xarda Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μπλεκω σε μια δουλειά και μετα απο λίγο καιρο παίρνω και ενα φίλο μου με συμφωνία πως αν φύγω εγω (παραιτηθώ για κάποιο σοβαρό λογο) θα φύγει και αυτός. Τα οικονομικα μας οχι σε καλή κατασταση. Μετα απο ενα τριμηνο τον τοποθετούν σε άλλη θέση με λίγο λιγοτερα λεφτα αλλα και πολύ λιγότερη δουλειά (βολεύτηκε με μια λέξη). Εγω απαιτω αύξηση στο μισθό μου και δεν την παίρνω παρόλο που την αξίζω σαφεστατα αλλα δεν μου τη δίνει ο εργοδότης (Ελλαδιστάν). Είμαι ετοιμος να παραιτηθώ και το ανακοινώνω στο φίλο μου ο οποίος τώρα αρνειται να φύγει. Θεωρείται πως λάθος στην όλη υπόθεση είμαι εγώ που πάω να τον ξεβολεψω ή ο φίλος μου που ενω εξαρχης συμφώνησε τώρα αλλάζει τροπάριο;; 1 1 8 2
Δημοφιλής ανάρτηση NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο, να παραιτηθείς εσύ και να φύγει και ο άλλος. Τι είναι αυτό ανέκδοτο; 32
Mr^Robot Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) +1^ Ποιος ο λόγος της αρχικής συμφωνίας ; Και γιατί να θέλει να φύγει αφού καβατζωθηκε ; Εδώ κάνουμε μεροκάματα όπου βρούμε για να τα βγάλουμε πέρα , δεν μας παίρνει να είμαστε κ επιλεκτικοί , πόσο μάλλον σε μια εργασία με λίγα βάσανα κ ένα αξιοπρεπή μισθό. ούτε σε χίλια χρόνια δεν θα αλλάξει η νοοτροπία του Έλληνα τλκ. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Mr^Robot 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ομολογω τετοια "συμφωνια" δεν εχω ξαναδιαβασει . 12
Thulogur Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Του φιλου σου του έτυχε κατι καλό, προτιμότερο θα ειναι να χαίρεσαι και εσυ για αυτό παρα να θες να σε ακολουθήσει (στην ανεργία πιθανότατα). Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Thulogur 6 1
xrist0s4 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου.Αν δεν σ αρέσει φύγε κ μην κοιτάς τι κάνει η τι θα κάνουν στον άλλο.
TechnoState Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Νομίζω είσαι λιιιιγο λάθος. Εκτός εαν δεν μας έχεις δώσει όλες τις παραμέτρους. 1
dimpa16 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, xarda είπε Μπλεκω σε μια δουλειά και μετα απο λίγο καιρο παίρνω και ενα φίλο μου με συμφωνία πως αν φύγω εγω (παραιτηθώ για κάποιο σοβαρό λογο) θα φύγει και αυτός. Τα οικονομικα μας οχι σε καλή κατασταση. Μετα απο ενα τριμηνο τον τοποθετούν σε άλλη θέση με λίγο λιγοτερα λεφτα αλλα και πολύ λιγότερη δουλειά (βολεύτηκε με μια λέξη). Εγω απαιτω αύξηση στο μισθό μου και δεν την παίρνω παρόλο που την αξίζω σαφεστατα αλλα δεν μου τη δίνει ο εργοδότης (Ελλαδιστάν). Είμαι ετοιμος να παραιτηθώ και το ανακοινώνω στο φίλο μου ο οποίος τώρα αρνειται να φύγει. Θεωρείται πως λάθος στην όλη υπόθεση είμαι εγώ που πάω να τον ξεβολεψω ή ο φίλος μου που ενω εξαρχης συμφώνησε τώρα αλλάζει τροπάριο;; Μου αρέσει ρε φίλε που κατηγορείς την Ελλάδα για τα μυαλά που κουβαλάς. 5
Addicted_21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ή τα μυαλά μου πονάνε, ή δεν κατάλαβα σωστά. 1 1
cabdik Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xarda είπε Μπλεκω σε μια δουλειά και μετα απο λίγο καιρο παίρνω και ενα φίλο μου με συμφωνία πως αν φύγω εγω (παραιτηθώ για κάποιο σοβαρό λογο) θα φύγει και αυτός. Τα οικονομικα μας οχι σε καλή κατασταση. Μετα απο ενα τριμηνο τον τοποθετούν σε άλλη θέση με λίγο λιγοτερα λεφτα αλλα και πολύ λιγότερη δουλειά (βολεύτηκε με μια λέξη). Εγω απαιτω αύξηση στο μισθό μου και δεν την παίρνω παρόλο που την αξίζω σαφεστατα αλλα δεν μου τη δίνει ο εργοδότης (Ελλαδιστάν). Είμαι ετοιμος να παραιτηθώ και το ανακοινώνω στο φίλο μου ο οποίος τώρα αρνειται να φύγει. Θεωρείται πως λάθος στην όλη υπόθεση είμαι εγώ που πάω να τον ξεβολεψω ή ο φίλος μου που ενω εξαρχης συμφώνησε τώρα αλλάζει τροπάριο;; Υπογραψατε "Μνημονιο συνεργασιας" στην εργασια...?? Ημαρτον θεε μου τι αλλο θα ακουσω, οσο ζω .....!! εκτος και αν ειναι Τρολοθεμα, οποτε θα συμφωνησω μαζι σου. ναι επρεπε να παραιτηθει και αυτος, να μεινει στο δρομο, και να ξανα..ψαχνει για δουλεια...!! εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο....!! ΥΓ. Ωραιος φιλος εισαι....!!! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από cabdik 1
EvilEyes Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Εγω αν ημουν ο φιλος σου θα σου εκοβα και την Καλημέρα, με τέτοια εγωιστική και απαιτητική συμπεριφορά. 9 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Eγώ το 'χω ξαναδιαβάσει. ''Εργατοπατέρας'' λέγεται. Δε ξέρω για τον φίλο σου αλλά εσύ έχεις μέλλον! lol
haris_216 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Το μοναδικό που θα μπορούσα να δω από την πλευρά σου ts είναι ότι αισθάνεσαι ότι έκανε άλλα από αυτά που (καλώς ή κακώς) "συμφωνήσατε". Δηλαδή σα να σε "πούλησε". Από την άλλη βέβαια η "συμφωνία", απ' όπου και να τη δεις, "μπάζει" (εκτός αν θα μιλούσαμε για 10χρονα). Εκτός πια αν δεν μας τα λες όλα. Αν μάλιστα έρθει ο φίλος σου και ανοίξει σχετικό νήμα εδώ μάλλον θα πάρει απαντήσεις του στυλ "να ξεκόψεις από αυτό το φίλο. Τί φίλος είναι αυτός που στραβώνει επειδή δεν θέλει να πεινάσετε παρέα;"
Silok Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Κάντε κι άλλη συμφωνία,έτσι και παντρευτείτε (όχι μεταξύ σας) μόλις πάρει ο ένας διαζύγιο να πάρει κι ο άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις