FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ολη μερα αυτο το πραγμα..δεν ειμαι χρηστης wind.Τους πηρα τηλ λενε δε μπορουν να κανουν τιποτα καποιος βαζει το νουμερο μου μαλλον.Μα καλα ποσο χαζος παιζει να ειναι καποιος για να βαζει ολη μερα λαθος κινητο;
frozex Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) κλ σίγουρα δεν βάζει λάθος κινητό. επίτηδες το κάνει, αν χώρισες πρόσφατα, αν έχεις ανήλικο παιδί ή αν είσαι κακό αφεντικό ξέρεις που να ψάξεις για τους ύποπτους. αν έχεις γενέθλια ρώτα τους φίλους σου. Μίλα με την δική σου εταιρία για φραγή ή ψάξε για εφαρμογή που κάνει το ίδιο πράγμα. ΥΓ: μην ξεχάσεις να ρωτήσεις και τον γείτονα που του σκότωσες τον σκύλο. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από frozex
NikosKallithea Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Στην προκειμένη Δεν φταίει η Wind, αλλά κάποιος κολλητός σου Ή κάποιος άλλος ή δεν ξέρω ποιος σε τρολάρει, Πρόσεχε γιατί μπορεί να χώσει και σε άλλα site και να σου ρθει και λογαριασμός.
likos_de Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Κάνε και εσύ τότε λογαριασμό στο mywind να ξεμπερδεύεις. 😂
duende Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) αυτο το στελνει οταν παει καποιος να κανει επαναφορα κωδικου και σου στελνει προσωρινο κωδικο συνδεσης με βαση το user name που εβαλε και οχι κινητο. το οποιο σημαινει οτι υπαρχει καποιο user profile συνδεδεμενο με το κινητο σου και οποιος προπαθει να συνδεθει εκει παταει συνεχεια επαναφορα κωδικου και σου ερχεται ο προσωρινος κωδικος. μηπως ειχες παλια wind? μιλα μαζι τους καλυτερα Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από duende
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωριζει κανεις το νουμερο της wind στα sms? Λεει σκετο wind δε μπορω να βρω το νουμερο για να κανω block. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από FromDusk_TillDawn
The_Judas Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να φτιάξει λογαριασμό mywind, και να δηλώσει π.χ κινητό cosmote; Δεν υπάρχει κάποιος έλεγχος του συστήματος; Για μένα υπάρχει ευθύνη και από την πλευρά της wind σε αυτό το ζήτημα. Ειδικά τώρα με το gdpr άνετα μπορείς να τους κάνεις παράπονο γιατί δέχεσαι μήνυμα χωρίς τη συναίνεση σου και χωρίς να είσαι καν πελάτης!!! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από The_Judas
duende Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 εγω ειχα wind πριν 10+ χρονια, απο περιεργεια εβαλα χθες το user name που ειχα τοτε στο mywind και πατησα επαναφορα κωδικου. εσκασε μηνυμα με προσωρινο κωδικο στο κινητο και ας μην εχω καμια υπηρεσια πια, εκανα login και δε μου εβγαζε κανενα μενου γιατι δεν ειμαι συνδρομητης. αλλα το κινητο μου το εχει κρατησει κανονικα. τρεχα γυρευε δλδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα