JimPap2323 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πριν λίγες μέρες είχα κάνει μια ερώτηση σχετικά για το upwork,νομοθεσία κλπ και αφού έφτιαξα το account μετά από 4 μέρες το μόνο που βλέπω είναι άπειρες δουλειές τις οποίες προφανώς και τις παίρνουν οι Ινδοί και βλέποντας μερικά παραδείγματα το μόνο που κάνουν είναι απλές δουλειές ή από templates/tutorials......το θέμα είναι πώς θα μπορέσω εγώ που μόλις έκανα το account να πάρω έστω και μια γ@@με@η δουλειά απτούς Ινδούς με το να έχω 0 δουλειές στο προφιλ μου?δεν μιλάω μόνο για web dev-des,ασχολούμαι και με γραφιστική (όχι τόσο επαγγελματικά,αλλά σίγουρα καλύτερα απτό 80% των Ινδών που δεν έχουν ιδέα να συνδυάσουν τα χρώματα και κάνουν copy paste δουλειές) ασχολούμαι και λίγο με video editing αλλά σε normal επίπεδο..........έχει κάποιος κάποιο tip-trick????????ειλικρινά βγαίνουν κάτι πολύ εύκολα λεφτά για απλές δουλειές και αναρωτιέμαι σε περίπτωση που κάποιος φτάσει σε κάποιο καλό σημείο πόσα θα βγάζει.......έχει καλά λεφτά,αλλά για μένα που έχω newbie profile δεν βλέπω ελπίδες με τίποτα....έχω βάλει και 5/ώρα και ότι είμαι beginner (έτσι άκουσα σε όλα τα guides) χμμμ δεν ξέρω τι να κάνω.......σκέφτομαι να κάνω ένα portofolio αλλά δεν ξέρω τι projects να βάλω απτήν στιγμή που δεν έχω ούτε μια ειλικρινά μου έρχεται να πέσω κάτω απτά γέλια με το πόσο εύκολα βγάζουν λεφτά όλοι αυτοί οι Ινδοί και ο κάθε καταγωγής freelancer στο upwork όπως είπα και πριν κάνοντας απαίσιες δουλειές........καμία βοήθεια για έναν νέο? ---Ερώτηση το VAT που το βρίσκω και τι ακριβώς είναι?
vadou Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν έχω μπει σε κάποια αντίστοιχη πλατφόρμα για να σου εγγυηθώ ότι δουλεύει, αλλά αυτό που ξέρω/έχω διαβάσει για να σε βοηθήσει στην αρχή είναι το εξής: Ζήτα από φίλους σου να φτιάξουν accounts και να σου δώσουν πλασματικές δουλειές, ώστε να φανεί ότι έχεις αναλάβει projects και ότι έχεις καλά reviews. Θα χάσεις κάποια λίγα χρήματα στην προμήθεια της πλατφόρμας, αλλά θα είναι ψίχουλα σε σχέση με το boost που θα σου δώσει. Αν το δοκιμάσεις και όντως δουλέψει άσε ένα feedback εδώ μήπως ψάχνεται και κάποιος άλλος.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, JimPap2323 είπε Ερώτηση το VAT που το βρίσκω και τι ακριβώς είναι? =ΦΠΑ
JimPap2323 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, vadou είπε Δεν έχω μπει σε κάποια αντίστοιχη πλατφόρμα για να σου εγγυηθώ ότι δουλεύει, αλλά αυτό που ξέρω/έχω διαβάσει για να σε βοηθήσει στην αρχή είναι το εξής: Ζήτα από φίλους σου να φτιάξουν accounts και να σου δώσουν πλασματικές δουλειές, ώστε να φανεί ότι έχεις αναλάβει projects και ότι έχεις καλά reviews. Θα χάσεις κάποια λίγα χρήματα στην προμήθεια της πλατφόρμας, αλλά θα είναι ψίχουλα σε σχέση με το boost που θα σου δώσει. Αν το δοκιμάσεις και όντως δουλέψει άσε ένα feedback εδώ μήπως ψάχνεται και κάποιος άλλος. θα το δοκιμάσω φίλε,και θα γράψω μετά από καιρό για τους υπόλοιπους,ευχαριστώ! 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε =ΦΠΑ το ΦΠΑ της Ελλάδας? το οποίο που το βρίσκω στην μορφή που ζητάει? το ζητάει σαν ID βρήκα σε ένα site αλλά δεν ξέρω αν είναι secure..
tolhc1234 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μάλλον το ΑΦΜ εννοεί. Τι ακριβώς σου ζητάγε;
JimPap2323 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε Μάλλον το ΑΦΜ εννοεί. Τι ακριβώς σου ζητάγε;
JimPap2323 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, prometheas είπε To ΑΦΜ σου θέλει... για να το βάλω θα πρέπει να έχω δηλώσει κάτι στην εφορία τύπου ελεύθερου επαγγελματία και γενικά στην εφορία ότι εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας ή δεν παίζει ρόλο για τέτοια ποσά?
polaki Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Στις 18/4/2019 στις 1:00 ΠΜ, JimPap2323 είπε ειλικρινά μου έρχεται να πέσω κάτω απτά γέλια με το πόσο εύκολα βγάζουν λεφτά όλοι αυτοί οι Ινδοί ---Ερώτηση το VAT που το βρίσκω και τι ακριβώς είναι? Φίλε μου sorry που θα στο πω, αλλά τουλάχιστον "όλοι αυτοί οι Ινδοί" που λες, βρίσκονται ήδη μες την πλατφόρμα και βγάζουν λεφτά, και εσύ κάθεσαι στην απέξω και "γελάς" όπως λες με την ποιότητα της δουλειάς τους.... αλλά παρ΄όλα αυτά έχεις κολλήσει στο τί είναι τo VAT, που το βρίσκεις και ένα σωρό ερωτήσεις για εφορία κλπ? Άστο φιλαράκο. Η πολύ ειρωνεία θα σε φάει εσένα. Επί της ουσίας και επειδή χρησιμοποιώ το Upwork κατά κόρον, όταν θέλω κάτι σχετικά απλό, θα χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες κάποιου freelancer από χαμηλότερου οικονομικού επιπέδου χώρες ώστε να πετύχω αυτό που θέλω γνωρίζοντας ότι θα χρειαστούν καλή καθοδήγηση από μένα. Όταν θέλω κάτι πιο περίπλοκο ή ιδιαίτερο ή τέλος πάντων δεν θέλω να τους παίρνω απ'το χεράκι και να τους εξηγώ το παραμικρό, θα ψάξω για freelancers από Europe. Συγκριτικά, έχω καταλήξει ότι οι Ουκρανοί είναι ο ιδανικός συνδυασμός κόστους/ποιότητας δουλειάς. Πολλές δε φορές, θα αναζητήσω freelancer και από Ελλάδα συγκεκριμένα. Φτιάξε λοιπόν ένα ωραίο προφίλ, βάλε portfolio κάποιες δουλειές που έχεις κάνει εκτός Upwork και σιγά σιγά κάτι μπορεί να γίνει. 5
OUTTTANOWHERE Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Χαίρετε! Επειδή έχω κι εγώ προφίλ στο Upwork όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη , ίσως μπορεί κάποιος που να γνωρίζει να με διαφωτίσει.. Απ' όσο γνωρίζω , για να πληρωθώ θα πρέπει να δώσω το αφμ μου στην πλατφόρμα. Είμαι παράλληλα υποχρεωμένος να δηλώσω έναρξη επιχείρησης στην εφορία ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα