Devildriver Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, infamousjohn είπε Κοίτα όπως εξελίχθηκαν τα πράματα, καλύτερα φουλ άσχετος και με 300 ευρώ στην τσέπη για ώρα ανάγκης, παρά σχετικός Ποιος μίλησε για 300 ευρώ!!! Εύκολα εδώ από insomnia και με 30 και 40 ευρώ βρίσκεις μια αξιοπρεπεστατη κάρτα ήχου που είναι μέρα με την νύχτα με την onboard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Στις 17/4/2019 στις 8:07 ΜΜ, Vortexxx είπε useless Φίλε δυστυχώς αυτό το λένε όσοι δεν έχουν .Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που την αγόρασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν λέμε παραμόρφωση σε ένταση κάτω από 96% πόσο σοβαρό είναι; Τα δικά μου ακουστικά συνήθως τα έχω μέχρι 50%. Επίσης φαντάζομαι τέτοια κάρτα ήχου σε ακουστικά των 90 ευρώ και ηχεία 2.1 των 60 δεν αξίζει, σωστά; Στην ουσία είναι dac και ενισχυτής μαζί; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από Lazostat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Lazostat είπε Όταν λέμε παραμόρφωση σε ένταση κάτω από 96% πόσο σοβαρό είναι; Τα δικά μου ακουστικά συνήθως τα έχω μέχρι 50%. Επίσης φαντάζομαι τέτοια κάρτα ήχου σε ακουστικά των 90 ευρώ και ηχεία 2.1 των 60 δεν αξίζει, σωστά; Στην ουσία είναι dac και ενισχυτής μαζί; Η συγκεκριμένη κάρτα αξίζει μόνο για κατόχους high end ακουστικών. Για τους υπόλοιπους υπάρχει το παρακάτω φθηνό διαμαντάκι με αρκετά δυνατή ενίσχυση(2Vrms) για gaming ακουστικά: https://www.skroutz.gr/s/25199244/Sharkoon-Pro-S-V2-Εξωτερική-USB-Κάρτα-Ήχου-2-0.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα