Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, keysmith είπε

Για πιο λόγο να παίξεις παιχνίδι σε 1080p σε οθόνη 6''; Δλδ αν το παίξεις 720p τι ακριβώς χάνεις; Και μην πεις ανάλυση γιατί δεν την βλέπεις σε 6''... 1080 έχεις στο σαλόνι στην 50άρα και για αυτές έχεις άλλες παιχνιδομηχανές.. Δεν νομίζεις είναι υπερβολή να θωρείς μάπα έναν έπεξεργαστή επειδή δεν μπορεί να παίξει.. 1080 παιχνίδια;

Το να θες καλύτερο επεξεργαστή υπάρχουν λόγοι (ας πούμε πχ διάρκεια στο χρόνο να μην αλλάξεις συσκευή), αλλά όχι γιατί δεν παίζει 1080p παιχνίδια.. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.. Μετά από χρόνια θα θες μήπως 4κ σε 6''? Γιατί αφού δεν τα βλέπεις (τα πιξελ είναι αόρατα μετά τα 300ppi πικνότητα και με 1080 ήμαστε ήδη 400ppi).

Στο θέμα μας..

Πρώτη φορά μετά από καιρό βλέπω σωστότερα τοποθετημένες συσκευές (σε σχέση με το παρελθόν) από την Samsung σε σωστές street prices (όχι οι πιο φτηνές αλλά οκ) που νομίζω έχουν θέση στην αγορά . Προσωπικά λόγω μεγέθους που δεν βρίσκεις μαζεμένες θα με ενδιέφερε το Α50, Α20e και κρίμα στο Α20e μέγεθος να μην έχει ακόμα πιο "ποιοτική" συσκευή.

Το στοίχημα για την samsung είναι αν μετά από όλα αυτά τα χρόνια υψηλών τιμών και υπερτιμημένων συσκευών και "ελιτισμού" (εγώ ασχολούμαι μόνο με premium κατηγορία δλδ SXX) μπορεί να κερδίσει τους (παλιους) πελάτες που πήγαν σε xiaomi/huawei 

Φίλε μου μπερδεύτηκες. Σε αυτό το θέμα εγώ είναι που υπερασπίζομαι τα soc τύπου 625 730 και πάει λέγοντας.

Εγώ είμαι αυτός που θεωρεί ότι είναι υπεραρκετος ένας 730 και δεν χρειάζεται ο 845 κλπ κλπ

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, efo355 είπε

Ο 730 είναι στα επίπεδα του Kirin 970 και snapdragon 835.

Σε επεξεργαστική ισχύ περίπου έτσι είναι. Γράφω "περίπου" γιατί ο 835 και ο 970 είναι ελαφρώς καλύτεροι (περίπου 10%), αλλά οκ...

Τί γίνεται με GPU; Σε τί χρήματα αγοράσεις Samsung με 730 και σε τί τιμή παίζουν κινητά με 970 και 835; Να θυμίσω ότι το φθηνότερο SD 835 βρίσκεται στα 220€, ομοίως και για Kirin 970... Τα ακριβότερα δε ξεπερνούν τη μισή τιμή του Α80...

5 ώρες πριν, efo355 είπε

Φίλε μου μπερδεύτηκες. Σε αυτό το θέμα εγώ είναι που υπερασπίζομαι τα soc τύπου 625 730 και πάει λέγοντας.

Εγώ είμαι αυτός που θεωρεί ότι είναι υπεραρκετος ένας 730 και δεν χρειάζεται ο 845 κλπ κλπ

Δεν ειναι το θέμα αν ειναι αρκετός ο 730. Είναι τι προσφέρει και ποσά χρήματα ζητάει. Αν ειναι να δώσω 700€ και να πάρω 730.. Είναι σαν να δώσω 250€,  να πάρω SD 625 και να λέω ότι "όλα εντάξει, αφού είναι αρκετός για απλή χρήση"... Μερικοί δε βλέπετε το προφανές ή δε θέλετε να το δείτε.

Πείτε ΕΝΑ λόγο να πάρω με 700€ το Α80, με SD 730 και όχι το S9 plus Dual και να μου μείνουν και 240€ ρέστα.

https://www.skroutz.gr/s/13784463/Samsung-Galaxy-S9-Dual-64GB.html?from=sku_spec_variations

Μου αρέσει που κάποιοι θεωρούν τις τιμές λογικές... Πραγματικά αναρωτιέμαι: έχω πάθει κάτι και μου φαίνεται παράλογη ή τιμολόγηση της σειράς Α; Βλέπετε κάτι που δε βλέπω;

Άνετα αγόραζα το S9 plus. Κινητάρα και σε αρκετά λογική τιμή γι αυτά που προσφέρει (ποιότητα κατασκευής, οθόνη, κάμερα κτλ). 

5 ώρες πριν, efo355 είπε

Δε χρειάζεται να υπερασπίζεσαι τίποτα φίλε μου, γιατί δε σε πολεμάω. Φιλική συζήτηση κάνουμε. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Να σαι καλά.😊

Επεξ/σία από johncorfas
  • Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, johncorfas είπε

Σε επεξεργαστική ισχύ περίπου έτσι είναι. Γράφω "περίπου" γιατί ο 835 και ο 970 είναι ελαφρώς καλύτεροι (περίπου 10%), αλλά οκ...

Τί γίνεται με GPU; Σε τί χρήματα αγοράσεις Samsung με 730 και σε τί τιμή παίζουν κινητά με 970 και 835; Να θυμίσω ότι το φθηνότερο SD 835 βρίσκεται στα 220€, ομοίως και για Kirin 970... Τα ακριβότερα δε ξεπερνούν τη μισή τιμή του Α80...

Δεν ειναι το θέμα αν ειναι αρκετός ο 730. Είναι τι προσφέρει και ποσά χρήματα ζητάει. Αν ειναι να δώσω 700€ και να πάρω 730.. Είναι σαν να δώσω 250€,  να πάρω SD 625 και να λέω ότι "όλα εντάξει, αφού είναι αρκετός για απλή χρήση"... Μερικοί δε βλέπετε το προφανές ή δε θέλετε να το δείτε.

Πείτε ΕΝΑ λόγο να πάρω με 700€ το Α80, με SD 730 και όχι το S9 plus Dual και να μου μείνουν και 140€ ρέστα.

https://www.skroutz.gr/s/13784463/Samsung-Galaxy-S9-Dual-64GB.html?from=sku_spec_variations

Μου αρέσει που κάποιοι θεωρούν τις τιμές λογικές... Πραγματικά αναρωτιέμαι: έχω πάθει κάτι και μου φαίνεται παράλογη ή τιμολόγηση της σειράς Α; Βλέπετε κάτι που δε βλέπω;

Άνετα αγόραζα το S9 plus. Κινητάρα και σε αρκετά λογική τιμή γι αυτά που προσφέρει (ποιότητα κατασκευής, οθόνη, κάμερα κτλ). 

Δε χρειάζεται να υπερασπίζεσαι τίποτα φίλε μου, γιατί δε σε πολεμάω. Φιλική συζήτηση κάνουμε. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Να σαι καλά.😊

Φυσικά και κουβεντιάζουμε και απλά έχουμε διαφορετική οπτική για κάτι που μας αρέσει.

Όσον αφορα το s9 plus ή και το απλό δεν θα το αγόραζα λόγω μεγέθους οθόνης.

Επίσης το a80 που θα το πάρω δεν πρόκειται να το πάρω στα 650 που θα κυκλοφορήσει. Κατά Σεπτέμβρη με βλέπω γιατί τόσα λεφτά για κινητό δεν δίνω.

Και όσον αφορά τις τιμές των άλλων κινητών το είπα και θα το ξαναπώ. Το κινητό δεν είναι μόνο το SOC.

Αυτή τη στιγμή έχω το mi max 2 και xiaomi δεν θα ξαναεπαιρνα στο άμεσο μέλλον γιατί έχω βαρεθεί το Ui.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, efo355 είπε

Φυσικά και κουβεντιάζουμε και απλά έχουμε διαφορετική οπτική για κάτι που μας αρέσει.

Όσον αφορα το s9 plus ή και το απλό δεν θα το αγόραζα λόγω μεγέθους οθόνης.

Επίσης το a80 που θα το πάρω δεν πρόκειται να το πάρω στα 650 που θα κυκλοφορήσει. Κατά Σεπτέμβρη με βλέπω γιατί τόσα λεφτά για κινητό δεν δίνω.

Και όσον αφορά τις τιμές των άλλων κινητών το είπα και θα το ξαναπώ. Το κινητό δεν είναι μόνο το SOC.

Αυτή τη στιγμή έχω το mi max 2 και xiaomi δεν θα ξαναεπαιρνα στο άμεσο μέλλον γιατί έχω βαρεθεί το Ui.

Ok, τότε πάρε το Νοτε 9:

https://www.skroutz.gr/s/15488571/Samsung-Galaxy-Note-9-Dual-128GB.html

και 150€ φθηνοτερα και 10 σκαλιά πάνω σαν κινητό σε ΚΑΘΕ τομέα. Καμία σχέση με Α80... Εξακολουθεί να σου φαίνεται λογική τιμή για SD 730;

Εκτός αυτού, ποια άλλα κινητά σου φέρνω παράδειγμα; Διάβασες καθόλου; Samsung S series και Samsung Note series. Το επιχείρημα για "Το κινητό δεν είναι μόνο το SOC" δεν στέκει... Εκτός κι αν πιστεύεις ότι στο Α80 είναι καλύτερο από Note 9... Πραγματικά η Samsung στην Α σειρά είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι S και Note είναι σε άλλο επίπεδο...

Το MiMax είναι αυτό που είναι στην τιμή που είναι. Αν βαρέθηκες το Ui άλλαξε launcher, όχι κινητό. Κατέβασε Nova launcher.

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johncorfas είπε

Ok, τότε πάρε το Νοτε 9:

https://www.skroutz.gr/s/15488571/Samsung-Galaxy-Note-9-Dual-128GB.html

και 150€ φθηνοτερα και 10 σκαλιά πάνω σαν κινητό σε ΚΑΘΕ τομέα. Καμία σχέση με Α80... Εξακολουθεί να σου φαίνεται λογική τιμή για SD 730;

Εκτός αυτού, ποια άλλα κινητά σου φέρνω παράδειγμα; Διάβασες καθόλου; Samsung S series και Samsung Note series. Το επιχείρημα για "Το κινητό δεν είναι μόνο το SOC" δεν στέκει... Εκτός κι αν πιστεύεις ότι στο Α80 είναι καλύτερο από Note 9... Πραγματικά η Samsung στην Α σειρά είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι S και Note είναι σε άλλο επίπεδο...

Το MiMax είναι αυτό που είναι στην τιμή που είναι. Αν βαρέθηκες το Ui άλλαξε launcher, όχι κινητό. Κατέβασε Nova launcher.

Το a80 δεν έχει bezels. Το note έχει πολύ μικρή οθόνη. Το mi max θα το αλλάξω γιατί το βαρέθηκα . Ο Nova ποτέ δεν μου άρεσε.

Δημοσ.

Οι τιμές στην νέα σειρά Α έχουν γκρεμοτσακιστεί... το Α50 από 379 το βρίσκεις πλέον 250, ενώ το Α40 από 279 σήμερα είναι κοντά 230... όλη αυτή η κατρακύλα σε 22 μέρες για το Α50 και σε 6 μέρες για το Α40... 

Οπότε καθίστε να δούμε που θα σταθεροποιηθούν οι τιμές και μετά κάνουμε συγκρίσεις με άλλα μοντέλα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, efo355 είπε

Το a80 δεν έχει bezels. Το note έχει πολύ μικρή οθόνη. Το mi max θα το αλλάξω γιατί το βαρέθηκα . Ο Nova ποτέ δεν μου άρεσε.

To A80 είναι ακριβότερο, έχει μικρότερη μπαταρία, χειρότερη οθόνη, δεν έχει τις επαγγελματικές εφαρμογές του Note, δεν έχει το πενάκι (αν θες δε το χρησιμοποιείς, αλλά το ότι το έχει είναι πλεονέκτημα), έχει χειρότερες κάμερες, χειρότερη επεξεργαστική ισχύ και άλλα πολλά...

Πλάκα μου κάνεις ή απλά τρολλάρεις; Και μόνο που τα συγκρίνεις είναι ιεροσυλία... Μικρή οθόνη η οθονάρα 2Κ των 6,4 ιντσών... Το διαβάσαμε κι αυτό... Είναι ίδιου μεγέθους με το κινητό που έχεις ήδη και το μόνο παράπονο που έγραψες είναι το UI, μονο που είναι πολύ μικρότερο και κομψότερο...

Άμα το βαρέθηκες δικαίωμά σου. Απλά δε φταίει το UI, εσύ το βαρέθηκες. 

Αν δε σου άρεσε ο Nova, που σου έγραψα ενδεικτικά, υπάρχουν 103942038350928 άλλοι launcher στο playstore... Αν και ο Nova παίρνει τόση παραμετροποίηση που αντιστοιχεί σε 30-40 διαφορετικούς launchers. Just saying...

Αλήθεια, στα πόσα χρήματα θεωρείς ότι αξίζει; Με πόσα θα ήσουν εσύ ευχαριστημένος;

Επεξ/σία από johncorfas
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, AtiX είπε

Οι τιμές στην νέα σειρά Α έχουν γκρεμοτσακιστεί... το Α50 από 379 το βρίσκεις πλέον 250, ενώ το Α40 από 279 σήμερα είναι κοντά 230... όλη αυτή η κατρακύλα σε 22 μέρες για το Α50 και σε 6 μέρες για το Α40... 

Οπότε καθίστε να δούμε που θα σταθεροποιηθούν οι τιμές και μετά κάνουμε συγκρίσεις με άλλα μοντέλα...

Σίγουρα θα πέσουν, απλά δε νομίζω ότι πχ το Α80 με SD 730 θα πέσει σύντομα κάτω από 450€. Εδώ Xiaomi με 712 και ξεκινά στα 345€...

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=mi+9+se

Επικίνδυνα κοντά στο Note 9. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...