Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν λίγο μου ήρθε στο email από το πλαίσιο προσφορά την  Creative Stage Air sta 29.90

είμαι άσχετος με θεμα ηχείων κλπ. μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει σαν τιμή/απόδοση? 

η χρηση θα ειναι για το pc, απλη κανα βιντεακι αμα έρχεται κανας φίλος άντε και καμιά ταινία.

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Ψάχνεις για φορητή ηχομπάρα δηλαδή;

Για αυτή την τιμή είναι καλύτερη από οποιοδήποτε φορητό ηχείο bluetooth μπορείς να βρεις στα 30 ευρώ.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Καλησπέρα, πριν λίγο μου ήρθε στο email από το πλαίσιο προσφορά την  Creative Stage Air sta 29.90

είμαι άσχετος με θεμα ηχείων κλπ. μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει σαν τιμή/απόδοση? 

η χρηση θα ειναι για το pc, απλη κανα βιντεακι αμα έρχεται κανας φίλος άντε και καμιά ταινία.

ευχαριστω προκαταβολικα

Για απλή χρήση ναι είναι άριστη εναλλακτικά πας λίγο ποιο πάνω +50€ και επιλέγεις την Stage 2.1! :) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, T. Jefferson είπε

Πάντως άλλη χρήση η Stage Air και άλλη χρήση η Stage 2.1

Αν δεν τίθεται θέμα φορητότητας, εννοείται να δεις τη stage 2.1.

Τη θέλει για τον υπολογιστή, γι αυτό είπα την 2.1 επειδή θα έχει μεγαλύτερη απόδοση ήχου :) 

• Like 1
Δημοσ.

Για απλή χρήση στο PC την ήθελα. αλλα δεν την πρόλαβα κιόλας. ήταν "νυχτερινή προσφορά" και δεν το πρόσεξα. ίσως 2.1 να είναι καλύτερα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Για απλή χρήση στο PC την ήθελα. αλλα δεν την πρόλαβα κιόλας. ήταν "νυχτερινή προσφορά" και δεν το πρόσεξα. ίσως 2.1 να είναι καλύτερα.

Μεγάλη διαφορά στην απόδοση πάντως η μια με την άλλη... ίσως ήταν για καλό που δεν την πρόλαβες :) 

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχετε κάνει firmware update του 2019 ή το έχει οπότε δεν χρειάζεται; Το έστειλαν από Cosmote ( λόγω συμβολαίου TV για 12 μήνες ) πρίν από 15 μέρες περίπου. 

- update -

Έστειλαν ένα αρχείο στο email ( creative stage air firmware 2 )με το τελευταίο υλικολογισμικό και αναφέρουν να γίνει η αναβάθμιση. 

Επεξ/σία από Brainmorf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...