johncorfas Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, efo355 είπε δεν ειναι μονο το soc ενα κινητο είναι και οι κάμερες και η οθονη κλπ κλπ. Για παράδειγμα pocophone δεν θα αγόραζα ποτέ καθαρά λόγω οθόνης και design, οι επιδόσεις του 845 καλοδεχούμενες αλλα κοιτάω και άλλα σε ένα κινητό. Το μεγάλο ευτύχημα είναι ότι midrange soc σήμερα καλύπτουν το 99% του πλυθησμού Πριν είχα το iphone 6s, αν εξαιρέσεις την ανάλυση έχει μία από τις καλύτερες LCD IPS που υπάρχουν σε κινητό. Τώρα έχω Pocophone και σου λέω ότι η οθόνη του είναι εξαιρετική, τα χρώματα πολύ φυσικά, η θέαση κάτω από τον ήλιο αξιοπρεπέστατη και οι κάμερες είναι πάρα πολύ καλές (για κινητό των 250€ και όχι των 500...). Το SOC ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος αυτού που λέμε "εμπειρία χρήσης" σε ένα κινητό. Το θέμα είναι τί ζητάει ο καθένας, αλλά για μένα μετράει περισσότερο η εμπειρία χρήσης. Άλλος μπορεί να θέλει καλή κάμερα και να μη τον νοιάζει να lagάρει το κινητό. Αγοράζει Samsung σειρά Α.
music_lover Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ποια 379 το Α50? Στα 250 το βλέπω στον τσιγκούνη.. Με ποιόν snapdragon συγκρίνεται ο Exynos 9610? 1
efo355 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, johncorfas είπε Πριν είχα το iphone 6s, αν εξαιρέσεις την ανάλυση έχει μία από τις καλύτερες LCD IPS που υπάρχουν σε κινητό. Τώρα έχω Pocophone και σου λέω ότι η οθόνη του είναι εξαιρετική, τα χρώματα πολύ φυσικά, η θέαση κάτω από τον ήλιο αξιοπρεπέστατη και οι κάμερες είναι πάρα πολύ καλές (για κινητό των 250€ και όχι των 500...). Το SOC ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος αυτού που λέμε "εμπειρία χρήσης" σε ένα κινητό. Το θέμα είναι τί ζητάει ο καθένας, αλλά για μένα μετράει περισσότερο η εμπειρία χρήσης. Άλλος μπορεί να θέλει καλή κάμερα και να μη τον νοιάζει να lagάρει το κινητό. Αγοράζει Samsung σειρά Α. Λαγκαρει το κινητό με soc στα επίπεδα του 835 ; Εδω λέμε έχω 625 και είναι αξιοπρεπεστατος. Όσο για την οθόνη του pocophone όχι δεν είναι καλή είναι στα επίπεδα του mi max μου
johncorfas Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, efo355 είπε Λαγκαρει το κινητό με soc στα επίπεδα του 835 ; Εδω λέμε έχω 625 και είναι αξιοπρεπεστατος. Όσο για την οθόνη του pocophone όχι δεν είναι καλή είναι στα επίπεδα του mi max μου Αν εννοείς τον 9610, τότε μιλάς για επίπεδα SD 660 και gpu adreno 509. Όχι, δε λαγκάρει για το τώρα. Αν πληρώσω 300€ και πάνω ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος με τέτοιες επιδόσεις. Είναι midrange SOC, για τα δεδομένα του 2018... Αν σου πει κάποιος να δώσεις 250€ για 625 θα τα έδινες; Εγώ όχι. Είναι κρίμα να φτιάχνει custom SOCs και να μη μπορεί να ανταγωνιστεί τιμολογιακά τις άλλες εταιρείες που πληρώνουν για τα SOC τους... 17 ώρες πριν, music_lover είπε Ποια 379 το Α50? Στα 250 το βλέπω στον τσιγκούνη.. Με ποιόν snapdragon συγκρίνεται ο Exynos 9610? Με επιδόσεις cpu ανάμεσα από SD 636 και 660 με gpu 509 (του SD 636). https://www.notebookcheck.net/ARM-Mali-G72-MP3-GPU.301008.0.html https://www.notebookcheck.net/Samsung-Exynos-9610-SoC-Benchmarks-and-Specs.416206.0.html Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από johncorfas 1
vagosd Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, johncorfas είπε Αν εννοείς τον 9610, τότε μιλάς για επίπεδα SD 660 και gpu adreno 509. Όχι, δε λαγκάρει για το τώρα. Αν πληρώσω 300€ και πάνω ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος με τέτοιες επιδόσεις. Είναι midrange SOC, για τα δεδομένα του 2018... Καλά μη τρελένεσαι, το poco έχει μόνο επεξεργαστή ναυαρχίδας και η κατασκευή είναι σαν moto G του 2013... 2
CarlitoGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Αυτό που λέτε για την οθόνη του poco δεν ισχύει,εκτός και αν έχεις βιονικα ματια και βλέπεις λεπτομέρειες που ο μέσος άνθρωπος δεν βλέπει.Εγω έχω το mi 8 pro και η οθόνη του poco μου φαίνεται ισάξια.Τωρα αυτό που λέτε για την κατασκευή του poco πάλι δεν ισχυει,η κατασκευή του είναι πολυ καλή και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κ η armoured edition με carbon πλάτη που είναι super.Ηθελα να ήξερα ποιος θα βρεθεί να δώσει 700€ για το Α80 όταν με τα μισά χρήματα παίρνεις καλύτερο κινητό overall. 1
johncorfas Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, vagosd είπε Καλά μη τρελένεσαι, το poco έχει μόνο επεξεργαστή ναυαρχίδας και η κατασκευή είναι σαν moto G του 2013... Προσωπικά δε τρελαίνομαι με υλικά αγαθά. Τη δουλειά μου κάνω. Η κατασκευή του είναι απίστευτη. Έχει στιβαρότητα και το πλαστικό του δεν είναι φτηνιάρικο.... Όμως είναι πλαστικό. Αν θέλεις κάτι πιο premium υπάρχουν και άλλες επιλογές, αλλά με άλλα SOC σε αυτή την τιμή. Η κάμερα να θυμίσω ότι είναι SONY imx363 (αν δεν κάνω λάθος) και ίδια με του Mi8. Σίγουρα δε φτάνει Samsung S series, αλλά στα 250€ δε βρίσκεις κάτι καλύτερο. Όχι, δεν είναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει, δεν είναι τέλειο και σίγουρα υπάρχουν πολλά καλύτερα από αυτό... Όχι στη τιμή του όμως. Σε κανένα τομέα δεν είναι άριστο (εκτός του SOC), αλλά δεν έχει και κανένα πραγματικό ελάττωμα (δεδομένης της τιμής του). Μετράω την πρακτικότητα πάνω από τα "premium" υλικά κατασκευής σε ένα αγαθό με διάρκεια ωφέλιμης ζωής 2-3 ετών το πολύ. Όμως δεν κατηγορώ τους άλλους για τα διαφορετικά τους γούστα τους. Εδώ το θέμα είναι για τα Samsung, τα οποία βρίσκω πολύ ποιοτικά τηλέφωνα, αλλά πάσχουν σε τιμές και SOC για την κατηγορία τιμής τους. Εκτός της σειράς S. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από johncorfas 1
efo355 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, johncorfas είπε Αν εννοείς τον 9610, τότε μιλάς για επίπεδα SD 660 και gpu adreno 509. Όχι, δε λαγκάρει για το τώρα. Αν πληρώσω 300€ και πάνω ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος με τέτοιες επιδόσεις. Είναι midrange SOC, για τα δεδομένα του 2018... Αν σου πει κάποιος να δώσεις 250€ για 625 θα τα έδινες; Εγώ όχι. Είναι κρίμα να φτιάχνει custom SOCs και να μη μπορεί να ανταγωνιστεί τιμολογιακά τις άλλες εταιρείες που πληρώνουν για τα SOC τους... Με SD 660 με gpu 509 (του SD 636). https://www.notebookcheck.net/ARM-Mali-G72-MP3-GPU.301008.0.html https://www.notebookcheck.net/Samsung-Exynos-9610-SoC-Benchmarks-and-Specs.416206.0.html οχι σήμερα 250 για 625 δεν τα δίνω αλλά δεν δίνω 250 μονο για έναν 845. Δεν κάθομαι όλη μέρα να κοιτάω τo antutu. Και μόνο του ένα cpu δεν είναι το παν. Εχω δύο λαπτοπ το ένα ειναι τούμπανο asus desktop replacement και το άλλο είναι το macbook air με 7w cpu. Μάντεψε με ποιο είμαι συνέχεια...
johncorfas Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, efo355 είπε οχι σήμερα 250 για 625 δεν τα δίνω αλλά δεν δίνω 250 μονο για έναν 845. Δεν κάθομαι όλη μέρα να κοιτάω τo antutu. Και μόνο του ένα cpu δεν είναι το παν. Εχω δύο λαπτοπ το ένα ειναι τούμπανο asus desktop replacement και το άλλο είναι το macbook air με 7w cpu. Μάντεψε με ποιο είμαι συνέχεια... Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Σημασία έχει τί ζητάει κάποιος από ένα προϊόν. Εμένα με ενδιαφέρει η πρακτικότητα. Μιλάμε για κινητό, ένα αγαθό που οι περισσότεροι αλλάζουν κάθε 2 - 3 χρόνια. Δε το παντρευόμαστε κιόλας. Άλλος μπορεί να δίνει σημασία σε άλλα πράγματα πχ να έχει εξωτερικό από γυαλί. Γούστα... Ο 845 με τον exypnos 7885 του Α40, που είναι σε παρόμοια κατηγορία τιμής, πιστεύεις ότι έχουν διαφορά που δεν είναι ορατή με το μάτι και φαίνεται μόνο στο Antutu; Είπαμε γούστα, αλλά να μη λέμε και υπερβολές... Η απόδοση του SOC αυτού συγκρίνεται με SD 632. Για το 2019 δεν τη λες και "καλή". Κινητά με τον 636 ξεκινούν από 130€... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από johncorfas
biskanio Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, panosemily είπε ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΝΑ J7 2017 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ 'Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΘΗΚΗ ΕΓΙΝΕ ΘΡΙΨΑΛΑ.ΔΙΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ BUDGET ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ?ΒΛΕΠΩ ΤΟ Α50 ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ HONOR 8X KAI TO MATE 20 LITE. Honor 10, mi mix2s, poco Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από biskanio
Solero272727 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, panosemily είπε ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΝΑ J7 2017 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ 'Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΘΗΚΗ ΕΓΙΝΕ ΘΡΙΨΑΛΑ.ΔΙΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ BUDGET ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ?ΒΛΕΠΩ ΤΟ Α50 ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ HONOR 8X KAI TO MATE 20 LITE. Honor 10 μπορείς να πάρεις με αυτά τα χρηματα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Solero272727
efo355 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, johncorfas είπε Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Σημασία έχει τί ζητάει κάποιος από ένα προϊόν. Εμένα με ενδιαφέρει η πρακτικότητα. Μιλάμε για κινητό, ένα αγαθό που οι περισσότεροι αλλάζουν κάθε 2 - 3 χρόνια. Δε το παντρευόμαστε κιόλας. Άλλος μπορεί να δίνει σημασία σε άλλα πράγματα πχ να έχει εξωτερικό από γυαλί. Γούστα... Ο 845 με τον exypnos 7885 του Α40, που είναι σε παρόμοια κατηγορία τιμής, πιστεύεις ότι έχουν διαφορά που δεν είναι ορατή με το μάτι και φαίνεται μόνο στο Antutu; Είπαμε γούστα, αλλά να μη λέμε και υπερβολές... Η απόδοση του SOC αυτού συγκρίνεται με SD 632. Για το 2019 δεν τη λες και "καλή". Κινητά με τον 636 ξεκινούν από 130€... Ο 730 είναι στα επίπεδα του Kirin 970 και snapdragon 835.
keysmith Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, efo355 είπε Πες μου ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να τρέξει ο 730 σε 1080p. Εδω ο 625 και την παλεύει.... Για πιο λόγο να παίξεις παιχνίδι σε 1080p σε οθόνη 6''; Δλδ αν το παίξεις 720p τι ακριβώς χάνεις; Και μην πεις ανάλυση γιατί δεν την βλέπεις σε 6''... 1080 έχεις στο σαλόνι στην 50άρα και για αυτές έχεις άλλες παιχνιδομηχανές.. Δεν νομίζεις είναι υπερβολή να θωρείς μάπα έναν έπεξεργαστή επειδή δεν μπορεί να παίξει.. 1080 παιχνίδια; Το να θες καλύτερο επεξεργαστή υπάρχουν λόγοι (ας πούμε πχ διάρκεια στο χρόνο να μην αλλάξεις συσκευή), αλλά όχι γιατί δεν παίζει 1080p παιχνίδια.. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.. Μετά από χρόνια θα θες μήπως 4κ σε 6''? Γιατί αφού δεν τα βλέπεις (τα πιξελ είναι αόρατα μετά τα 300ppi πικνότητα και με 1080 ήμαστε ήδη 400ppi). Στο θέμα μας.. Πρώτη φορά μετά από καιρό βλέπω σωστότερα τοποθετημένες συσκευές (σε σχέση με το παρελθόν) από την Samsung σε σωστές street prices (όχι οι πιο φτηνές αλλά οκ) που νομίζω έχουν θέση στην αγορά . Προσωπικά λόγω μεγέθους που δεν βρίσκεις μαζεμένες θα με ενδιέφερε το Α50, Α20e και κρίμα στο Α20e μέγεθος να μην έχει ακόμα πιο "ποιοτική" συσκευή. Το στοίχημα για την samsung είναι αν μετά από όλα αυτά τα χρόνια υψηλών τιμών και υπερτιμημένων συσκευών και "ελιτισμού" (εγώ ασχολούμαι μόνο με premium κατηγορία δλδ SXX) μπορεί να κερδίσει τους (παλιους) πελάτες που πήγαν σε xiaomi/huawei
VasiliSung Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, panosemily είπε ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΝΑ J7 2017 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ 'Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΘΗΚΗ ΕΓΙΝΕ ΘΡΙΨΑΛΑ.ΔΙΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ BUDGET ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ?ΒΛΕΠΩ ΤΟ Α50 ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ HONOR 8X KAI TO MATE 20 LITE. A50 πάρε και είσαι σούπερ. Τώρα κάτι προτάσεις για κινεζο poco loco soco και δεν συμμαζεύεται άστο καλύτερα (μάπα οθόνες που είναι και το βασικό). Πήγαινε σε σοβαρή εταιρία με επίσημα service σε όλη την επικράτεια. Samsung μόνο ή αντε και Sony που την εκτιμώ. Μακριά από Huawai, Xiaomi και OP, Oppo, Zoppo, Copo, Loco Moco. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από VasiliSung 1
dimtsef Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 ρε τι κολλημένοι που είστε ορισμένοι με τους επεξεργαστές στα κινητά λες και θα κάνετε video editing σε 4K ... ήμαρτον δηλαδή... τόσο ποιοτική κατασκευή και καινοτομίες σας παρουσιάζουν και εσείς εκεί στους επεξεργαστές ήμαρτον !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα