Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, 

Ενας ξαδερφος μου θελει νεο pc (δεν υπολογιζονται η οθονη και τα περιφερειακα). Εκατσα και εψαξα στο σκρουτς, ειδα και τα reviews των υλικων και καταληξα σ'αυτη τη συνθεση απο το e-shop (Θα παρουμε απο κει λογω της πολης που ζουμε σε νησι). Θα ηθελα την αποψη σας παιδια. Υπαρχει καλυτερη εναλλακτικη συνθεση ; Μου διαφυγε κατι;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα προτιμουσαμε να μη δωσουμε παραπανω λεφτα. 

E-shop buy.jpg

Δημοσ.

Η gpu είναι φριχτά overpriced.

Αν υπάρχει η ικανότητα να κουμπώσετε την κάρτα αγοράστε την χωριστά.

πχ 570 8gb στα 155 συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών και κόστους αντικαταβολής

https://www.skroutz.gr/s/15556282/Asrock-Radeon-RX-570-8GB-Phantom-Gaming-X-OC-90-GA0300-00UANF.html

580 8gb στα 195 τελική

https://www.skroutz.gr/s/15442192/Asrock-Radeon-RX-580-8GB-Phantom-Gaming-X-OC-90-GA0000-00UANF.html

Φυσικά λόγω e-shop όλα είναι τσιμπημένα, πιστεύω η ίδια σύνθεση θα κοστίσει λιγότερο με μτφ από αλλού.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι, η κάρτα γραφικών είναι το νούμερο ενα φραγκοφονικό συμβάν του 50ευρου~ και μετά ακολουθεί η cpu στο 20ρικο και μητρικούλα αντι tomahawk στα φράγκα αυτά..

Και ο ssd ανα τέταρτο πεφτει και 2-3 ευρώ!😋

https://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-76e250b-eu-860-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306184

Και να σου πω την αλήθεια, μιας και υπάρχουν αρκετοί καλοί ssd πλέον με λιγότερα χρήματα, μάλλον καναν patriot  θα έπαιρνα στα 30κάτι

Τα αξίζει τα λεφτούλια του νομίζω..

https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu240gs25ssdr-burst-240gb-25-sata-3-p-PER.323119

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας! 

Ξερετε ποιο ειναι το προβλημα; Δεν θελουμε να παραγγειλουμε πχ απο Αθηνα γιατι αμα παθει κατι , ειναι ταλαιπωρια οσο να ειναι να στελνουμε ταχυδρομικως και να περιμενουμε 2 εβδομαδες κτλ.. Εδω υπαρχει και το Πλαισιο αλλα ειναι πολυ χειροτερο ειδικα στις τιμες.

Δημοσ.

Άμα πάθει κάτι θα ταλαιπωρηθείς και θα περιμένεις πολύ από όπου και να αγοράσεις.

Αν θες να είσαι καλυμμένος από πιθανή ταλαιπωρία να αγοράσεις τουλάχιστον τη gpu από amazon.

Αν δεις στο section των προσφορών ανεβαίνουν συχνά προσφορές 580 8gb + 3 παιχνίδια από Ευρωπαϊκά amazon.

Σε κάθε περίπτωση μην πληρώσεις μια 570 4gb όσο μια 580 8gb.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδη κι εγω σε παρόμοια φάση είμαι, ξέρεις γιατί με βολέυει το eshop? (Βεβαια δεν παίρνω απο εκει καρτα γραφικων που είναι τραγελαφικα ακριβή αλλά τα περισσότερα απο εκει τα παίρνω..)

Γιατί εχει 3 ευρω μεταφορικά και κάποιες φορες αν με βγάζει ο δρόμος είναι και δωρεάν (για ποσά κάτω των δωρεάν έτσι κι αλλιώς μεταφ.)ενω απο σκρούτζ βγαίνει και 7-8-9 ευρω αρα αντισταθμίζεται κάπως η ακριβότερη τιμούλα..

Το σημαντικότερο όμως σε σχέση με το ελλατωματικό προιόν είναι οτι αν μου κάτσει στραβή, απλα μιλάω στο τηλ και οταν περάσει το αμάξι για καμιά άλλη παραγγελία , του το δίνω και στην ουσία δεν έχω ούτε μπλεξιμο με ταχυδρομεία ούτε μεταφορικά πήγαιν-έλα κτλ..🙂

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικα βοηθησατε πολυ. 

Κατοπιν μερικων αλλαγων , βελτιωσα συμφωνα με τις προτασεις τη συνθεση και μου βγηκε κιολας φτηνοτερα.

Θα μιλησω με τον ξαδερφο για το θεμα της καρτας γραφικων, θα προσπαθησω να τον πεισω να παρουμε απο αλλου. 

eshop no 2.jpg

Δημοσ.

Πωωωωωωω..... Τώρα σε πηδ@ει η  μητρική... 100~ κάνει αλλού κι εδω 143!😯

Θα μπορούσες αν θες να πας σε αυτή  https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b450m-pro4-retail-p-PER.529041

μόνο και μόνο για να ρίξεις το κόστος απο εκει, αλλά να ξέρεις οτι η tomahawk είναι καλύτερη κι εννοείται οτι και η asrock εΙναι ακριβότερη εδω..

• Like 5
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Πραγματικα βοηθησατε πολυ. 

Κατοπιν μερικων αλλαγων , βελτιωσα συμφωνα με τις προτασεις τη συνθεση και μου βγηκε κιολας φτηνοτερα.

Θα μιλησω με τον ξαδερφο για το θεμα της καρτας γραφικων, θα προσπαθησω να τον πεισω να παρουμε απο αλλου. 

eshop no 2.jpg

Καλησπερα.

Το budget είναι 730€ ; 

Σιγουρεψε ότι μπορείς να πάρεις κάρτα από σκρουτζομαγαζο και ενημέρωσε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Καλησπερα.

Το budget είναι 730€ ; 

Σιγουρεψε ότι μπορείς να πάρεις κάρτα από σκρουτζομαγαζο και ενημέρωσε.

Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θελουμε (κυριως) να παραγγειλουμε απο μαγαζι στην Αθηνα. Μονο σε τοπικα κατατσηματα θα παμε, και εδω δεν εχει και πολλα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Πωωω ρε φίλε δεν παλεύεται το e-shop...

2600 σε τιμή 2600Χ

b450 σε τιμή Χ470

570 4gb σε τιμή 580 8gb

Δεν ήταν έτσι οι μ@λάκες παλιότερα.... Μόνο σε κάρτες γραφικών τουφεκάγανε... Τώρα πλέον όμως μάλλον κοιτάζουν το πλαίσιο και βάζουν 0.35 λεπτά φθηνότερα..

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θελουμε (κυριως) να παραγγειλουμε απο μαγαζι στην Αθηνα. Μονο σε τοπικα κατατσηματα θα παμε, και εδω δεν εχει και πολλα.

Πάντως να ξέρεις δεν υπάρχει λόγος να μην θέλετε....

Δυνατότητα συναρμολόγησης υπάρχει?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Πάντως να ξέρεις δεν υπάρχει λόγος να μην θέλετε....

Δυνατότητα συναρμολόγησης υπάρχει?

Ναι. Ολα εκτος απο τη μητρικη καρτα + επεξεργαστης. Οπως προειπα παραπανω, προτιμαμε τοπικο καταστημα με σερβις ωστε σε ενδεχομενο προβλημα να εχει καπου να απευθυνθει ο ξαδερφος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...