zackeron Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , ειμαι κατοχος λιγων ημερων του Speedport Plus και εχω ενα θεμα . Το βραδυ που κλεινουμε τα pc δεν εχουμε wifi στα κινητα ... και αναγκαστικα αφηνουμε ενα ανοιχτο.. με το προηγουμενο ρουτερ του ΟΤΕ (24 συνδεση )ολα ηταν οκ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από zackeron
M@dB0x Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν εχει σχεση το ασυρματο του ρουτερ με το αν ειναι ανοιχτα τα pc's 'η οχι φιλε μου.
zackeron Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν αμφιβάλλω καθόλου σε αυτό που λες ,αλλά δυστυχώς μόνο έτσι παίζει έχω κάνει πολλές δοκιμές
M@dB0x Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Τοτε σε καποιο απο τα pc's που εχει πανω ασυρματη καρτα, εχει γινει internet sharing hotspot και συνδεονται ολα εκει. Δε βρισκω καποια αλλη εξηγηση.
zackeron Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 θα το κοιταξω να το δω αυτο.Ηθελα να ρωτησω αν γινεται επειδη το σπιτι ειναι μεζονετα και στο πανω οροφο ειναι τα υπνοδωματια. εαν βαλω το παλιο ρουτερ σε ενα απο τα πανω δωματια για wifi και στο ¨main¨ που ειναι τα pc να κλεισω το wifi , τεχνικα αυτο ειναι γινεται και αν ναι ειναι ευκολο?
M@dB0x Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Βασικα εγω θα εμπαινα στο ρουτερ μου, θα τσεκαρα το ssid και pass πιο ειναι και θα δοκιμαζα να συνδεθω κατευθειαν στο ρουτερ. Και το αλλο που λες γινεται αλλα πρωτα θα εκανα αυτο που γραφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα