματικά λυπάμαι αυτούς με τους οποίους συναναστρέφεσαι. 

κυριε ποσο χρονων ειστε και ποσεσ δουλειεσ εχετε αλαξει???

Όταν είσαι σοβαρός και κορυφή στον χώρο σου δουλεύεις με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτοί σε ακόλουθουn … έτσι είναι…

Είναι τις λογικής εγω για να ερθω θα φερω και τους ταδε μαζι μου οι οποίοι θα πληρωθούν τόσα κλπκλπ

Take it or leave it

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Μάγκες καλά έκανε ο φίλος και εκνευρίστηκε

Συμβαίνει συχνά στον τομέα μου

Άρχετε ο τάδε διευθυντής από την τάδε ανταγωνίστρια εταιρία και φέρνει και 4-5 άτομα μαζί του

Βέβαια μιλάμε για σοβαρούς μισθούς  και όχι πενταροδεκάρες

Καθε3τε 2-3 χρονιά και φεύγει παίρνοντας μαζί του αυτούς που έφερε

Λέγετε loyiality στην πιάτσα και είναι πολύ καλό στον επαγγελματικό στίβο

Απορώ πως σας φανηκε περιεργο

Ο θεμος (θεος σχωρεστον )δεν έπαιρνε τον περρη μαζι του οπου πήγαινε ?

Όταν εφευγε ο θεμος εφευγε και ο περρης … αν θυμαστε στα μισα ενός ταλεντ σοου ειχε φυγει …από το καναλη

Ετσι είναι deal is a deal

κυριε ποσο χρονων ειστε και ποσεσ δουλειεσ εχετε αλαξει???

Όταν είσαι σοβαρός και κορυφή στον χώρο σου δουλεύεις με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτοί σε ακόλουθουn … έτσι είναι…

Είναι τις λογικής εγω για να ερθω θα φερω και τους ταδε μαζι μου οι οποίοι θα πληρωθούν τόσα κλπκλπ

Take it or leave it

ο ΤΣ ουτε διευθυντης ειναι ουτε τον κοβω να ειναι σε καμια "σοβαρη" δουλεια, μεροκαματα κανει μαλλον

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

μα γιατί σασ φαίνετε περίεργο κύριε 

συμβαίνει παντού ...

απο την κυβέρνηση εως την τελευταία εταιρία 

ο κάθε υπουργός δεν φέρνει για συμβούλους ανθρώπους που ξέρει και εμπιστεύεται otan analambanei xartofylakeio?

εσεισ θα μπορούσατε να δουλέψετε με ανθρώπους που δεν εμπιστευόσαστε σε μια υπεύθυνη δουλειά??

2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

ο ΤΣ ουτε διευθυντης ειναι ουτε τον κοβω να ειναι σε καμια "σοβαρη" δουλεια, μεροκαματα κανει μαλλον

πιθανον .. αλλα παει να φτοιαξει καταστασουλα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...